karolek59 15.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Maja mimo że nie przepadam za blachą to ta akurat bardzo mi się podoba pokaz domek ale wyślij mi na privka to coś sie doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Maju noooooo znalazłaś się wreszcie . Ja siem nie znam ale fajnie ta blaszka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Fajna, taka niestandardowa Bez posypki jest duuużo lepsza taż miałam okazję widzieć taką kilkuletnią posypkę i nie wyglądała fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej Maju, no wreszcie dałaś znak życia:hug:Dobrze, ze wszystko w porządku. Chyli zmiana dachówki, tak? Dokładnie taką blachę w rąbek ma osiedle po drugiej stronie mojej ulicy- wygląda bardzo ładnie:wiggle: także dobry wybór:cool: Lecę dalej, jakbyśmy się już nie widziały, to miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Maja mimo że nie przepadam za blachą to ta akurat bardzo mi się podoba Ja siem nie znam ale fajnie ta blaszka wygląda Fajna, taka niestandardowa Bez posypki jest duuużo lepsza taż miałam okazję widzieć taką kilkuletnią posypkę i nie wyglądała fajnie. Chyli zmiana dachówki, tak? Dokładnie taką blachę w rąbek ma osiedle po drugiej stronie mojej ulicy- wygląda bardzo ładnie:wiggle: także dobry wybór:cool: Ufff jak to dobrze,że jeszcze komuś,oprócz mnie, podoba się ta blacha ... no bo ona jednak taka trochę niestandardowa jest ... i ma wielu zwolenników jak i przeciwników ... ale nam się bardzo podoba ... i nikt w okolicy nie ma takiego dachu, także nasz domek będzie trochę inny Lecę dalej, jakbyśmy się już nie widziały, to miłego weekendu:hug: Odgruzowałam trochę chałupę i wlazłam znowu ... fajnie,że mam dzisiaj luźniejszy dzień bo już mi tęskno było ... będziesz wieczorkiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Odgruzowałam trochę chałupę i wlazłam znowu ... fajnie,że mam dzisiaj luźniejszy dzień bo już mi tęskno było ... będziesz wieczorkiem ??? No ja myślę, ze tęskniłaś My też Maju, postaram się być wieczorkiem na chwilkę A blachą się kompletnie nie przejmuj, bo jest bardzo oryginalna i lepsza jakościowo od zwykłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Maju, postaram się być wieczorkiem na chwilkę To fajnie ... ja teraz już uciekam A blachą się kompletnie nie przejmuj, bo jest bardzo oryginalna i lepsza jakościowo od zwykłej. Jej jakości do zwykłej nawet nie ma co porównywać ... dlatego My takiej zwykłej od początku nie braliśmy pod uwagę :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.06.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja najbardziej lubię właśnie grafitowe dachy Mój wujek ma taki, do tego śmietankowa elewacja - pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 nie widziałam jeszcze takiego dachu w rąbek, ale wierzę że jest bardzo fajny, maja skończyliście już ocieplać? gdzie byłaś jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) maja skończyliście już ocieplać? Niestety ocieplenie stanęło w miejscu :bash: Nie wiem kiedy m dokończy tą robotę :bash: Ech Słońce pisałam Ci,miałam tyle pracy,że zabrakło mi sił,żeby z Wami posiedzieć na FM ;) Edit: A takich dachów z blachą na rąbek jest rzeczywiście bardzo mało ... W B widziałam taki na tym osiedlu domków za Binkowem Edytowane 15 Czerwca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Niestety ocieplenie stanęło w miejscu Edit: A takich dachów z blachą na rąbek jest rzeczywiście bardzo mało ... W B widziałam taki na tym osiedlu domków za Binkowem oj to szkoda, ale teraz ma się wypogodzić to może znowu trochę zrobicie za binków muszę się przejechać bo aż jestem ciekawa:) to się jedzie tam za szkołą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 oj to szkoda, ale teraz ma się wypogodzić to może znowu trochę zrobicie Od poniedziałku m ma plan dalej robić ... zobaczymy za binków muszę się przejechać bo aż jestem ciekawa:) to się jedzie tam za szkołą? Dokładnie jedź prosto tą drogą za szkołą aż do samego końca ( będzie zakręcała w prawą stronę ) tam po lewej stronie będzie stał taki niski domek ( ostatni w szeregu ) przykryty tą blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 bartek chodzi tam do przedszkola, napewno się przejadę po tym osiedlu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 bartek chodzi tam do przedszkola, napewno się przejadę po tym osiedlu:) Aż tam ... a gdzie jest przedszkole ??? W szkole jest ??? Bo jest też jakieś tam chyba zupełnie z tyłu od strony torów ... tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 naprzeciwko szkoły, po drugiej stronie ulicy jest to przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dziewczynki ... SŁONECZNEGO LENIUCHOWANIA W WEEKEND WAM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.06.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Jak tam Dziewczynki weekend mija ??? Ja wczoraj wzięłam się za porządki na skalniaku ... no i tak pięknie się "spaliłam" na plecach,że ... a później mądra Maja wlazła jeszcze do basenu i dopiekła się na maksa ... niezbyt ciekawa była ta noc :sick: A z wieści działkowo-wykończeniowych ... kostka w tym roku nie zostanie ułożona ( może na jesień, ale wątpliwa sprawa ) okazało się,że granica naszej działki te parę lat do tyłu została źle wytyczona ( wszystko zaczęło się nie zgadzać w momencie mierzenia drugiej działki ) ... gdyby to było mniej centymetrów dalibyśmy sobie spokój a tak ... trzeba przestawiać cały płot :bash::bash: Nie wiem śmiać się czy płakać ... z lekka mnie ta sytuacja wkurzyła ... ale z drugiej strony zyskam miejsce na posadzenie krzewów i osłonięcie się od sąsiadów ... co w chwili obecnej było nie możliwe ponieważ wjazd jest umiejscowiony przy samym płocie Ech no to się wyżaliłam ... a teraz sobie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Hej Maju,długo Cie nie było i mnie dawno u Ciebie tyż, a tu proszę blacha na dach wybrana bardzo ładna, mnie sie podoba.A przez to przestawianie ogrodzenia to zyskasz czy stracisz trochę działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Co ja czytam o tym ogrodzeniu i tej kostce Maju? Wiem, wiem miałam być w piątek wieczorkiem, ale jakoś się nie wyrobiłam, bo w sobotę rano jechaliśmy... A jak tam elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jak tam Dziewczynki weekend mija ??? Ja wczoraj wzięłam się za porządki na skalniaku ... no i tak pięknie się "spaliłam" na plecach,że ... a później mądra Maja wlazła jeszcze do basenu i dopiekła się pokaż i skalniak i opaleniznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts