mmajeczkaa 25.05.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aha, czyli nie jestem osamotniona w tej niewiedzy Niestety nie jesteś :sick: To ja też bym się do zakupu dołączyła! Zapraszam ... ktoś jeszcze chętny ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 czyżby jutro prac ociepleniowych ciąg dalszy? lekkie ochłodzenie chyba sprzyja takim pracom prawda? a jak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 czyżby jutro prac ociepleniowych ciąg dalszy? lekkie ochłodzenie chyba sprzyja takim pracom prawda? a jak idzie? Ochłodzenie jak najbardziej sprzyja takim pracą Dzisiaj męża nie było więc nic nie zrobił ... jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja na jutro mam ambitne plany...wpadam w ogród i albo robię rozpierduchę albo ....po prostu biorę się za pielenie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 to fajnie, koniecznie dokumentuj postępy. kiedy planujecie skończyć ocieplanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cześć dzieffczynki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja na jutro mam ambitne plany...wpadam w ogród i albo robię rozpierduchęalbo ....po prostu biorę się za pielenie:):) :rotfl: Może lepiej Beatko weź się za pielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Beatko, no to jutro razem robimy rozpierduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 to fajnie, koniecznie dokumentuj postępy. kiedy planujecie skończyć ocieplanie? Będę dokumentować Nic nie planujemy ... wszystko zależy od tego ile m będzie miał czasu Jutro już ostatni dzień ... kiedy dalej... nie wiadomo Cześć dzieffczynki:D Cześć Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cześć Piękna Aj tam zaraz piękna:lol2: Jak tam plany na weekendzik? Do na przyjeżdża jutro 150 worków kory:sick: i trzeba ją będzie rozłożyć na skończonej wreszcie agrowłókninie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.05.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Nic nie planujemy ... wszystko zależy od tego ile m będzie miał czasu Jutro już ostatni dzień ... kiedy dalej... nie wiadomo no i bardzo dobrze, mnie to planowanie kiedyś wykończy jestem jak detektyw monk, jak mi potem coś runie to mi psychoterapeuta jest potzrebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aj tam zaraz piękna:lol2: Jak tam plany na weekendzik? Do na przyjeżdża jutro 150 worków kory:sick: i trzeba ją będzie rozłożyć na skończonej wreszcie agrowłókninie. Planów niet :no: ... no oprócz wieczornego grilla na działce u braciszka No ale Ty moja droga to troszkę się jutro napracujesz :lol2: no i bardzo dobrze, mnie to planowanie kiedyś wykończy jestem jak detektyw monk, jak mi potem coś runie to mi psychoterapeuta jest potzrebny :rotfl: Dlatego ja już NIC nie planuję zdecydowanie zdrowsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No ale Ty moja droga to troszkę się jutro napracujesz :lol2: Hi, hi raczej luby- przecież nie będę worów nosić:lol2: Ewentualnie mogę popracować grabkami- czyli ją rozgrabić na rabatach:yes: Mam nadzieję, ze zielsko nam szybko już nie urośnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Hi, hi raczej luby- przecież nie będę worów nosić:lol2: Ewentualnie mogę popracować grabkami- czyli ją rozgrabić na rabatach:yes: Mam nadzieję, ze zielsko nam szybko już nie urośnie:mad: No nie worków nosić nie będziesz :no: no ale ktoś tą korę przecież musi rozłożyć Nie no teraz to już na pewno z zielskiem będziecie mieć spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Agawi, dlaczego worków nie będziesz nosić. Wiesz jak to rzeźbi bicepsy? Mmajeczko, przyszłam sprawdzić miękkość materaca w obiecanym królewskim posłaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mmajeczko, przyszłam sprawdzić miękkość materaca w obiecanym królewskim posłaniu Tolu wirtualnie to się nie da sprawdzić ... to trzeba przyjechać i samemu wymacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No nie worków nosić nie będziesz :no: no ale ktoś tą korę przecież musi rozłożyć Nie no teraz to już na pewno z zielskiem będziecie mieć spokój Mam nadzieję Maju, że zielsko padnie. Pewnie coś tam powychodzi gdzieniegdzie, ale będzie już o niebo mniej:D A korę jakoś porozkładamy:D Miałam na przód domu szukać kamyków (bo jest dość wietrznie czasami) ale jakoś do mnie nie przemawiają- wolę naturalną korę. Może kiedyś zrobimy, jak mi się odmieni:lol2: Agawi, dlaczego worków nie będziesz nosić. Wiesz jak to rzeźbi bicepsy? Mówisz Tolu bicepsy:lol2: no to się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.05.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Miałam na przód domu szukać kamyków (bo jest dość wietrznie czasami) ale jakoś do mnie nie przemawiają- wolę naturalną korę. Aguś a Wy macie którą korę ... taką cienką, delikatną czy tą grubą,dużą,masywną (ale fajnie to wytłumaczyłam, mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi? ) bo tak sobie pomyślałam,że może ta druga się lepiej na rabatach utrzymuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aguś a Wy macie którą korę ... taką cienką, delikatną czy tą grubą,dużą,masywną (ale fajnie to wytłumaczyłam, mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi? ) bo tak sobie pomyślałam,że może ta druga się lepiej na rabatach utrzymuje ??? Majeczko, no oczywiście, ze wiem o co chodzi:D Mamy grubą, ozdobną Dłużej się utrzymuje i jest cięższa, czyli tak łatwo nie lata z tym wiatrem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts