Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Karola :wiggle:

Jakieś jedno zdjątko domostwa Majkowego mogę Ci na priv przesłać ... ale czy Ty naprawdę chcesz takie rzeczy oglądać ??? :lol:

A fotek z komunii na razie nie mam ... ja w ogóle fotek nie pstrykałam,bo i tak było tam szalonych trzech fotografów, którzy fotografowali wszystkich i wszystko :D

No wiesz co?? pewnie ze chcesz:yes: wyślij wszystko co masz :hug:

No to se pogadałyśmy Maju:mad::lol2::mad: Może jutro?

Aguś gdzie jesteś ??? Ja chyba dzisiaj znowu za długo nie posiedzę :sick:

No wiesz co?? pewnie ze chcesz:yes: wyślij wszystko co masz :hug:

Ok coś tam wyślę :hug:

Otóż to fotki miały być domostwa no bo chyba nie ogródka? A może coś pokręciłam :p

Nie Pysiaczku nic nie pokręciłaś :no: Mogę Ci na priv fotkę wysłać ale wierz mi ... nie ma co oglądać :no:

puk, puk co tam słychać? wygrzewanko na leżaku?

A dziękuję wszystko dobrze :yes: Taaa wygrzewanko na leżaku ... raczej wieczorne pielenie, ale te cholerne muszki i komary chciały mnie zeżreć więc uciekłam do domu :D

No widzisz Aguś a u nas i to i to :sick::sick::sick:

No to zaczyna się piekło:mad::mad: Jak ja nie nienawidzę tych owadów:sick::spam::sick:

Qrczę martwi mnie jedna hortensja bukietowa, która nie chce wypuścić liści:bash:

Może kupiłam jakaś przemarzniętą?:eek: Maju jak myślisz- jest jeszcze szansa, ze coś wypuści, czy zwracać ją do ogrodowego?:(

Qrczę martwi mnie jedna hortensja bukietowa, która nie chce wypuścić liści:bash:

Może kupiłam jakaś przemarzniętą?:eek: Maju jak myślisz- jest jeszcze szansa, ze coś wypuści, czy zwracać ją do ogrodowego?:(

Wiesz szansa jest zawsze ... ale ... ja bym ją zwróciła, to już prawie czerwiec więc raczej coś z nią jest nie tak ... jeżeli trzymali ją całą zimę w doniczce to faktycznie mogła przemarznąć :yes:

Wiesz szansa jest zawsze ... ale ... ja bym ją zwróciła, to już prawie czerwiec więc raczej coś z nią jest nie tak ... jeżeli trzymali ją całą zimę w doniczce to faktycznie mogła przemarznąć :yes:

No to lipa:mad: Poczekam do końca maja i oddaję:mad: Grandiflora ma już liście jak dłoń, a Vanille Fraise ani jednego:eek::(

A najgorsze jest to, ze jak ją skubnęłam paznokciem po gałązce, to jest pod spodem zielona, a nie przemarznięta:eek: O co chodzi?:wtf: