Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

i ja dotarłam i podglądać zaczynam :)

mmajeczkaa cieszę się że wreszcie i do Ciebie można zaglądać :)

inspiracje fajne, a kiedy realizacja ? jak planujesz, mniej więcej ? :)

Mugatka witaj :wiggle: Cieszę się,że do mnie zajrzałaś :yes:

Wiesz zrealizować inspirację chciałabym jak najszybciej najlepiej na wczoraj :lol2: ale jak wiadomo marzenia marzeniami,a życie życiem ;) Ostatnio się trochę spłukaliśmy z kasy...i trzeba czekać na jakiś większy przypływ gotówki ;) No a w międzyczasie małymi kroczkami coś tam będziemy się starali porobić :)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze...bardzo dobrze...rzec nawet można,że muszę teraz podjeść sobie za to,że jak zwykle w święta zjadłam bardzo mało:p

Ja też się nie przejadłam, ale od tego patrzenia to:sick:

Ale wiecie co Dziewczynki...jak by mi się tak coś chciało jak mi się nie chce to byłoby super ;) Strasznie przemęczona jestem :sick:

Maju to witam w klubie, ja tez jakaś leniwa jestem i na dodatek czuje, że bierze mnie jakieś przeziębienie:mad::mad:

Cześć majeczko to kiedy będą te obiecane foteczki???

O właśnie :p Majeczka ogarniaj się po tych świętach i wklejaj, bo my tu wyposzczone foteczek czekamy :popcorn:

Jak się ogarnę to coś wrzucę...chociaż u mnie teraz oprócz wielkiego burdelu to nie za bardzo jest co pokazywać :sick: :sick: no ale wieczorkiem pokażę Wam nasz udomowiony na święta... dosłownie przed samymi świętami... salon ;)

A pewnie, że podpowiemy:wiggle:

Jak tylko dzieciaki padną od razu wpadnę do Ciebie:p

Dziewczynki kochane jesteście :hug: :hug:

Tylko proszę Was nie spodziewajcie się jakiś cudów bo u nas wszystko stare meble...ale wiecie co...podoba mi się ten salonik...podoba mi się jak wyszedł...podoba mi się jak wygląda nawet z tymi starymi meblami :)

Dziewczynki a koło której będziecie...bo ja ostatnio to jestem tak zmęczona,że już o 22 smacznie lulam :o no ale może dzisiaj dłużej wytrzymam ;)

Maja ja własnie nie wiem, bo ostatnio tez coś nie mam sił i na dodatek jakieś przeziębienie minie bierze. :sick:Postaram się być po 22, ok?

Dokładnie :yes: liczy się klimat i zadowolenie właściciel przede wszystkim, przecież urządzamy się dla siebie :)

Oczywiście,że dla siebie ...i my jesteśmy naprawdę zadowoleni z tego jak to wyszło :wiggle: Ale mam też świadomość tego,że u wielu Dziewczyn jest tak pięknie,że od razu mogłabym się tam wprowadzić :rolleyes: