Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju - szkoda tej kostki :(, ale co się odwlecze.........

A masz dodatkową ziemię na kwiatuszki i fajnie ją zagospodarujesz :wiggle:, a u nas wyszło na odwrót :sick: - okazało się że panowie stawiając ogrodzenie po prawej stronie zakosili kawałek nie naszej działki - i teraz do poprawki cały bok i ta strona niestety będzie krzywa - a ja przyzwyczaiłam się już że mam tą stronę równoległą do ściany domu :(

Miłego dnia życzę :hug:

Hej Młoda!! blacha ,którą wybraliście baaaardzo mi się podoba...kiedyś mój M był na nią strasznie napalony...:Da z kostką szkoda ,że tak wyszło ,ale z drugiej strony będziesz miała więcej miejsca na rabatki:wiggle:

Wyczyść skrzynkę ,bo chiałam ci coś przesłać

spadam wsadzać kwiatki bo dzień mi zejdzie na obijaniu ,a tu jeszcze trzeba pranie zrobić przed kolejnym weselichem...dziewczyny prałyście swoim m krawaty?mój się czymś(wiadomo czym:D)zachlapał i są małe plamki...do pralni chyba już nie zdążę go dać

Hej Maju - szkoda tej kostki :(, ale co się odwlecze.........

No szkoda, szkoda ... ale może w zamian chałupkę sobie otynkuję ... ech coraz bardziej mi się to zaczyna podobać :D

A masz dodatkową ziemię na kwiatuszki i fajnie ją zagospodarujesz :wiggle:,

Przybędzie mi tyle miejsca,że nawet krzewy spokojnie się zmieszczą :yes: I z tego naprawdę się cieszę, bo teraz mam tam tylko 10 cm ziemi i martwiłam się,że kiedyś będziemy zbyt widoczni dla potencjalnych sąsiadów ;)

a u nas wyszło na odwrót :sick: - okazało się że panowie stawiając ogrodzenie po prawej stronie zakosili kawałek nie naszej działki - i teraz do poprawki cały bok i ta strona niestety będzie krzywa - a ja przyzwyczaiłam się już że mam tą stronę równoległą do ściany domu :(

Oj to szkoda ... a dużo ta strona ucieka, tzn. czy bardzo krzywo jest względem domu ???

Miłego dnia życzę :hug:

:hug:

Ja bym się cieszyła z dodatkowych gruntów :) tylko ogrodzenia szkoda bo takie przesuwanie do dodatkowa praca i pieniążki.

Ależ cieszę się cieszę ... ale jeszcze bardziej bym się cieszyła gdyby już ktoś to ogrodzenie przestawił ;)

Pogoda rzeczywiście pracy na zewnątrz nie sprzyja :sick: U nas od 11 do 19 jest nie do zniesienia, normalnie ręce od laptopa mi się pocą :lol2:

U nas troszkę wiaterku dzisiaj i temperatura ciut możliwsza ... dlatego m walczy z elewacją :yes:

Hej Młoda!! blacha ,którą wybraliście baaaardzo mi się podoba...kiedyś mój M był na nią strasznie napalony...:D

Super,że nie tylko mi się ona podoba ... a cieszę się z niej bardzo ,ponieważ u nas nikt nie ma takiej blachy i nasz domek będzie się fajnie wyróżniał :yes:

Już mi nawet tęsknota za dachówką przeszła ( na którą, nie możemy sobie pozwolić ze względu na ciężkość )

ale z drugiej strony będziesz miała więcej miejsca na rabatki:wiggle:

I z tego się właśnie bardzo cieszę :yes:

Wyczyść skrzynkę ,bo chiałam ci coś przesłać

Wyczyszczona :yes:

spadam wsadzać kwiatki bo dzień mi zejdzie na obijaniu ,

Jakie kwiaty jakie ??? pokaż :yes:

a tu jeszcze trzeba pranie zrobić przed kolejnym weselichem...dziewczyny prałyście swoim m krawaty?mój się czymś(wiadomo czym:D)zachlapał i są małe plamki...do pralni chyba już nie zdążę go dać

A wiesz,że ja się nigdy nie zastanawiałam nad tym,że może być coś nie tak i zawsze prałam tylko,że w rękach ;)

uważaj krawat to śliska sprawa :( można to totalnie skopać, a ma tylko jeden?

Gosiek witaj :bye:

Edytowane przez mmajeczkaa

Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy :yes:

Dawno temu zamajaczyła się w mojej głowie myśl,że w kuchni chciałabym zrobić między szafkami tapetę, m przeciwny chce płytki, tylko,że mi ta tapeta tak utkwiła w głowie że za cho.... nie mogę się skupić na wyborze płytek ;) I tak sobie pomyślałam,że spróbuję najpierw z tą tapetą jeśli nie zda egzaminu wtedy dopiero ułożę płytki ;)

Dzisiaj przyszło mi do głowy,że kiedyś na inspiracjach LM widziałam białą kuchnie z biało-czarną tapetą ... myślicie,że pasowałoby to do tradycyjnej kuchni czy jednak będzie to zbyt nowoczesne :confused: Qurcze muszę poszukać przykładowej tapety, może wtedy łatwiej będzie Wam coś doradzić ;)

Przypominam korpus mebli biały, fronty białe patynowane, blat czarno, biało, szary , sprzęt czarny !!!

I jeszcze jedna sprawa potrzebuję piekarnika ( bo pieczenie w małym elektrycznym mnie wykończy ) a nie za bardzo mam teraz na niego fundusze ... podpowiedzcie proszę czy ten piekarnik będzie coś wart ......

http://www.ceneo.pl/662651