Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju, powiem Ci tak- ja miałam tapetę w kuchni w starym mieszkaniu i nigdy więcej:sick: Niestety opary kuchenne robią swoje- tapeta się co chwila miejscami odklejała, robiły się bąble. Jeżeli koniecznie chcesz tapetę, to zrób ją za szkłem (forumowa zuzanka tak ma). Nie wyobrażam sobie mieć gołej tapety nad płytą kuchenną:no:

Odnośnie piekarnika to ten pokazany jest bardzo ładny, odnośnie firmy, to moja mam miała w starym mieszkaniu Amicę ok. 8 lat i kompletnie nic jej się nie działo. Także myślę, że gra warta świeczki:wiggle:

Jeżeli pytałaś o tynk zewnętrzny to ja np. mam firmy Kabe.;)

Aga

myśłisz że Maja chciała sobie położyć tapetę bez szyby?:eek:

Wątpię

Maju czyli masz na myśli ornament powinna pasować jak najbardziej tylko czy to ci się nie znudzi??

Jeszce wrzucę 3 grosze

Według mnie mocna, wyrazista tapeta za szybą fajnie wygląda w nowoczesnej prostej nie przeładowanej kuchni

jest jakby głównym jej akcentem ( proste fronty to tylko tło)

Natomiast przy kuchni angielskiej trza uważać bo te frezowania, ozdobne fronty , okap w zabudowie bo chyba taki planujesz to może być za dużo :yes:

Jeszcze zależy jak duzą masz te kuchnie, czy nasłonecznioną, jakie planujesz dodatki

Jeśli się uprzesz na tapetę to pamiętaj delikatne proste fronty i według mnie jednolite

Oczywiście to tylko moje zdanie które możesz olać

No cześć Dziewczynki :D

Tak tak wiem,że za szkłem :yes:

Bardziej chodziło mi o to żeby żeby żebyście mi doradziły czy w ogóle będzie pasować biało-czarna tapeta ???

Właśnie Aguś myślę,że ten piekarnik może fajnie wyglądać, a na razie nie szczególnie chcę wydawać kasę na drogi sprzęt, no bo jednak to nasze zewnętrze troczę kasy pożre, więc wymyśliłam,że piekarnik mogę kupić tymczasowy ;)

No to się wyjaśniło, ze tapeta za szkłem:wiggle: Maju moim zdaniem biało-czarna tapeta to klasyka i jak najbardziej będzie pasować:rolleyes:

Mam tylko wątpliwości do tych barokowych wzorów... Może jednak proste pasy lub coś delikatnego?;)

Maju myślę, ze ten piekarnik posłuży Ci co najmniej 10 lat - wymienisz jak będzie kasa:D

Maju moim zdaniem biało-czarna tapeta to klasyka i jak najbardziej będzie pasować:rolleyes:

Mam tylko wątpliwości do tych barokowych wzorów... Może jednak proste pasy lub coś delikatnego?;)

No właśnie ja pasów jakoś nie czuję :no: A tą tapetę dałam tylko jako przykład ... wolałabym właśnie coś delikatnego, bo jakoś między szafkami takiej bogatej tapety nie widzę :no:

Więc w wolnym czasie trzeba się zabrać za szukanie tapety ... Matko a może faktycznie na pasy się skuszę ... o rzesz chyba się starzeję :D:D

Maju myślę, ze ten piekarnik posłuży Ci co najmniej 10 lat - wymienisz jak będzie kasa:D

10 nie musi ale jakby wytrzymał to wcale się nie obrażę ;)

ale żeby nie było Ci łatwo podrzucam pewną stronkę z tapetami- miłego oglądania!:D

http://www.tapety-artfunk.ig.pl/

No tak , tak najlepiej , a później biedna Maja pół nocy nad tapetami prześlęczy :D

Maju pasy są bezpieczne

Ja natomiast pasy uwielbiam ,najchętniej to bym wszystko wypasowała:lol2:już myślę nad zmianą zasłon w łazience ,,na pasy właśnie

A myślicie,że takie pasy by ładnie u mnie wyglądały ??? To chyba trzeba zrobić casting na tapety w pasy ... znacie coś fajnego ???

Maju

ja też uwielbiam pasy

zresztą mami tapetę i rolety

Jaki chcesz kolor???

Jeśli chcesz wzór to szukaj czegoś delikatnego np jak moja tapeta na klatce schodowej ona według mnie jest dość neutralna

Masz jakieś inspirację kuchni?

bo w sumie gadamy o niczym?

cięzko mi sobie cokolwiek wyobrazić

Masz jakieś inspirację kuchni?

bo w sumie gadamy o niczym?

cięzko mi sobie cokolwiek wyobrazić

Karola nie mam żadnych inspiracji bo i nic fajnego nie znalazłam ... może jakbym miała więcej czasu na szukanie to bym coś wynalazła, ale wątpię ... jakaś posucha w tym temacie panuje ;)