mmajeczkaa 24.05.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A jak tam ocieplanie idzie Maju? Pisałam już wcześniej Aguś , że ścian styropianem skończona pozostało naciągnąć klejem Została do zrobienia najgorsza ściana ... tylnia ... niestety,żeby ją zrobić trzeba zwijać siatkę z płotu, dom stoi przy samej granicy i inaczej się nie da tego zrobić Aguś a słuchaj możesz mi powiedzieć ile tamten kamieniarz powiedziała Wam za ułożenie kamienia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pisałam już wcześniej Aguś , że ścian styropianem skończona pozostało naciągnąć klejem Została do zrobienia najgorsza ściana ... tylnia ... niestety,żeby ją zrobić trzeba zwijać siatkę z płotu, dom stoi przy samej granicy i inaczej się nie da tego zrobić Sorki Maju, nie doczytałam:( dzisiaj jakaś zakręcona jestem:( No tak, jak trzeba rozwalać ogrodzenie, to już kłopot, ale innej rady nie ma. Najgorsze też się kiedyś musi skończyć i zostanie Ci samo urządzanie:D Aguś a słuchaj możesz mi powiedzieć ile tamten kamieniarz powiedziała Wam za ułożenie kamienia ??? Maju, orientacyjną cenę mogę Ci zaraz wysłać na priv- do końca jej nie dogadaliśmy bo był problem z tym terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No tak, jak trzeba rozwalać ogrodzenie, to już kłopot, ale innej rady nie ma. Najgorsze też się kiedyś musi skończyć i zostanie Ci samo urządzanie:D No nie ma, tylko zastanawiamy się czy nie poczekać na tynk i nie zrobić już na gotowo Taaa urządzanie ... obawiam się,że jak zrobimy to co mamy do zrobienia na zewnątrz to już mi kasy na to urządzanie nie starczy :no: Maju, orientacyjną cenę mogę Ci zaraz wysłać na priv Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No nie ma, tylko zastanawiamy się czy nie poczekać na tynk i nie zrobić już na gotowo Dobry pomysł Taaa urządzanie ... obawiam się,że jak zrobimy to co mamy do zrobienia na zewnątrz to już mi kasy na to urządzanie nie starczy :no: Oj powolutku, nie wszystko na raz:D Poproszę Maju masz pełną skrzynkę- nie mogę nic wysłać. Oczyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Oj powolutku, nie wszystko na raz:D Wiem ... ale tak bym chciała móc na jesieni mebelki kupować :cry: Tylko czemu to wszystko musi tyyyle kosztować ??? Maju masz pełną skrzynkę- nie mogę nic wysłać. Oczyść Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No właśnie ,wyczyść skrzynkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wiem ... ale tak bym chciała móc na jesieni mebelki kupować :cry: Tylko czemu to wszystko musi tyyyle kosztować ??? Właśnie też nie wiem:bash: Trzeba dodrukować zielonychhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/027.gif Maju już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Trzeba dodrukować zielonychhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/027.gif No właśnie miałyśmy się zrzucić na nową drukarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No właśnie miałyśmy się zrzucić na nową drukarkę Ano tak:yes: Qrczę wywala mnie z netu co chwila- nie wiem co się dzieje:mad: Dość mam już tego Plusa- w lipcu zmieniamy operatora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Qrczę wywala mnie z netu co chwila- nie wiem co się dzieje:mad: Dość mam już tego Plusa- w lipcu zmieniamy operatora! U nas odpukać net działa dobrze ... ale tylko pod warunkiem,że jest podpięty do anteny, inaczej nie ściąga zasięgu, las mu to skutecznie uniemożliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.05.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Aguś ja się odmeldowuję ... Dobrej Nocki Ci życzę ... Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U nas odpukać net działa dobrze ... ale tylko pod warunkiem,że jest podpięty do anteny, inaczej nie ściąga zasięgu, las mu to skutecznie uniemożliwia A no widzisz... U nas też same lasy wokoło:( Tzn fajnie ogólnie ale dla netu nie:) Aguś ja się odmeldowuję ... Dobrej Nocki Ci życzę ... Paaa Pa Majeczko, spokojnej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jutro Pysiaczku ... Jest pojutrze i nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wiem ... ale tak bym chciała móc na jesieni mebelki kupować :cry: Tylko czemu to wszystko musi tyyyle kosztować ??? Skąd ja znam ten ból... właśnie podsumowaliśmy koszty płytek do łazienek rany ile to wszystko razem wychodzi a tyle jeszcze chciało by się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jest pojutrze i nic nie widzę Jej zapomniałam ... już się poprawiam Skąd ja znam ten ból... właśnie podsumowaliśmy koszty płytek do łazienek rany ile to wszystko razem wychodzi a tyle jeszcze chciało by się zrobić. Okropnie drogo to wszystko wychodzi ... my w sumie trochę od dupy strony się wzięliśmy, bo najpierw z zewnątrz a później dopiero będziemy robić wewnątrz Ale tak mnie ta chałupa z zewnątrz wkurza,że inaczej sobie tego nie wyobrażam, no i na mebelki wydaje mi się,że łatwiej mi będzie kasę uzbierać, no cóż pożyjemy zobaczymy ile się uda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 U nas odwrotnie z zewnątrz mamy tylko ocieplone i zarzucone klejem i pewnie na jakiś czas tak zostanie. Chcemy wykończyć wnętrze, zamieszkać i dopiero zabrać się za dopieszczanie z zewnątrz bo puki co lepiej żeby budynek za bardzo nie przyciągał ciekawskich U Was jest trochę inaczej bo jesteście na miejscu więc wszystko jest zawsze na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tylko czemu to wszystko musi tyyyle kosztować ??? Właśnie też nie wiem:bash: Aha, czyli nie jestem osamotniona w tej niewiedzy Trzeba dodrukować zielonychhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/027.gif No właśnie miałyśmy się zrzucić na nową drukarkę To ja też bym się do zakupu dołączyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 majeczko jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 majeczko jesteś? Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 lepiej żeby budynek za bardzo nie przyciągał ciekawskich U Was jest trochę inaczej bo jesteście na miejscu więc wszystko jest zawsze na oku Święta prawda jeżeli się nie mieszka to lepiej nie upiększać zbytnio domu z zewnątrz u nas tak jak napisałaś jest troszkę inna sytuacja ... i ja się naprawdę cieszę,że robimy najpierw z zewnątrz bo ... normalnie wstyd mi,że on tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts