agawi74 23.05.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 :lol2: A ja właśnie byłam na poszukiwaniu mojego wątku ... patrzę patrzę i nie widzę ... myślę sobie ... chyba mnie Aga wyciągnęła :lol2: Ano wyciągnęła za uszyhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/uff.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 A u nas znowu akcja pod tytułem ... docieplanie domu :yes: ... ale jest tak strasznie gorąco,że mąż porobił rano i później już nie był w stanie :no: Ale najważniejsze,że ma chwilkę czasu,żeby w ogóle się za to zabrać ... powoli powoli i domek zmieni swoje oblicze ........... HURA I nareszcie będę mogła Wam pokazać dalszą część domu ... bo na razie to tylko połowę domu z zewnątrz widziałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ooo to super wiadomość Maju Od jutra ma być chłodniej, więc mąż będzie bardziej wydajny:lol2: Teraz rzeczywiście było za gorąco na takie prace:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ooo to super wiadomość Maju Od jutra ma być chłodniej, więc mąż będzie bardziej wydajny:lol2: Teraz rzeczywiście było za gorąco na takie prace:sick: Właśnie m się cieszy,że od jutra ma być chłodniej i w spokoju będzie mógł porobić ... szkoda,że tylko jutro i w sobotę ma czas ... no ale zawsze to lepsze niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Właśnie m się cieszy,że od jutra ma być chłodniej i w spokoju będzie mógł porobić ... szkoda,że tylko jutro i w sobotę ma czas ... no ale zawsze to lepsze niż nic Pewnie, ze dobre i to! Zobaczysz Maju-małymi kroczkami, a dojdziecie szybko do celu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Zobaczysz Maju-małymi kroczkami, a dojdziecie szybko do celu:wiggle: Ja wiem Aguś,że małymi kroczkami uda się dojść do wszystkiego ... i na szczęście ja nie z tych co wszystko muszą mieć na raz ... choć nie powiem fajnie by było :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aguś nie gniewaj się Kochana ale znów Cię zostawiam i uciekam lulu ... muszę wstać o 6 i obawiam się,że jak jeszcze trochę posiedzę to już całkiem nieprzytomna rano będę Miłych snów Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja wiem Aguś,że małymi kroczkami uda się dojść do wszystkiego ... i na szczęście ja nie z tych co wszystko muszą mieć na raz ... choć nie powiem fajnie by było :rolleyes: Maju, pewnie, że fajnie mieć wszystko od razu, ale takie dawkowanie bardziej smakuje:wiggle: Dla mnie najgorszy w robieniu na raty jest bałagan:sick: Ale mówi się trudno:D Aguś nie gniewaj się Kochana ale znów Cię zostawiam i uciekam lulu ... muszę wstać o 6 i obawiam się,że jak jeszcze trochę posiedzę to już całkiem nieprzytomna rano będę Miłych snów Ci życzę Majeczko nie ma sprawy wyśpij się wreszcie dziewczynohttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/066.gif Do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 24.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hejka, jak tam ocieplanko? 6 rano to moja codzienność od lat i wciąż nie zdołałam przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hejka wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 hejka, jak tam ocieplanko? Całkiem dobrze ... ściana styropianem skończona, pozostało naciągnąć klejem Hejka wieczorową porą Witam Panią Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wreszcie mam wolną chwilkę:mad: Niestety szukam nowego kamieniarza bo ten, który nam obiecał ma całe mnóstwo pracy i sam nie wie kiedy może zacząć:bash:A my nie chcemy czekać do jesieni. W sobotę ma przyjść ktoś nowy na rozmowę i wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Niestety szukam nowego kamieniarza bo ten, który nam obiecał ma całe mnóstwo pracy i sam nie wie kiedy może zacząć:bash:A my nie chcemy czekać do jesieni. W sobotę ma przyjść ktoś nowy na rozmowę i wycenę O Qurczę to nie fajnie :sick: Mam nadzieję,że dacie radę dogadać się z nowym kamieniarzem Widziałaś jego robotę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 O Qurczę to nie fajnie :sick: Mam nadzieję,że dacie radę dogadać się z nowym kamieniarzem Widziałaś jego robotę ??? Maju ten gość robił płytki w całym dość dużym domu kolegi męża z pracy- jest polecony, więc o to się chociaż nie martwię Pozostaje kwestia ceny i terminu. Okaże się w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 24.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Całkiem dobrze ... ściana styropianem skończona, pozostało naciągnąć klejem już nie mogę się doczekać fotograficznych oględzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 24.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 dobrej nocki i jeszcze raz dziękuję majeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 już nie mogę się doczekać fotograficznych oględzin Będą foty ... jak mąż zaciągnie klejem to obfotografuję i Wam pokażę dobrej nocki i jeszcze raz dziękuję majeczko Nie ma za co ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Maju ten gość robił płytki w całym dość dużym domu kolegi męża z pracy- jest polecony, więc o to się chociaż nie martwię A no to dobrze, bo się wystraszyłam,że nie wiesz kto i co Pozostaje kwestia ceny i terminu. Okaże się w sobotę No to czekamy do soboty, wiesz cenę zawsze można troszkę opuścić a co do terminu to się na pewno jakoś dogadacie ... trzymam kciuki,żeby miał czas przyjść do Was od razu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A no to dobrze, bo się wystraszyłam,że nie wiesz kto i co Nieee no coś Ty- takiego, co sam się ogłasza w gazecie byśmy nie wzięli:lol2: No to czekamy do soboty, wiesz cenę zawsze można troszkę opuścić a co do terminu to się na pewno jakoś dogadacie ... trzymam kciuki,żeby miał czas przyjść do Was od razu :yes: Dzięki kochana:D Mam nadzieję, że facet nie palnie ceny z kosmosu, bo nie lubię świadomie przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A jak tam ocieplanie idzie Maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts