mmajeczkaa 28.05.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Melduję,że byłam ... ale już uciekam Dziś cały dzień praca przy kompie ... więc mam dość ... nie lubię całego dnia przy kompie bo oczy i du.. bolą I takim właśnie sposobem nie wiem czy będę wieczorem ... BUZIAKI DZIEWCZYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bo koleżanka ma za kościstą d.pkę Idzie się przyzwyczaić, ino ciałka trzeba tam nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bo koleżanka ma za kościstą d.pkę Idzie się przyzwyczaić, ino ciałka trzeba tam nabrać. No padłamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif A swoją drogą to przygadał kocioł garnkowi:p Obie macie wybujałe kształty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No proszę jaka tu zmiana tematu Zalecam więcej włoskich makaronów, ładnie modelują kształty tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Melduję,że byłam ... ale już uciekam ... nie lubię całego dnia przy kompie bo oczy i du.. bolą BUZIAKI DZIEWCZYNKI No właśnie ,dzisiaj zaliczyłam swoją pierwsza wizytę u okulisty,bo coś czułam ,że wzrok mi pada .Mam +1 na jedno oko ,a +0,75 na drugie.Nie wiem czy to jest wina komputera ,czy wieku ? wolę jednak zwalić to na kompa i dlatego staram się trochę mniej przesiadywać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No właśnie ,dzisiaj zaliczyłam swoją pierwsza wizytę u okulisty,bo coś czułam ,że wzrok mi pada .Mam +1 na jedno oko ,a +0,75 na drugie.Nie wiem czy to jest wina komputera ,czy wieku ? wolę jednak zwalić to na kompa i dlatego staram się trochę mniej przesiadywać.. Beatko, pewnie wszystko razem ma wpływ niestety:( Halo, halo a gospodyni gdzie? Ojjj bo będzie żółty kartonik http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/zolta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.05.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 maja co tam? Beauty ciesz się że to twoja pierwsza wizyta, nie wiem w jakim wieku jesteś, ale po 40 to się zaczyna u wszystkichja miałam wadę wcześniej, to i wcześniej bedzie się pogłębiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej mmajeczko...wpadłam się przywitać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Majeczko, co z Tobą, a Ty gdzie?nudno bez Ciebie http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/pali.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 maja co tam? Beauty ciesz się że to twoja pierwsza wizyta, nie wiem w jakim wieku jesteś, ale po 40 to się zaczyna u wszystkich słońce moje kochane ,ja o czterdziestce to już dawno zapomniałam ,tak dawno to było...,niestety ja miałam wadę wcześniej, to i wcześniej bedzie się pogłębiać Zauważyłam pewna prawidłowość ..jak jestem zmęczona to gorzej widzę ,,,to normalne chyba ,no i jak jestem przed miesiączką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Maju, co to za ucieczka?:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.05.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dziewczynki jestem u rodziców ... wracam we wtorek, proszę za dużo nie peplac, cobym nie miała zbyt wiele nadrabiania :lol2: Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ale sobie zrobiłą wywczasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ale sobie zrobiłą wywczasy... No właśnie:mad: I to tak bez zapowiedzi, bez podania o urlop:P I wraca dopiero we wtorek:o Baw się dobrze Maju ps. a z tym paplaniem, to nie obiecuję:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No właśnie:mad: I to tak bez zapowiedzi, bez podania o urlop:P l: No właśnie--żółta kartka.!!! Ja będę odpoczywać w przyszłym tygodniu...W poniedziałek idę ostatni raz do pracy ,a we środę jadę do sytolycy na finał you can dance ,W końcu krajanka tańczy ,,,musimy jej pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja będę odpoczywać w przyszłym tygodniu...W poniedziałek idę ostatni raz do pracy ,a we środę jadę do sytolycy na finał you can dance ,W końcu krajanka tańczy ,,,musimy jej pokibicować Taaak? Ale super:wiggle: W takim razie będę trzymać kciuki za krajankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No ostatnio bardzo taneczne tematy u nas dominują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A krajanka wywodzi się z konińskiej kuźni talentów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No ostatnio bardzo taneczne tematy u nas dominują . Nooo:lol2: A krajanka wywodzi się z konińskiej kuźni talentów:yes: O proszę- zagłębie talentów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.06.2012 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To już wiem gdzie jesteś i się nie martwię . Ale odpoczywasz coś tam sobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts