Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aj tam zaraz piękna:lol2::lol2: Jak tam plany na weekendzik?

Do na przyjeżdża jutro 150 worków kory:sick::sick: i trzeba ją będzie rozłożyć na skończonej wreszcie agrowłókninie.

Planów niet :no::no: ... no oprócz wieczornego grilla na działce u braciszka :D No ale Ty moja droga to troszkę się jutro napracujesz :lol2: :lol2: :hug:

no i bardzo dobrze, mnie to planowanie kiedyś wykończy

jestem jak detektyw monk, jak mi potem coś runie to mi psychoterapeuta jest potzrebny :mad:

:rotfl::rotfl: Dlatego ja już NIC nie planuję :yes: zdecydowanie zdrowsza jestem :yes:

Hi, hi raczej luby- przecież nie będę worów nosić:lol2::lol2: Ewentualnie mogę popracować grabkami- czyli ją rozgrabić na rabatach:yes: Mam nadzieję, ze zielsko nam szybko już nie urośnie:mad:

No nie worków nosić nie będziesz :no::no: no ale ktoś tą korę przecież musi rozłożyć :yes: Nie no teraz to już na pewno z zielskiem będziecie mieć spokój :yes:

Agawi, dlaczego worków nie będziesz nosić. Wiesz jak to rzeźbi bicepsy? ;)

Mmajeczko, przyszłam sprawdzić miękkość materaca w obiecanym królewskim posłaniu ;)

No nie worków nosić nie będziesz :no::no: no ale ktoś tą korę przecież musi rozłożyć :yes: Nie no teraz to już na pewno z zielskiem będziecie mieć spokój :yes:

Mam nadzieję Maju, że zielsko padnie. Pewnie coś tam powychodzi gdzieniegdzie, ale będzie już o niebo mniej:D

A korę jakoś porozkładamy:D Miałam na przód domu szukać kamyków (bo jest dość wietrznie czasami) ale jakoś do mnie nie przemawiają- wolę naturalną korę. Może kiedyś zrobimy, jak mi się odmieni:lol2:

Agawi, dlaczego worków nie będziesz nosić. Wiesz jak to rzeźbi bicepsy? ;)

Mówisz Tolu bicepsy:lol2: no to się zastanowię:lol2:

Miałam na przód domu szukać kamyków (bo jest dość wietrznie czasami) ale jakoś do mnie nie przemawiają- wolę naturalną korę.

Aguś a Wy macie którą korę ... taką cienką, delikatną czy tą grubą,dużą,masywną (ale fajnie to wytłumaczyłam, mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi?

) bo tak sobie pomyślałam,że może ta druga się lepiej na rabatach utrzymuje ??? ;)

Aguś a Wy macie którą korę ... taką cienką, delikatną czy tą grubą,dużą,masywną (ale fajnie to wytłumaczyłam, mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi?

) bo tak sobie pomyślałam,że może ta druga się lepiej na rabatach utrzymuje ??? ;)

Majeczko, no oczywiście, ze wiem o co chodzi:D Mamy grubą, ozdobną :yes: Dłużej się utrzymuje i jest cięższa, czyli tak łatwo nie lata z tym wiatrem:no: