Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju, a nie będziesz miała grafitowej dachówki?:eek::eek: Tak kiedyś pisałaś...

Będę miała grafitową ... ale dla mnie grafitowa to prawie czarna jest a nie szara ;)

Ładne są jaśniutkie, ale takie biele pasują mi tylko do dworków lub bardzo dużych domów:yes:

Hmm ... mój dworkiem nigdy nie będzie :no: A co masz na myśli pisząc "bardzo duże domy" ... ... ale popatrz u MarJelki jak to pięknie wygląda :rolleyes:

Cześć Majeczko pokazałabyś swoja hacjendę z zewnątrz łatwiej było by nam sobie wyobrazić co tam planujecie

Jak M skończy obkładać kiedyś w końcu ten styropian to pokażę ... wcześniej ... grozi zawałem :lol2:

Będę miała grafitową ... ale dla mnie grafitowa to prawie czarna jest a nie szara ;)

Noo zależy jaka szarość Maju. Dla mnie prawie czarny to antracyt:yes:

Hmm ... mój dworkiem nigdy nie będzie :no: A co masz na myśli pisząc "bardzo duże domy" ... ... ale popatrz u MarJelki jak to pięknie wygląda :rolleyes:

Maju, ale dom Marjelki jest ogromny:D i też jest dworkowy- z przodu dwie kolumny, wejście, sztukaterie, kamienne parapety:) Karolka też ma w tym stylu i kolorze, Beauty podobnie. Nie wiem właśnie jaki jest Was domek (pokaż fotki:mad:), ale kiedyś pisałaś, że jest nieduży i dlatego biały kolor mi nie pasuje:no: Ale to moje zdanie, więc się nie przejmuj:D Ja bym poszła w jaśniutkie chłodne beże lub szarości.:yes:

Czekam na fotki domku!:popcorn::popcorn:

Aguś ta blacho dachówka, którą ja oglądałam była w delikatnym czarnym kolorze, szarej nigdy bym nie położyła :no:

W szarość na pewno nie pójdę, ewentualnie w bardzo bardzo bardzo blady beż ;)

Aguś ja pisałam ( o ile sobie dobrze przypominam ) tylko ile on ma metrów ... a nie jak wygląda z zewnątrz ... a u nas akurat jedno nie jest adekwatne do drugiego ;)

No widzisz Maju- w takim razie bez fotek się nie obejdzie. Mamy za słabą wyobraźnię:lol2:

Jestem pewna, że wiesz co robisz i wyjdzie cudnie:yes:

Jak mi obiecasz,że się nie wystraszysz to później pstryknę jakąś fotkę i Wam pokażę ... może wtedy coś podpowiecie :yes:

Tylko ostrzegam to będą drastyczne ujęcia :lol2:

Jak mi obiecasz,że się nie wystraszysz to później pstryknę jakąś fotkę i Wam pokażę ... może wtedy coś podpowiecie :yes:

Tylko ostrzegam to będą drastyczne ujęcia :lol2:

Majeczko obiecujęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/wink.gif Ja nie z tych wrażliwych i na pewno nie padnę:lol2: W takim razie czekam na sesyjkę wieczorową porąhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/secret.gif

Majeczko obiecujęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/wink.gif Ja nie z tych wrażliwych i na pewno nie padnę:lol2: W takim razie czekam na sesyjkę wieczorową porąhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/secret.gif

Dobra dobra zobaczymy co powiesz jak zobaczysz zdjęcia :bash:

Przecież to będzie wersja robocza przed wielką metamorfozą:D Ty lepiej się martw Maju, co ja powiem, jak już wszystko będzie zrobione i będzie pięknie, że padnę:lol2:

Oj chciałabym żeby już było wszystko zrobione ... ale powoli nie od razu Kraków zbudowano ... a jak już wszystko zrobię to Cię na kawkę zaproszę ... będziesz mogła na żywo zobaczyć i ... paść bo jest tak pięknie ... albo ... paść bo jest tak wstrętnie :lol2:

Super Maju- z miłą chęcią wpadnę na inspekcję:lol2::hug:Rozumiem Twoje rozterki, bo jak zaczynalismy budowę, to byłam przerażona:eek: jaki ogrom pracy nas czeka, ale po mału, małymi kroczkami jakoś daliśmy radę:yes: Najwazniejsze, to potem okiełznać ten pobudowlany bałagan, wywieźć gruz, śmieci, ułożyć kostkę-żeby błota nie było i potem to już z górki:lol2:

Dacie radę:wiggle::wiggle:

Super Maju- z miłą chęcią wpadnę na inspekcję:lol2::hug:Rozumiem Twoje rozterki, bo jak zaczynalismy budowę, to byłam przerażona:eek: jaki ogrom pracy nas czeka, ale po mału, małymi kroczkami jakoś daliśmy radę:yes: Najwazniejsze, to potem okiełznać ten pobudowlany bałagan, wywieźć gruz, śmieci, ułożyć kostkę-żeby błota nie było i potem to już z górki:lol2:

Dacie radę:wiggle::wiggle:

Gruzu nie ma , śmieci nie ma , co najwyżej ze styropianu ... kostka może zdąży się ułożyć w tym roku ( ale błota nie mamy ) ... to już chyba nie jest tak źle :lol2::lol2: