Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma sprawy Maju:D Dach pewnie zdążycie w tym roku, co?:yes:

Widzisz Aguś miałam Ci odpisać na ten post i zapomniałam :sick:

Dach oczywiście,że chcemy zrobić w tym roku ale nie wiemy w ogóle jak to się ułoży :sick: Pierwsza wersja była taka,że może uda nam się zrobić w maju ... nie uda się ... następny najprawdopodobny termin to sierpień ... mam nadzieję,że się uda :yes: Wiesz wszystko zależy od "naszego fachowca" ;)

Zdjęć żadnych nie znaleźliśmy ... wkurzyłam się jak ........ pamiętam,że jakieś tam były ... ale przecież zawsze tak jest,że jak się chce coś znaleźć to się nie znajdzie :mad::mad::mad::mad: Jeszcze raz w wolnej chwili poszukam, ale najprędzej to znajdę jak będę coś innego szukać :mad::mad:

Widzisz Aguś miałam Ci odpisać na ten post i zapomniałam :sick:

Dach oczywiście,że chcemy zrobić w tym roku ale nie wiemy w ogóle jak to się ułoży :sick: Pierwsza wersja była taka,że może uda nam się zrobić w maju ... nie uda się ... następny najprawdopodobny termin to sierpień ... mam nadzieję,że się uda :yes: Wiesz wszystko zależy od "naszego fachowca" ;)

Maju rozumiem, tak to jest z tymi fachowcami:mad: Ale na dobrego warto poczekać. Na pewno uda się w tym roku...:D Będę trzymała mocno kciuki:yes:

Zdjęć żadnych nie znaleźliśmy ... wkurzyłam się jak ........ pamiętam,że jakieś tam były ... ale przecież zawsze tak jest,że jak się chce coś znaleźć to się nie znajdzie :mad::mad::mad::mad: Jeszcze raz w wolnej chwili poszukam, ale najprędzej to znajdę jak będę coś innego szukać :mad::mad:

Ojjj to szkoda:( A już się nastawiłam na fotki:( Może kiedyś:D

Maju rozumiem, tak to jest z tymi fachowcami:mad: Ale na dobrego warto poczekać. Na pewno uda się w tym roku...:D Będę trzymała mocno kciuki:yes:

No to na pewno jest dobry fachowiec, jedyny któremu ufam w 100% i jedyny który zrobi mi to dobrze :yes:

(ja już kiedyś pisałam kto nam będzie robił dach)

Ojjj to szkoda:( A już się nastawiłam na fotki:( Może kiedyś:D

Też się wkurzyłam ... ale ja uparta jestem ... na głowie stanę,żeby znaleźć te zdjęcia :lol2:

Maju, ja jestem codziennie, ale przeważnie tylko czytam- zwykle przed południem nie mam czasu na pisanie:mad:

Teraz też zajrzałam na chwilkę:yes:

A widzisz to ja nawet nie wiedziałam, ja jeżeli jestem rano na forum to tylko minutkę i uciekam, bo nie mam czasu :D Dzisiaj właściwie weszłam po to,żeby życzyć Dziewczynką dobrej zabawy :yes: Ja zawsze więcej czasu mam dopiero koło 16 i wtedy na spokojnie mogę usiąść i poczytać :yes: