Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

A jak tam ocieplanie idzie Maju?:cool:

Pisałam już wcześniej Aguś , że ścian styropianem skończona pozostało naciągnąć klejem ;)

Została do zrobienia najgorsza ściana ... tylnia ... niestety,żeby ją zrobić trzeba zwijać siatkę z płotu, dom stoi przy samej granicy i inaczej się nie da tego zrobić :no:

Aguś a słuchaj możesz mi powiedzieć ile tamten kamieniarz powiedziała Wam za ułożenie kamienia ???

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pisałam już wcześniej Aguś , że ścian styropianem skończona pozostało naciągnąć klejem ;)

Została do zrobienia najgorsza ściana ... tylnia ... niestety,żeby ją zrobić trzeba zwijać siatkę z płotu, dom stoi przy samej granicy i inaczej się nie da tego zrobić :no:

Sorki Maju, nie doczytałam:( dzisiaj jakaś zakręcona jestem:( No tak, jak trzeba rozwalać ogrodzenie, to już kłopot, ale innej rady nie ma. Najgorsze też się kiedyś musi skończyć i zostanie Ci samo urządzanie:D

Aguś a słuchaj możesz mi powiedzieć ile tamten kamieniarz powiedziała Wam za ułożenie kamienia ???

Maju, orientacyjną cenę mogę Ci zaraz wysłać na priv- do końca jej nie dogadaliśmy bo był problem z tym terminem.:mad:

No tak, jak trzeba rozwalać ogrodzenie, to już kłopot, ale innej rady nie ma. Najgorsze też się kiedyś musi skończyć i zostanie Ci samo urządzanie:D

No nie ma, tylko zastanawiamy się czy nie poczekać na tynk i nie zrobić już na gotowo :yes:

Taaa urządzanie ... obawiam się,że jak zrobimy to co mamy do zrobienia na zewnątrz to już mi kasy na to urządzanie nie starczy :no::no:

Maju, orientacyjną cenę mogę Ci zaraz wysłać na priv

Poproszę :yes:

No nie ma, tylko zastanawiamy się czy nie poczekać na tynk i nie zrobić już na gotowo :yes:

Dobry pomysł:yes:

Taaa urządzanie ... obawiam się,że jak zrobimy to co mamy do zrobienia na zewnątrz to już mi kasy na to urządzanie nie starczy :no::no:

Oj powolutku, nie wszystko na raz:D

Poproszę :yes:

Maju masz pełną skrzynkę- nie mogę nic wysłać. Oczyść:yes:

U nas odpukać net działa dobrze ... ale tylko pod warunkiem,że jest podpięty do anteny, inaczej nie ściąga zasięgu, las mu to skutecznie uniemożliwia ;)

A no widzisz... U nas też same lasy wokoło:( Tzn fajnie ogólnie ale dla netu nie:)

Aguś ja się odmeldowuję ... Dobrej Nocki Ci życzę ... Paaa :bye:

Pa Majeczko, spokojnej nocki:hug:

Jest pojutrze i nic nie widzę :lol2:

Jej zapomniałam ... już się poprawiam :yes:

Skąd ja znam ten ból... właśnie podsumowaliśmy koszty płytek do łazienek :o rany ile to wszystko razem wychodzi :sick: a tyle jeszcze chciało by się zrobić.

Okropnie drogo to wszystko wychodzi ... my w sumie trochę od dupy strony się wzięliśmy, bo najpierw z zewnątrz a później dopiero będziemy robić wewnątrz :yes:

Ale tak mnie ta chałupa z zewnątrz wkurza,że inaczej sobie tego nie wyobrażam, no i na mebelki wydaje mi się,że łatwiej mi będzie kasę uzbierać, no cóż pożyjemy zobaczymy ile się uda zrobić :D

U nas odwrotnie :) z zewnątrz mamy tylko ocieplone i zarzucone klejem i pewnie na jakiś czas tak zostanie. Chcemy wykończyć wnętrze, zamieszkać i dopiero zabrać się za dopieszczanie z zewnątrz bo puki co lepiej żeby budynek za bardzo nie przyciągał ciekawskich ;)

U Was jest trochę inaczej bo jesteście na miejscu więc wszystko jest zawsze na oku :)

Tylko czemu to wszystko musi tyyyle kosztować ???

Właśnie też nie wiem:bash:

Aha, czyli nie jestem osamotniona w tej niewiedzy :mad:

Trzeba dodrukować zielonychhttp://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/027.gif:lol2:

No właśnie miałyśmy się zrzucić na nową drukarkę :lol2:

To ja też bym się do zakupu dołączyła!

lepiej żeby budynek za bardzo nie przyciągał ciekawskich ;)

U Was jest trochę inaczej bo jesteście na miejscu więc wszystko jest zawsze na oku :)

Święta prawda jeżeli się nie mieszka to lepiej nie upiększać zbytnio domu z zewnątrz :yes: u nas tak jak napisałaś jest troszkę inna sytuacja ... i ja się naprawdę cieszę,że robimy najpierw z zewnątrz bo ... normalnie wstyd mi,że on tak wygląda ;)