karolek59 14.05.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Cześć Majeczko pokazałabyś swoja hacjendę z zewnątrz łatwiej było by nam sobie wyobrazić co tam planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Maja jesteś? Ja się odmeldowuję Słodkich snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Maju, a nie będziesz miała grafitowej dachówki?:eek: Tak kiedyś pisałaś... Będę miała grafitową ... ale dla mnie grafitowa to prawie czarna jest a nie szara Ładne są jaśniutkie, ale takie biele pasują mi tylko do dworków lub bardzo dużych domów:yes: Hmm ... mój dworkiem nigdy nie będzie A co masz na myśli pisząc "bardzo duże domy" ... ... ale popatrz u MarJelki jak to pięknie wygląda Cześć Majeczko pokazałabyś swoja hacjendę z zewnątrz łatwiej było by nam sobie wyobrazić co tam planujecie Jak M skończy obkładać kiedyś w końcu ten styropian to pokażę ... wcześniej ... grozi zawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Będę miała grafitową ... ale dla mnie grafitowa to prawie czarna jest a nie szara Noo zależy jaka szarość Maju. Dla mnie prawie czarny to antracyt:yes: Hmm ... mój dworkiem nigdy nie będzie A co masz na myśli pisząc "bardzo duże domy" ... ... ale popatrz u MarJelki jak to pięknie wygląda Maju, ale dom Marjelki jest ogromny:D i też jest dworkowy- z przodu dwie kolumny, wejście, sztukaterie, kamienne parapety:) Karolka też ma w tym stylu i kolorze, Beauty podobnie. Nie wiem właśnie jaki jest Was domek (pokaż fotki:mad:), ale kiedyś pisałaś, że jest nieduży i dlatego biały kolor mi nie pasuje:no: Ale to moje zdanie, więc się nie przejmuj:D Ja bym poszła w jaśniutkie chłodne beże lub szarości. Czekam na fotki domku!:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aguś ta blacho dachówka, którą ja oglądałam była w delikatnym czarnym kolorze, szarej nigdy bym nie położyła W szarość na pewno nie pójdę, ewentualnie w bardzo bardzo bardzo blady beż Aguś ja pisałam ( o ile sobie dobrze przypominam ) tylko ile on ma metrów ... a nie jak wygląda z zewnątrz ... a u nas akurat jedno nie jest adekwatne do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No widzisz Maju- w takim razie bez fotek się nie obejdzie. Mamy za słabą wyobraźnię Jestem pewna, że wiesz co robisz i wyjdzie cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No widzisz Maju- w takim razie bez fotek się nie obejdzie. Mamy za słabą wyobraźnię Jestem pewna, że wiesz co robisz i wyjdzie cudnie:yes: Jak mi obiecasz,że się nie wystraszysz to później pstryknę jakąś fotkę i Wam pokażę ... może wtedy coś podpowiecie Tylko ostrzegam to będą drastyczne ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jak mi obiecasz,że się nie wystraszysz to później pstryknę jakąś fotkę i Wam pokażę ... może wtedy coś podpowiecie Tylko ostrzegam to będą drastyczne ujęcia Majeczko obiecujęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/wink.gif Ja nie z tych wrażliwych i na pewno nie padnę W takim razie czekam na sesyjkę wieczorową porąhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/secret.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Majeczko obiecujęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/wink.gif Ja nie z tych wrażliwych i na pewno nie padnę W takim razie czekam na sesyjkę wieczorową porąhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/secret.gif Dobra dobra zobaczymy co powiesz jak zobaczysz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dobra dobra zobaczymy co powiesz jak zobaczysz zdjęcia Przecież to będzie wersja robocza przed wielką metamorfozą Ty lepiej się martw Maju, co ja powiem, jak już wszystko będzie zrobione i będzie pięknie, że padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Przecież to będzie wersja robocza przed wielką metamorfozą Ty lepiej się martw Maju, co ja powiem, jak już wszystko będzie zrobione i będzie pięknie, że padnę Oj chciałabym żeby już było wszystko zrobione ... ale powoli nie od razu Kraków zbudowano ... a jak już wszystko zrobię to Cię na kawkę zaproszę ... będziesz mogła na żywo zobaczyć i ... paść bo jest tak pięknie ... albo ... paść bo jest tak wstrętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Super Maju- z miłą chęcią wpadnę na inspekcję:hug:Rozumiem Twoje rozterki, bo jak zaczynalismy budowę, to byłam przerażona:eek: jaki ogrom pracy nas czeka, ale po mału, małymi kroczkami jakoś daliśmy radę Najwazniejsze, to potem okiełznać ten pobudowlany bałagan, wywieźć gruz, śmieci, ułożyć kostkę-żeby błota nie było i potem to już z górki:lol2: Dacie radę:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Super Maju- z miłą chęcią wpadnę na inspekcję:hug:Rozumiem Twoje rozterki, bo jak zaczynalismy budowę, to byłam przerażona:eek: jaki ogrom pracy nas czeka, ale po mału, małymi kroczkami jakoś daliśmy radę Najwazniejsze, to potem okiełznać ten pobudowlany bałagan, wywieźć gruz, śmieci, ułożyć kostkę-żeby błota nie było i potem to już z górki:lol2: Dacie radę:wiggle: Gruzu nie ma , śmieci nie ma , co najwyżej ze styropianu ... kostka może zdąży się ułożyć w tym roku ( ale błota nie mamy ) ... to już chyba nie jest tak źle :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.05.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 hej Maja zbiórka w nocy? obym wytrwała:) ostatnio nie daję rady, podczytuje czasem w pracy w telefonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 hej Maja zbiórka w nocy? obym wytrwała:) ostatnio nie daję rady, podczytuje czasem w pracy w telefonie:) Oj Słońce a ja się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz Pewnie ... zbiórka wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.05.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ok zmykam, bo mnie dzieci gonią, znowu głodne!!! do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ok zmykam, bo mnie dzieci gonią, znowu głodne!!! do wieczorka Do wieczorka ... Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Gruzu nie ma , śmieci nie ma , co najwyżej ze styropianu ... kostka może zdąży się ułożyć w tym roku ( ale błota nie mamy ) ... to już chyba nie jest tak źle :lol2: Pewnie, że nie:lol2: Maju, ja tez uciekam- wpadnę wieczorkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.05.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Pewnie, że nie:lol2: Maju, ja tez uciekam- wpadnę wieczorkiem:wiggle: Ja też za sekundkę uciekam , tylko dziecko mnie jeszcze maltretuje,żeby kotki obejrzeć ... Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja też za sekundkę uciekam , tylko dziecko mnie jeszcze maltretuje,żeby kotki obejrzeć ... Paa A jakie kotki? Halo, halo jest tu ktoś z fotkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts