Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

A przez to przestawianie ogrodzenia to zyskasz czy stracisz trochę działki

Vesilka na szczęście zyskam ... jak bym miała stracić, to chybabym się nieźle rozwściekła :mad::mad::mad::lol2:

Co ja czytam o tym ogrodzeniu i tej kostce Maju?:jawdrop::mad::(

I jak tu się nie wkurzyć ... nie ???

A jak tam elewacja?:D

Elewacja kiepsko, jak tak dalej będzie prażyć to m nie wiele zrobi, no bo ile można zrobić zaczynając o 8 wieczorem ???

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elewacja kiepsko, jak tak dalej będzie prażyć to m nie wiele zrobi, no bo ile można zrobić zaczynając o 8 wieczorem ???

Ojj to szkoda:(:(Faktycznie o 8 to już niewiele się zrobi:confused: W tym tygodniu ma być podobno straszny upał- nie lubię takiej pogody w mieście. Na urlopie to co innego:D

Maju

no trochę lipa z tą kostką idzie sie wkur....

:hug::hug:

No idzie idzie, tylko co zrobić ??? Gdyby nie robota przy chałupce byłby czas na przestawienie ogrodzenia ... a tak ... no nic trza poczekać ... zyskam za to trochę dodatkowego miejsca ... i tak optymistycznie będę na to patrzeć ... co by się dalej nie wkurw... ;)

Czyli nie będzie fotów? bikini i te sprawy??

No patrz jaka ja gapa jestem, jak ja mogłam nie pomyśleć,że Karola zdjęcia w bikini będzie chciała oglądać :bash: :rotfl:

No przeciez to już wiadomo że Karolek zawsze chętan na wszelkie foty w bikini i bez :lol2::rotfl:

A jakie macie plany na wakacje??

No idzie idzie, tylko co zrobić ??? Gdyby nie robota przy chałupce byłby czas na przestawienie ogrodzenia ... a tak ... no nic trza poczekać ... zyskam za to trochę dodatkowego miejsca ... i tak optymistycznie będę na to patrzeć ... co by się dalej nie wkurw...

No nic trza cierpliwie poczekać choć wiem ze łatwo się mówi

A jakie macie plany na wakacje??

Jakiś wielkich planów to my nie mamy ... bo tylko nasze polskie morze, które uuuuuwwwwwwwiiiiiiiieeeeeeeellllllllbbbbbbbiiiiiiiaaaaaaaaaammmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A wcześniej mamy zamiar wyskoczyć jeszcze w góry ... no ale zobaczymy jak to z czasem będzie ;)

majuś nie obraże się jak to będzie sierpień, ale mam nadzieję że wcześniej:) dzieci już są zapisane do nowej szkoły więc raczej musimy się spieszyć

No tak, jak dzieciaczki zapisane do nowej szkoły to faktycznie musicie się śpieszyć :yes:

A w pokojach macie coś porobione ???