Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju, no wreszcie dałaś znak życia:hug:Dobrze, ze wszystko w porządku.

Chyli zmiana dachówki, tak?:D Dokładnie taką blachę w rąbek ma osiedle po drugiej stronie mojej ulicy- wygląda bardzo ładnie:wiggle: także dobry wybór:cool:

Lecę dalej, jakbyśmy się już nie widziały, to miłego weekendu:hug:

Maja mimo że nie przepadam za blachą to ta akurat bardzo mi się podoba

Ja siem nie znam ale fajnie ta blaszka wygląda :yes:

Fajna, taka niestandardowa :) Bez posypki jest duuużo lepsza :yes: taż miałam okazję widzieć taką kilkuletnią posypkę i nie wyglądała fajnie.

Chyli zmiana dachówki, tak?:D Dokładnie taką blachę w rąbek ma osiedle po drugiej stronie mojej ulicy- wygląda bardzo ładnie:wiggle: także dobry wybór:cool:

Ufff jak to dobrze,że jeszcze komuś,oprócz mnie, podoba się ta blacha ... no bo ona jednak taka trochę niestandardowa jest ... i ma wielu zwolenników jak i przeciwników ... ale nam się bardzo podoba ... i nikt w okolicy nie ma takiego dachu, także nasz domek będzie trochę inny ;)

Lecę dalej, jakbyśmy się już nie widziały, to miłego weekendu:hug:

Odgruzowałam trochę chałupę i wlazłam znowu ... fajnie,że mam dzisiaj luźniejszy dzień bo już mi tęskno było :D ... będziesz wieczorkiem ???

Odgruzowałam trochę chałupę i wlazłam znowu ... fajnie,że mam dzisiaj luźniejszy dzień bo już mi tęskno było :D ... będziesz wieczorkiem ???

No ja myślę, ze tęskniłaś:D My też:) Maju, postaram się być wieczorkiem na chwilkę:D

A blachą się kompletnie nie przejmuj, bo jest bardzo oryginalna i lepsza jakościowo od zwykłej. :)

Maju, postaram się być wieczorkiem na chwilkę:D

To fajnie ... ja teraz już uciekam ;)

A blachą się kompletnie nie przejmuj, bo jest bardzo oryginalna i lepsza jakościowo od zwykłej. :)

Jej jakości do zwykłej nawet nie ma co porównywać ... dlatego My takiej zwykłej od początku nie braliśmy pod uwagę :no::no:

maja skończyliście już ocieplać?

Niestety ocieplenie stanęło w miejscu :bash::bash::bash: Nie wiem kiedy m dokończy tą robotę :bash::bash::bash:

Ech Słońce pisałam Ci,miałam tyle pracy,że zabrakło mi sił,żeby z Wami posiedzieć na FM ;);)

Edit: A takich dachów z blachą na rąbek jest rzeczywiście bardzo mało ...

W B widziałam taki na tym osiedlu domków za Binkowem :wiggle:

Edytowane przez mmajeczkaa

Niestety ocieplenie stanęło w miejscu

Edit: A takich dachów z blachą na rąbek jest rzeczywiście bardzo mało ...

W B widziałam taki na tym osiedlu domków za Binkowem :wiggle:

oj to szkoda, ale teraz ma się wypogodzić to może znowu trochę zrobicie

za binków muszę się przejechać bo aż jestem ciekawa:) to się jedzie tam za szkołą?

oj to szkoda, ale teraz ma się wypogodzić to może znowu trochę zrobicie

Od poniedziałku m ma plan dalej robić ... zobaczymy ;)

za binków muszę się przejechać bo aż jestem ciekawa:) to się jedzie tam za szkołą?

Dokładnie jedź prosto tą drogą za szkołą aż do samego końca ( będzie zakręcała w prawą stronę ) tam po lewej stronie będzie stał taki niski domek ( ostatni w szeregu ) przykryty tą blachą :)

Jak tam Dziewczynki weekend mija ???

Ja wczoraj wzięłam się za porządki na skalniaku ... no i tak pięknie się "spaliłam" na plecach,że ... a później mądra Maja wlazła jeszcze do basenu i dopiekła się na maksa ... niezbyt ciekawa była ta noc :sick::sick:

A z wieści działkowo-wykończeniowych ... kostka w tym roku nie zostanie ułożona ( może na jesień, ale wątpliwa sprawa ) okazało się,że granica naszej działki te parę lat do tyłu została źle wytyczona ( wszystko zaczęło się nie zgadzać w momencie mierzenia drugiej działki ) ... gdyby to było mniej centymetrów dalibyśmy sobie spokój a tak ... trzeba przestawiać cały płot :bash::bash::bash::bash: Nie wiem śmiać się :lol: czy płakać :cry: ... z lekka mnie ta sytuacja wkurzyła ... ale z drugiej strony zyskam miejsce na posadzenie krzewów i osłonięcie się od sąsiadów ... co w chwili obecnej było nie możliwe ponieważ wjazd jest umiejscowiony przy samym płocie ;)

Ech no to się wyżaliłam ... a teraz sobie idę :p