mmajeczkaa 17.05.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wdziałam domek. Duży i Piękny! Majka ściemnia, to kłamczucha:-) Dosyć tego Maju. Wrzucaj fotki. Mogą być stasze. Oż Ty ... i Ty przeciwko mnie M jak wróci to poszuka zdjęć, mam nadzieję,że jakieś znajdzie, bardzo bym Wam chciała pokazać jak wyglądał wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.05.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 mmajeczko...może i ja w końcu załapię się na jakieś foteczki:) Bo zawsze przychodzę po wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 mmajeczko...może i ja w końcu załapię się na jakieś foteczki:) Bo zawsze przychodzę po wszystkim!!! Beatko mogę Ci podesłać swoją fotkę, ja Ciebie widziałam ... Ty mnie chyba nie ... chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.05.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) CHCĘ...CHCĘ!!!!!!:) O rany...już czekam:) To i ja ci podeślę w zamian co nieco:) Edytowane 17 Maja 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nie ma sprawy Maju Dach pewnie zdążycie w tym roku, co? Widzisz Aguś miałam Ci odpisać na ten post i zapomniałam Dach oczywiście,że chcemy zrobić w tym roku ale nie wiemy w ogóle jak to się ułoży Pierwsza wersja była taka,że może uda nam się zrobić w maju ... nie uda się ... następny najprawdopodobny termin to sierpień ... mam nadzieję,że się uda Wiesz wszystko zależy od "naszego fachowca" Zdjęć żadnych nie znaleźliśmy ... wkurzyłam się jak ........ pamiętam,że jakieś tam były ... ale przecież zawsze tak jest,że jak się chce coś znaleźć to się nie znajdzie :mad::mad: Jeszcze raz w wolnej chwili poszukam, ale najprędzej to znajdę jak będę coś innego szukać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Widzisz Aguś miałam Ci odpisać na ten post i zapomniałam Dach oczywiście,że chcemy zrobić w tym roku ale nie wiemy w ogóle jak to się ułoży Pierwsza wersja była taka,że może uda nam się zrobić w maju ... nie uda się ... następny najprawdopodobny termin to sierpień ... mam nadzieję,że się uda Wiesz wszystko zależy od "naszego fachowca" Maju rozumiem, tak to jest z tymi fachowcami:mad: Ale na dobrego warto poczekać. Na pewno uda się w tym roku... Będę trzymała mocno kciuki:yes: Zdjęć żadnych nie znaleźliśmy ... wkurzyłam się jak ........ pamiętam,że jakieś tam były ... ale przecież zawsze tak jest,że jak się chce coś znaleźć to się nie znajdzie :mad::mad: Jeszcze raz w wolnej chwili poszukam, ale najprędzej to znajdę jak będę coś innego szukać :mad: Ojjj to szkoda:( A już się nastawiłam na fotki:( Może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Maju rozumiem, tak to jest z tymi fachowcami:mad: Ale na dobrego warto poczekać. Na pewno uda się w tym roku... Będę trzymała mocno kciuki:yes: No to na pewno jest dobry fachowiec, jedyny któremu ufam w 100% i jedyny który zrobi mi to dobrze (ja już kiedyś pisałam kto nam będzie robił dach) Ojjj to szkoda:( A już się nastawiłam na fotki:( Może kiedyś Też się wkurzyłam ... ale ja uparta jestem ... na głowie stanę,żeby znaleźć te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to nuda, nie poznęcamy się nad Tobą czas więc na spanko, wczoraj przegięłam prawie do 3:00 dach poczeka, też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to nuda, nie poznęcamy się nad Tobą czas więc na spanko, wczoraj przegięłam prawie do 3:00 dach poczeka, też trzymam kciuki Do 3 siedziałaś ... to faktycznie zaszalałaś SŁODKICH SNÓW ... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (ja już kiedyś pisałam kto nam będzie robił dach) Taaak, pamiętam:lol2: Też się wkurzyłam ... ale ja uparta jestem ... na głowie stanę,żeby znaleźć te zdjęcia No ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to nuda, nie poznęcamy się nad Tobą :rotfl: czas więc na spanko, wczoraj przegięłam prawie do 3:00 dach poczeka, też trzymam kciuki Do 3?:jawdrop: To Ty już lepiej mykaj słonko:lol2: Paaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.05.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aguś jal też już uciekam ... jakoś ostatnio ciągle zmęczona chodzę i nie mogę odpocząć, ale to chyba przez tą pogodę Spokojnej nocki Ci życzę i udanego,bezdeszczowego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 To wyśpij się Maju porządnie:yes:Dobrej nockihttp://www.polishbikers.com/images/smilies/cmok.GIFhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zzz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Hej Maju w ten piękny, słoneczny dzionek:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.05.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Hej Maju w ten piękny, słoneczny dzionek:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Cześć Aguś A co Ty Kochana dzisiaj tak wcześnie na forum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Maju, ja jestem codziennie, ale przeważnie tylko czytam- zwykle przed południem nie mam czasu na pisanie:mad: Teraz też zajrzałam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.05.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Maju, ja jestem codziennie, ale przeważnie tylko czytam- zwykle przed południem nie mam czasu na pisanie:mad: Teraz też zajrzałam na chwilkę A widzisz to ja nawet nie wiedziałam, ja jeżeli jestem rano na forum to tylko minutkę i uciekam, bo nie mam czasu Dzisiaj właściwie weszłam po to,żeby życzyć Dziewczynką dobrej zabawy Ja zawsze więcej czasu mam dopiero koło 16 i wtedy na spokojnie mogę usiąść i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No widzisz a ja mam różnie z czasem- czasami po lunchu, czasami później:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No nie ma nadal fotek - jeszcze ich nie znlazłaś Maju Żarcik taki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.05.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No nie ma nadal fotek - jeszcze ich nie znlazłaś Maju Żarcik taki oczywiście No wiesz,że nawet nie pomyślałam,żeby wziąść się rano za ich szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts