Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życia

Obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym.

Pogodnych i ciepłych

Swiąt Zmartwychwstania Pańskiego

Życzy Ala z Rodzinką

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Radosnych chwil spędzonych z bliskimi

oraz

uczciwych i fachowych wykonawców, bezproblemowej budowy i przyjemnego urządzania

życzy vesila

http://christianbackgrounds.info/wp-content/themes/fastwallpaper/scripts/timthumb.php?src=http://christianbackgrounds.info/wp-content/uploads/2012/01/happy-easter.jpg&w=448&h=336&zc=0&q=100

Maju,

i tak to narzekając na przedświąteczny brak czasu

przeczytałam strony Twojego wątku.

I powiem tak, po obejrzeniu sof, które planujesz mieć w salonie

nie sposób Cię nie kochać :)

Niech zbliżające się Święta

będą pełne miłości, ciepła, uśmiechu

i prawdziwego wypoczynku

tego Ci tola życzy :)

c2_jajka_na_wielkanoc__10_najciekawszych_po.jpg

Doświadczając na własnej skórze niejako małej przebudowy(w domu) i remontu(garażu z kotłownią), to jest to po prostu masakra, nerwy, a w efekcie cenowo wychodzi tyle co wybudowanie nowego domu, chyba że sie ma kupę kasy i remontuje jakiś dworek, czy inny obiekt budowlany bo ma ciekawą architekturę / jest zabytkowy / ma dobrą lokalizację.

Jestem dokładnie tego samego zdania co Vesilka :yes: Niestety to tylko iluzja,że remont starego domu(w naszym wypadku jeszcze rozbudowa) wychodzi taniej niż wybudowanie nowego :sick::sick: A głupi człowiek zaczynając remont myśli sobie,że to tak bardzo się opłaca :D:D

Ale tak naprawdę nie żałujemy,że ładujemy tyle kasy w naszego staruszka...no kocham stare domy...za ich duszę:)

A taki stary dworek...oj marzy mi się...marzy :rolleyes::rolleyes:

Bardzo:sick: Hej Maju:bye: A Twój brzuszek jak się ma?:p

Dobrze...bardzo dobrze...rzec nawet można,że muszę teraz podjeść sobie za to,że jak zwykle w święta zjadłam bardzo mało:p

Ale wiecie co Dziewczynki...jak by mi się tak coś chciało jak mi się nie chce to byłoby super ;) Strasznie przemęczona jestem :sick: