Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u nas znowu akcja pod tytułem ... docieplanie domu :yes::yes: ... ale jest tak strasznie gorąco,że mąż porobił rano i później już nie był w stanie :no::no: Ale najważniejsze,że ma chwilkę czasu,żeby w ogóle się za to zabrać ... powoli powoli i domek zmieni swoje oblicze ........... HURA :wave:

I nareszcie będę mogła Wam pokazać dalszą część domu ... bo na razie to tylko połowę domu z zewnątrz widziałyście ;)

Ooo to super wiadomość Maju:wiggle: Od jutra ma być chłodniej, więc mąż będzie bardziej wydajny:lol2: Teraz rzeczywiście było za gorąco na takie prace:sick:

Właśnie m się cieszy,że od jutra ma być chłodniej i w spokoju będzie mógł porobić ... szkoda,że tylko jutro i w sobotę ma czas ... no ale zawsze to lepsze niż nic :D

Właśnie m się cieszy,że od jutra ma być chłodniej i w spokoju będzie mógł porobić ... szkoda,że tylko jutro i w sobotę ma czas ... no ale zawsze to lepsze niż nic :D

Pewnie, ze dobre i to! Zobaczysz Maju-małymi kroczkami, a dojdziecie szybko do celu:wiggle:

Ja wiem Aguś,że małymi kroczkami uda się dojść do wszystkiego ... i na szczęście ja nie z tych co wszystko muszą mieć na raz ... choć nie powiem fajnie by było :rolleyes::rolleyes:

Maju, pewnie, że fajnie mieć wszystko od razu, ale takie dawkowanie bardziej smakuje:wiggle:

Dla mnie najgorszy w robieniu na raty jest bałagan:sick: Ale mówi się trudno:D

Aguś nie gniewaj się Kochana ale znów Cię zostawiam i uciekam lulu ... muszę wstać o 6 i obawiam się,że jak jeszcze trochę posiedzę to już całkiem nieprzytomna rano będę ;)

Miłych snów Ci życzę :hug:

Majeczko nie ma sprawy wyśpij się wreszcie dziewczynohttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/066.gif:hug: Do jutra:bye:

Niestety szukam nowego kamieniarza bo ten, który nam obiecał ma całe mnóstwo pracy i sam nie wie kiedy może zacząć:bash:A my nie chcemy czekać do jesieni. W sobotę ma przyjść ktoś nowy na rozmowę i wycenę:)

O Qurczę to nie fajnie :sick::sick: Mam nadzieję,że dacie radę dogadać się z nowym kamieniarzem :yes: Widziałaś jego robotę ???

O Qurczę to nie fajnie :sick::sick: Mam nadzieję,że dacie radę dogadać się z nowym kamieniarzem :yes: Widziałaś jego robotę ???

Maju ten gość robił płytki w całym dość dużym domu kolegi męża z pracy- jest polecony, więc o to się chociaż nie martwię:)

Pozostaje kwestia ceny i terminu. Okaże się w sobotę:D

Maju ten gość robił płytki w całym dość dużym domu kolegi męża z pracy- jest polecony, więc o to się chociaż nie martwię:)

A no to dobrze, bo się wystraszyłam,że nie wiesz kto i co :lol2:

Pozostaje kwestia ceny i terminu. Okaże się w sobotę:D

No to czekamy do soboty, wiesz cenę zawsze można troszkę opuścić a co do terminu to się na pewno jakoś dogadacie ... trzymam kciuki,żeby miał czas przyjść do Was od razu :yes::yes:

A no to dobrze, bo się wystraszyłam,że nie wiesz kto i co :lol2:

Nieee no coś Ty- takiego, co sam się ogłasza w gazecie byśmy nie wzięli:lol2:

No to czekamy do soboty, wiesz cenę zawsze można troszkę opuścić a co do terminu to się na pewno jakoś dogadacie ... trzymam kciuki,żeby miał czas przyjść do Was od razu :yes::yes:

Dzięki kochana:D Mam nadzieję, że facet nie palnie ceny z kosmosu, bo nie lubię świadomie przepłacać:mad: