karolek59 20.06.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 [email protected] wysłane może cos ci to pomoże w wyborze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 wysłane może cos ci to pomoże w wyborze:) Dzięki wielkie A pamiętasz może z jakiej firmy tynk kładliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja nie pamietammoże M będzie wiedział choć wątpięzapytam go to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja nie pamietam może M będzie wiedział choć wątpię zapytam go to dam ci znać Ok to zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju zależy jaka to będzie tapeta A np. taka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Hej Maju, powiem Ci tak- ja miałam tapetę w kuchni w starym mieszkaniu i nigdy więcej:sick: Niestety opary kuchenne robią swoje- tapeta się co chwila miejscami odklejała, robiły się bąble. Jeżeli koniecznie chcesz tapetę, to zrób ją za szkłem (forumowa zuzanka tak ma). Nie wyobrażam sobie mieć gołej tapety nad płytą kuchenną Odnośnie piekarnika to ten pokazany jest bardzo ładny, odnośnie firmy, to moja mam miała w starym mieszkaniu Amicę ok. 8 lat i kompletnie nic jej się nie działo. Także myślę, że gra warta świeczki:wiggle: Jeżeli pytałaś o tynk zewnętrzny to ja np. mam firmy Kabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 O tak Maju ,Aga dobrze prawi ,,jeśli tapeta w kuchni to tylko za szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Aga myśłisz że Maja chciała sobie położyć tapetę bez szyby? Wątpię Maju czyli masz na myśli ornament powinna pasować jak najbardziej tylko czy to ci się nie znudzi?? Jeszce wrzucę 3 grosze Według mnie mocna, wyrazista tapeta za szybą fajnie wygląda w nowoczesnej prostej nie przeładowanej kuchni jest jakby głównym jej akcentem ( proste fronty to tylko tło) Natomiast przy kuchni angielskiej trza uważać bo te frezowania, ozdobne fronty , okap w zabudowie bo chyba taki planujesz to może być za dużo Jeszcze zależy jak duzą masz te kuchnie, czy nasłonecznioną, jakie planujesz dodatki Jeśli się uprzesz na tapetę to pamiętaj delikatne proste fronty i według mnie jednolite Oczywiście to tylko moje zdanie które możesz olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No cześć Dziewczynki Tak tak wiem,że za szkłem Bardziej chodziło mi o to żeby żeby żebyście mi doradziły czy w ogóle będzie pasować biało-czarna tapeta ??? Właśnie Aguś myślę,że ten piekarnik może fajnie wyglądać, a na razie nie szczególnie chcę wydawać kasę na drogi sprzęt, no bo jednak to nasze zewnętrze troczę kasy pożre, więc wymyśliłam,że piekarnik mogę kupić tymczasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Oczywiście to tylko moje zdanie które możesz olać Ech Karola mi właśnie potrzeba,żeby ktoś wyraził swoje zdanie bo ja tej kuchni w ogóle nie czuję No rzesz ... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Tapeta w barokowe wzory będzie przykuwała uwage i Karol ma rację ,do tego musiały by być proste niezobowiązujące fronty....albo inaczej- bogatsze fronty a tapeta w pasy np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No to się wyjaśniło, ze tapeta za szkłem:wiggle: Maju moim zdaniem biało-czarna tapeta to klasyka i jak najbardziej będzie pasować Mam tylko wątpliwości do tych barokowych wzorów... Może jednak proste pasy lub coś delikatnego? Maju myślę, ze ten piekarnik posłuży Ci co najmniej 10 lat - wymienisz jak będzie kasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju moim zdaniem biało-czarna tapeta to klasyka i jak najbardziej będzie pasować Mam tylko wątpliwości do tych barokowych wzorów... Może jednak proste pasy lub coś delikatnego? No właśnie ja pasów jakoś nie czuję A tą tapetę dałam tylko jako przykład ... wolałabym właśnie coś delikatnego, bo jakoś między szafkami takiej bogatej tapety nie widzę Więc w wolnym czasie trzeba się zabrać za szukanie tapety ... Matko a może faktycznie na pasy się skuszę ... o rzesz chyba się starzeję :D Maju myślę, ze ten piekarnik posłuży Ci co najmniej 10 lat - wymienisz jak będzie kasa:D 10 nie musi ale jakby wytrzymał to wcale się nie obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju pasy są bezpieczne, ale żeby nie było Ci łatwo podrzucam pewną stronkę z tapetami- miłego oglądania! http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja natomiast pasy uwielbiam ,najchętniej to bym wszystko wypasowała:lol2:już myślę nad zmianą zasłon w łazience ,,na pasy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ale żeby nie było Ci łatwo podrzucam pewną stronkę z tapetami- miłego oglądania! http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ No tak , tak najlepiej , a później biedna Maja pół nocy nad tapetami prześlęczy Maju pasy są bezpieczne Ja natomiast pasy uwielbiam ,najchętniej to bym wszystko wypasowała:lol2:już myślę nad zmianą zasłon w łazience ,,na pasy właśnie A myślicie,że takie pasy by ładnie u mnie wyglądały ??? To chyba trzeba zrobić casting na tapety w pasy ... znacie coś fajnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju ja też uwielbiam pasy zresztą mami tapetę i rolety Jaki chcesz kolor???Jeśli chcesz wzór to szukaj czegoś delikatnego np jak moja tapeta na klatce schodowej ona według mnie jest dość neutralna Masz jakieś inspirację kuchni?bo w sumie gadamy o niczym?cięzko mi sobie cokolwiek wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Masz jakieś inspirację kuchni? bo w sumie gadamy o niczym? cięzko mi sobie cokolwiek wyobrazić Karola nie mam żadnych inspiracji bo i nic fajnego nie znalazłam ... może jakbym miała więcej czasu na szukanie to bym coś wynalazła, ale wątpię ... jakaś posucha w tym temacie panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dobranoc Laseczki ... zmykam lulu ... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Maju to jak Cię natchnię to wrzuć jakąś kuchnie na której się inspirujesz a my coś doradzimy tymczasem śpij dobrze niech ci sie wyśni tapetka do kuchni Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts