mmajeczkaa 18.06.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jak ten czas leci:mad: No leci , leci ... a mi się ciągle wydaje,że mam te naście lat :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No leci , leci ... a mi się ciągle wydaje,że mam te naście lat :D:D Bo mamy:lol2: Ok dziewuszki, ja spadam, bo jutro będę nieprzytomna:sick: Śpijcie dobrze, kolorowych snów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.06.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ok dziewuszki, ja spadam, bo jutro będę nieprzytomna:sick: Śpijcie dobrze, kolorowych snów:bye: Pa Aguś ... spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej Maju - szkoda tej kostki , ale co się odwlecze......... A masz dodatkową ziemię na kwiatuszki i fajnie ją zagospodarujesz , a u nas wyszło na odwrót - okazało się że panowie stawiając ogrodzenie po prawej stronie zakosili kawałek nie naszej działki - i teraz do poprawki cały bok i ta strona niestety będzie krzywa - a ja przyzwyczaiłam się już że mam tą stronę równoległą do ściany domu Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja bym się cieszyła z dodatkowych gruntów tylko ogrodzenia szkoda bo takie przesuwanie do dodatkowa praca i pieniążki. Pogoda rzeczywiście pracy na zewnątrz nie sprzyja U nas od 11 do 19 jest nie do zniesienia, normalnie ręce od laptopa mi się pocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej Młoda!! blacha ,którą wybraliście baaaardzo mi się podoba...kiedyś mój M był na nią strasznie napalony...:Da z kostką szkoda ,że tak wyszło ,ale z drugiej strony będziesz miała więcej miejsca na rabatki:wiggle: Wyczyść skrzynkę ,bo chiałam ci coś przesłać spadam wsadzać kwiatki bo dzień mi zejdzie na obijaniu ,a tu jeszcze trzeba pranie zrobić przed kolejnym weselichem...dziewczyny prałyście swoim m krawaty?mój się czymś(wiadomo czym:D)zachlapał i są małe plamki...do pralni chyba już nie zdążę go dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 uważaj krawat to śliska sprawa można to totalnie skopać, a ma tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.06.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Hej Maju - szkoda tej kostki , ale co się odwlecze......... No szkoda, szkoda ... ale może w zamian chałupkę sobie otynkuję ... ech coraz bardziej mi się to zaczyna podobać A masz dodatkową ziemię na kwiatuszki i fajnie ją zagospodarujesz , Przybędzie mi tyle miejsca,że nawet krzewy spokojnie się zmieszczą I z tego naprawdę się cieszę, bo teraz mam tam tylko 10 cm ziemi i martwiłam się,że kiedyś będziemy zbyt widoczni dla potencjalnych sąsiadów a u nas wyszło na odwrót - okazało się że panowie stawiając ogrodzenie po prawej stronie zakosili kawałek nie naszej działki - i teraz do poprawki cały bok i ta strona niestety będzie krzywa - a ja przyzwyczaiłam się już że mam tą stronę równoległą do ściany domu Oj to szkoda ... a dużo ta strona ucieka, tzn. czy bardzo krzywo jest względem domu ??? Miłego dnia życzę Ja bym się cieszyła z dodatkowych gruntów tylko ogrodzenia szkoda bo takie przesuwanie do dodatkowa praca i pieniążki. Ależ cieszę się cieszę ... ale jeszcze bardziej bym się cieszyła gdyby już ktoś to ogrodzenie przestawił Pogoda rzeczywiście pracy na zewnątrz nie sprzyja U nas od 11 do 19 jest nie do zniesienia, normalnie ręce od laptopa mi się pocą U nas troszkę wiaterku dzisiaj i temperatura ciut możliwsza ... dlatego m walczy z elewacją Hej Młoda!! blacha ,którą wybraliście baaaardzo mi się podoba...kiedyś mój M był na nią strasznie napalony... Super,że nie tylko mi się ona podoba ... a cieszę się z niej bardzo ,ponieważ u nas nikt nie ma takiej blachy i nasz domek będzie się fajnie wyróżniał Już mi nawet tęsknota za dachówką przeszła ( na którą, nie możemy sobie pozwolić ze względu na ciężkość ) ale z drugiej strony będziesz miała więcej miejsca na rabatki:wiggle: I z tego się właśnie bardzo cieszę Wyczyść skrzynkę ,bo chiałam ci coś przesłać Wyczyszczona spadam wsadzać kwiatki bo dzień mi zejdzie na obijaniu , Jakie kwiaty jakie ??? pokaż a tu jeszcze trzeba pranie zrobić przed kolejnym weselichem...dziewczyny prałyście swoim m krawaty?mój się czymś(wiadomo czym:D)zachlapał i są małe plamki...do pralni chyba już nie zdążę go dać A wiesz,że ja się nigdy nie zastanawiałam nad tym,że może być coś nie tak i zawsze prałam tylko,że w rękach uważaj krawat to śliska sprawa można to totalnie skopać, a ma tylko jeden? Gosiek witaj Edytowane 19 Czerwca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bywam, bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.06.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bywam, bywam No tak bywa , bywa a się nie odzywa ... ładnie to tak Dziewczynki wykończył mnie dzisiejszy dzień , dlatego idę już lulu DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZĘ ... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Heyka Maju jak minął dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.06.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Heyka Maju jak minął dzionek? Męcząco Kochana ... te temperatury mnie dobiją, choć dziś popołudniu było już nawet znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.06.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jestem:D Fajnie ... ale ja już uciekam, padnięta jestem, nie dam rady z Wami posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Fajnie ... ale ja już uciekam, padnięta jestem, nie dam rady z Wami posiedzieć Ojjj to szkoda:( Ja też długo nie będę siedziała, poodwiedzam tylko Wasze galerie i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Fajnie ... ale ja już uciekam, padnięta jestem, nie dam rady z Wami posiedzieć Kolorowych snów Maju ja tez zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy Dawno temu zamajaczyła się w mojej głowie myśl,że w kuchni chciałabym zrobić między szafkami tapetę, m przeciwny chce płytki, tylko,że mi ta tapeta tak utkwiła w głowie że za cho.... nie mogę się skupić na wyborze płytek I tak sobie pomyślałam,że spróbuję najpierw z tą tapetą jeśli nie zda egzaminu wtedy dopiero ułożę płytki Dzisiaj przyszło mi do głowy,że kiedyś na inspiracjach LM widziałam białą kuchnie z biało-czarną tapetą ... myślicie,że pasowałoby to do tradycyjnej kuchni czy jednak będzie to zbyt nowoczesne Qurcze muszę poszukać przykładowej tapety, może wtedy łatwiej będzie Wam coś doradzić Przypominam korpus mebli biały, fronty białe patynowane, blat czarno, biało, szary , sprzęt czarny !!! I jeszcze jedna sprawa potrzebuję piekarnika ( bo pieczenie w małym elektrycznym mnie wykończy ) a nie za bardzo mam teraz na niego fundusze ... podpowiedzcie proszę czy ten piekarnik będzie coś wart ...... http://www.ceneo.pl/662651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju zależy jaka to będzie tapeta poszukaj tapety wrzuć inspirację kuchni to coś się pomyśli Zaraz poszukam fotek elewacji i na moment wrzuce u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 albo podaj maila to ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 albo podaj maila to ci wyślę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts