Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja,

nie jest źle, tylko niewykończone, nie ma czego sie wstydzić

mi bardzo podobają sie okna i bryła domu, jak otynkujecie, to będzie naprawdę ładny dom:yes:

no i czego tak panikowałaś Maju?:wtf:Bardzo ładny, zgrabny i całkiem duży domeczek:yes::D

Jak dojdzie pokrycie dachowe i tynk będzie mniodzio:cool: Fajnie, ze macie tak dużo okien:D

Czemu od razu"o mocnych nerwach"? maja każdy z nas ten etap przechodził...nie smutaj się-wszystko w swoim czasie.Bryła domu jest bardzo ładna ...dojdzie elewacja i dach i będzie pięknie...

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa ... naprawdę podoba Wam się bryła tego domu ... mnie on wkurza ... taka straszna kolubryna wyszła ;)

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa ... naprawdę podoba Wam się bryła tego domu ... mnie on wkurza ... taka straszna kolubryna wyszła ;)

Maju z Twojego wcześniejszego opisu to spodziewałam się domku na kurzej łapce, a to spore domisko jest:yes: Ja tam żadnej kolubryny nie widzę- zobaczysz dojdzie tynk i będzie cacy.:yes:

Maju z Twojego wcześniejszego opisu to spodziewałam się domku na kurzej łapce, a to spore domisko jest:yes: Ja tam żadnej kolubryny nie widzę- zobaczysz dojdzie tynk i będzie cacy.:yes:

Żadna kolubryna, tylko duży dom, a duże okna nadają budynkowi takiej lekkości, fajny dom masz, naprawdę, jak sie mi coś nie podoba to milczę, ale jak coś podoba to chwalę szczerze :yes:

Ech Dziewczynki Wy to zawsze potraficie podnieść człowieka na duchu :hug::hug::hug:

To jak może być jaśniutki śmietankowy tynk ???

A ........ strasznie mi się spodobało stwierdzenie "domek na kurzej łapce" :lol2:

To jak może być jaśniutki śmietankowy tynk ???

Maju, no jaśniutki kolor to zawsze pasuje:yes: Chociaż pamiętaj, ze optycznie powiększy bryłę... możesz spróbować złamać czymś tą biel- delikatnie:)

A ........ strasznie mi się spodobało stwierdzenie "domek na kurzej łapce" :lol2:

:rotfl::rotfl:

więc nie sądzę,żeby ktoś się orientował,że ten mój bukszpan to na wagę złota

Maju trzeba być czujnym :lol2: nie mówię o sąsiadach - a przejezdnych http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Czytam cały wczorajszy dzień i mam nadzieję że w nagrodę wreszcie zobaczę zdjęcia domu a tu klops - ni ma :( http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif

Czy mogę je zobaczyć na priv - np or na meila? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-742234.gif