agawi74 21.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dziewczynki ja już uciekam ... ledwo na ślepka patrzę KOLOROWYCH SNÓW WAM ŻYCZĘ No to se pogadałyśmy Maju Może jutro? Kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.05.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć Karola Jakieś jedno zdjątko domostwa Majkowego mogę Ci na priv przesłać ... ale czy Ty naprawdę chcesz takie rzeczy oglądać ??? A fotek z komunii na razie nie mam ... ja w ogóle fotek nie pstrykałam,bo i tak było tam szalonych trzech fotografów, którzy fotografowali wszystkich i wszystko No wiesz co?? pewnie ze chcesz:yes: wyślij wszystko co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Otóż to fotki miały być domostwa no bo chyba nie ogródka? A może coś pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 puk, puk co tam słychać? wygrzewanko na leżaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to se pogadałyśmy Maju Może jutro? Aguś gdzie jesteś ??? Ja chyba dzisiaj znowu za długo nie posiedzę No wiesz co?? pewnie ze chcesz:yes: wyślij wszystko co masz Ok coś tam wyślę Otóż to fotki miały być domostwa no bo chyba nie ogródka? A może coś pokręciłam Nie Pysiaczku nic nie pokręciłaś Mogę Ci na priv fotkę wysłać ale wierz mi ... nie ma co oglądać puk, puk co tam słychać? wygrzewanko na leżaku? A dziękuję wszystko dobrze Taaa wygrzewanko na leżaku ... raczej wieczorne pielenie, ale te cholerne muszki i komary chciały mnie zeżreć więc uciekłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś gdzie jesteś ??? Ja chyba dzisiaj znowu za długo nie posiedzę Już jestem Maju:lol2: u nas też są te cholerne meszki- komarów jeszcze nie ma, ale sama już nie wiem co gorsze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No właśnie nie wiedzieć skąd meszka nadciągnęła i atakuje ..jeszcze wczoraj jej nie było:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No właśnie nie wiedzieć skąd meszka nadciągnęła i atakuje ..jeszcze wczoraj jej nie było:yes: U nas wczoraj się pojawiły i już żyć nie dają :sick: ... trzeba się zaopatrzyć w olejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Już jestem Maju:lol2: u nas też są te cholerne meszki- komarów jeszcze nie ma, ale sama już nie wiem co gorsze:mad: No widzisz Aguś a u nas i to i to :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No widzisz Aguś a u nas i to i to :sick: No to zaczyna się piekło:mad: Jak ja nie nienawidzę tych owadów:sick: Qrczę martwi mnie jedna hortensja bukietowa, która nie chce wypuścić liści:bash: Może kupiłam jakaś przemarzniętą? Maju jak myślisz- jest jeszcze szansa, ze coś wypuści, czy zwracać ją do ogrodowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Qrczę martwi mnie jedna hortensja bukietowa, która nie chce wypuścić liści:bash: Może kupiłam jakaś przemarzniętą? Maju jak myślisz- jest jeszcze szansa, ze coś wypuści, czy zwracać ją do ogrodowego? Wiesz szansa jest zawsze ... ale ... ja bym ją zwróciła, to już prawie czerwiec więc raczej coś z nią jest nie tak ... jeżeli trzymali ją całą zimę w doniczce to faktycznie mogła przemarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Wiesz szansa jest zawsze ... ale ... ja bym ją zwróciła, to już prawie czerwiec więc raczej coś z nią jest nie tak ... jeżeli trzymali ją całą zimę w doniczce to faktycznie mogła przemarznąć No to lipa:mad: Poczekam do końca maja i oddaję Grandiflora ma już liście jak dłoń, a Vanille Fraise ani jednego:eek: A najgorsze jest to, ze jak ją skubnęłam paznokciem po gałązce, to jest pod spodem zielona, a nie przemarznięta:eek: O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A najgorsze jest to, ze jak ją skubnęłam paznokciem po gałązce, to jest pod spodem zielona, a nie przemarznięta:eek: O co chodzi? jeżeli ma zielone gałązki to powinna wzejść Słuchaj a na jaką wysokość ona jest przycięta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.05.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś jutro pogadamy ... OK ??? Dobrej nocki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 jeżeli ma zielone gałązki to powinna wzejść No wlasnie też tak pomyślałam, ale nadal nic... jSłuchaj a na jaką wysokość ona jest przycięta ??? Ona widać, ze była przycinana- teraz ma ok. 30 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś jutro pogadamy ... OK ??? Dobrej nocki Kochana Dobrze Majeczko, choć w ciągu dnia ostatnio mało siedzę przy kompie- więcej latam:lol2: Najwyżej wieczorkiem:yes: Kolorowych snówhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/cmok.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.05.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Maju to podeślij U nas komarów jeszcze niet całe szczęście Nienawidzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Maju popraw się- wyciągam Cię z 3 stronyhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zolta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Maju popraw się- wyciągam Cię z 3 stronyhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zolta.gif :lol2: A ja właśnie byłam na poszukiwaniu mojego wątku ... patrzę patrzę i nie widzę ... myślę sobie ... chyba mnie Aga wyciągnęła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Maju to podeślij Jutro Pysiaczku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts