mmajeczkaa 11.04.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 i ja dotarłam i podglądać zaczynam mmajeczkaa cieszę się że wreszcie i do Ciebie można zaglądać inspiracje fajne, a kiedy realizacja ? jak planujesz, mniej więcej ? Mugatka witaj Cieszę się,że do mnie zajrzałaś Wiesz zrealizować inspirację chciałabym jak najszybciej najlepiej na wczoraj ale jak wiadomo marzenia marzeniami,a życie życiem Ostatnio się trochę spłukaliśmy z kasy...i trzeba czekać na jakiś większy przypływ gotówki No a w międzyczasie małymi kroczkami coś tam będziemy się starali porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć majeczko to kiedy będą te obiecane foteczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 O właśnie Majeczka ogarniaj się po tych świętach i wklejaj, bo my tu wyposzczone foteczek czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dobrze...bardzo dobrze...rzec nawet można,że muszę teraz podjeść sobie za to,że jak zwykle w święta zjadłam bardzo mało:p Ja też się nie przejadłam, ale od tego patrzenia to:sick: Ale wiecie co Dziewczynki...jak by mi się tak coś chciało jak mi się nie chce to byłoby super Strasznie przemęczona jestem Maju to witam w klubie, ja tez jakaś leniwa jestem i na dodatek czuje, że bierze mnie jakieś przeziębienie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cześć majeczko to kiedy będą te obiecane foteczki??? O właśnie Majeczka ogarniaj się po tych świętach i wklejaj, bo my tu wyposzczone foteczek czekamy Jak się ogarnę to coś wrzucę...chociaż u mnie teraz oprócz wielkiego burdelu to nie za bardzo jest co pokazywać :sick: no ale wieczorkiem pokażę Wam nasz udomowiony na święta... dosłownie przed samymi świętami... salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Fajnie zatem :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja też się nie przejadłam, ale od tego patrzenia to:sick: No a ja od tego szykowania Maju to witam w klubie, ja tez jakaś leniwa jestem i na dodatek czuje, że bierze mnie jakieś przeziębienie:mad: To kuruj się Kochana kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Fajnie zatem :popcorn::popcorn::popcorn: O Karolka od razu sprawę wyczaiła Będziesz wieczorkiem??? Będę mieć do Was parę pytań...mam nadzieję,że coś mi podpowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Hej Maju będą fotki? :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: A pewnie, że podpowiemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 O Karolka od razu sprawę wyczaiła Będziesz wieczorkiem??? Będę mieć do Was parę pytań...mam nadzieję,że coś mi podpowiecie Jak tylko dzieciaki padną od razu wpadnę do Ciebie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A pewnie, że podpowiemy:wiggle: Jak tylko dzieciaki padną od razu wpadnę do Ciebie:p Dziewczynki kochane jesteście :hug: Tylko proszę Was nie spodziewajcie się jakiś cudów bo u nas wszystko stare meble...ale wiecie co...podoba mi się ten salonik...podoba mi się jak wyszedł...podoba mi się jak wygląda nawet z tymi starymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Maju nie stresuj się to jest Wasz salonik i to Wy macie się czuć tam dobrze:wiggle: My jesteśmy tylko na dodatek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Maju nie stresuj się to jest Wasz salonik i to Wy macie się czuć tam dobrze:wiggle: My jesteśmy tylko na dodatek:yes: No wiesz Aguś... Ty takie guru wnętrzarskie...Karolcia następna...a pewnie,że się stresuję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Maju nie stresuj się to jest Wasz salonik i to Wy macie się czuć tam dobrze My jesteśmy tylko na dodatek Dokładnie liczy się klimat i zadowolenie właściciel przede wszystkim, przecież urządzamy się dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziewczynki a koło której będziecie...bo ja ostatnio to jestem tak zmęczona,że już o 22 smacznie lulam no ale może dzisiaj dłużej wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No wiesz Aguś... Ty takie guru wnętrzarskie...Karolcia następna...a pewnie,że się stresuję :lol2: Ja guru?http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif Majeczko:no: Karolka to co innego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziewczynki a koło której będziecie...bo ja ostatnio to jestem tak zmęczona,że już o 22 smacznie lulam no ale może dzisiaj dłużej wytrzymam Maja ja własnie nie wiem, bo ostatnio tez coś nie mam sił i na dodatek jakieś przeziębienie minie bierze. :sick:Postaram się być po 22, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dokładnie liczy się klimat i zadowolenie właściciel przede wszystkim, przecież urządzamy się dla siebie Oczywiście,że dla siebie ...i my jesteśmy naprawdę zadowoleni z tego jak to wyszło Ale mam też świadomość tego,że u wielu Dziewczyn jest tak pięknie,że od razu mogłabym się tam wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja guru?http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gifhttp://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif Majeczko:no: Karolka to co innego:rolleyes: Aguś no i po co ta skromność Kochana...przecież ja napisałam prawdę,samą prawdę i tylko prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Maja ja własnie nie wiem, bo ostatnio tez coś nie mam sił i na dodatek jakieś przeziębienie minie bierze. :sick:Postaram się być po 22, ok? Ok będę czekać na Was...a jak się nie doczekam to pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts