mmajeczkaa 18.06.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A przez to przestawianie ogrodzenia to zyskasz czy stracisz trochę działki Vesilka na szczęście zyskam ... jak bym miała stracić, to chybabym się nieźle rozwściekła :mad: Co ja czytam o tym ogrodzeniu i tej kostce Maju? I jak tu się nie wkurzyć ... nie ??? A jak tam elewacja? Elewacja kiepsko, jak tak dalej będzie prażyć to m nie wiele zrobi, no bo ile można zrobić zaczynając o 8 wieczorem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 pokaż i skalniak i opaleniznę No nie ... ale wymagania Fotek brak ... nie wpadłam na pomysł ich zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Elewacja kiepsko, jak tak dalej będzie prażyć to m nie wiele zrobi, no bo ile można zrobić zaczynając o 8 wieczorem ??? Ojj to szkoda:(:(Faktycznie o 8 to już niewiele się zrobi:confused: W tym tygodniu ma być podobno straszny upał- nie lubię takiej pogody w mieście. Na urlopie to co innego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.06.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Maju no trochę lipa z tą kostką idzie sie wkur.... :hug: Czyli nie będzie fotów? bikini i te sprawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 nie lubię takiej pogody w mieście. Na urlopie to co innego:D Ja nawet na urlopie nie do końca lubię taką pogodę Tzn. lubię jak jest gorąco ... ale nie znoszę jak jest ukrop, a dzisiaj tak właśnie było A urlop już mi się marzy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A urlop już mi się marzy :rolleyes: Mi tez, mi teżhttp://www.smileysnetwork.com/vacances/vacances01.gifhttp://www.smileysnetwork.com/vacances/vacances09.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Maju no trochę lipa z tą kostką idzie sie wkur.... :hug: No idzie idzie, tylko co zrobić ??? Gdyby nie robota przy chałupce byłby czas na przestawienie ogrodzenia ... a tak ... no nic trza poczekać ... zyskam za to trochę dodatkowego miejsca ... i tak optymistycznie będę na to patrzeć ... co by się dalej nie wkurw... Czyli nie będzie fotów? bikini i te sprawy?? No patrz jaka ja gapa jestem, jak ja mogłam nie pomyśleć,że Karola zdjęcia w bikini będzie chciała oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.06.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No przeciez to już wiadomo że Karolek zawsze chętan na wszelkie foty w bikini i bez A jakie macie plany na wakacje?? No idzie idzie, tylko co zrobić ??? Gdyby nie robota przy chałupce byłby czas na przestawienie ogrodzenia ... a tak ... no nic trza poczekać ... zyskam za to trochę dodatkowego miejsca ... i tak optymistycznie będę na to patrzeć ... co by się dalej nie wkurw... No nic trza cierpliwie poczekać choć wiem ze łatwo się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A jakie macie plany na wakacje?? Jakiś wielkich planów to my nie mamy ... bo tylko nasze polskie morze, które uuuuuwwwwwwwiiiiiiiieeeeeeeellllllllbbbbbbbiiiiiiiaaaaaaaaaammmmmmmmm :rolleyes: A wcześniej mamy zamiar wyskoczyć jeszcze w góry ... no ale zobaczymy jak to z czasem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A jakie macie plany na wakacje?? No właśnie ja jeszcze nie wiem. Nie wiem gdzie i kiedy? trza podjąć jakąś decyzję A Wy dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.06.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja to się przeprowadzam więc moje wakacje będa w nowej chatce Zobaczymy na co pozwolą finanse może na parę dni wyskoczymy nad nasze wybrzeże a jesienią zagranice- ale to na razie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja to się przeprowadzam więc moje wakacje będa w nowej chatce :lol2: No to wakacje marzenie- kito by tak nie chciał? My też na pewno pojedziemy na parę dni nad morze dla jodu, a we wrześniu może gdzieś dalej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ja też sie przeprowadzam (chyba? jutro zapytam męża bo coś się ociąga z wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ech Dziewczynki .... ja to bym chciała mieć działkę z widokiem na morze ... siadałabym sobie na wygodnym fotelu z kubkiem kawy w ręce i patrzyła w ten bezkres :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.06.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 :lol2: No to wakacje marzenie- kito by tak nie chciał? My też na pewno pojedziemy na parę dni nad morze dla jodu, a we wrześniu może gdzieś dalej:yes: Sie okażę czy będzie jak w bajce dobra dziewuszki żegnam się na dziś pppapppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ja też sie przeprowadzam (chyba? jutro zapytam męża bo coś się ociąga z wykończeniówką Ja też się przeprowadzę ... jak starczy czasu ... na górę Słonko to na kiedy planowana przeprowadzka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dobra dziewuszki żegnam się na dziś pppapppp Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 majuś nie obraże się jak to będzie sierpień, ale mam nadzieję że wcześniej:) dzieci już są zapisane do nowej szkoły więc raczej musimy się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ojj dziewuszki to widzę, że wszystkie się będziecie przeprowadzać latem:wiggle: A nam w lipcu stuknie już 2 lata w nowym domku:eek: Jak ten czas leci:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 majuś nie obraże się jak to będzie sierpień, ale mam nadzieję że wcześniej:) dzieci już są zapisane do nowej szkoły więc raczej musimy się spieszyć No tak, jak dzieciaczki zapisane do nowej szkoły to faktycznie musicie się śpieszyć A w pokojach macie coś porobione ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts