Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju to jak Cię natchnię to wrzuć jakąś kuchnie na której się inspirujesz a my coś doradzimy

Moja miłość do tapety zaczęła się od pewnego zdjęcia z LM ( kuchnia nowoczesna ) ale raczej teraz go nie znajdę bo strasznie skopali tą stronę LM i nie lubię się po niej poruszać ;)

tymczasem śpij dobrze niech ci sie wyśni tapetka do kuchni

No i nic mi się nie wyśniło ... piep.... tę kuchnię w diabły i nic nie będę robić ... a co, na pewno będzie oryginalnie :lol2:

Już?:( A miałaś jeść czekoladę:lol2:

Jadłam jadłam ... no gdzieżbym sobie takiej przyjemności odmówiła :rolleyes: :rolleyes:

Maju jak jesteś zdecydowana na te pasy, to mogę Ci coś poszukać:wiggle:

Kochana tak jak pisałam wcześniej ja pasów wcale nie czuję , jakoś zawsze bardziej ciągnie mnie w stronę ornamentów ( no taki jakiś dziwny przypadek ze mnie :D ) ... najlepiej kupię taką i taką i będę patrzeć, która lepiej wygląda :sick: :sick: :sick:

Jak będziesz miała chwilkę to możesz mi podesłać jakieś tapetki w pasy ... będę bardzo wdzięczna :hug:

Maju, ja myślę, ze ta tapeta jest za bardzo pstrokata, ale najlepiej jest zrobić wizualkę całej kuchni:yes:

A może poszukać czegoś w biało-szarej tonacji? Będzie delikatniej:D

Maja

a ta wydaje mi zbyt oczojebna przyćmi całą kuchnie

jeśli chcesz ornament to ok ale szukaj czegoś delikatnego

Ha Ha dokładnie takie mam wrażenie jak oglądam te biało czarne tapety,że każda jest oczojebna :lol2:

W jasnych,delikatnych kolorach wyglądają fajnie w tych już nie :no: :no:

Ok czyli wracamy chyba do pierwszych moich myśli i dajemy tapetę białą albo biało-szarą ... takie wyglądają najdelikatniej :yes:

i cent tak coś koło 700 za rolkę:yes::D

:jawdrop: :jawdrop:

Nie zdążyłam wczoraj nadgonić o co chodzi z tapetą. U nas tak grzało, że mi się literki przed oczami zlewały :onie dało się siedzieć przed komputerkiem.

Nie wiem czy pamiętasz, biało szarą tapetę między szafkami ma Dagunia klik

Ja też pogrzebię w swoich zbiorach, może mam coś z tapetą ;)

Nie wiem czy pamiętasz, biało szarą tapetę między szafkami ma Dagunia klik

Dzięki za przypomnienie :)

Dziewczynki tylko u mnie ta szarość musiała by być bardzo delikatna bo pamiętajcie,że u mnie dodatki w starym złocie ;) Więc chyba zbyt mocna szarość nie będzie pasować :no: Czy może źle myślę :confused:

Maju albo poszukaj tapety Białej, kremowej, mlecznej, bezowej wtedy może byc ze wzorek ale w tych kolorach będzie subtelnie

a te kolory pasuję do wszystkiego sa neutralne

http://udekorujdom.blogspot.com/2009_08_01_archive.html

A na tej stronie patrzyłaś?

Jest trochę jasnych z ornamentami

1...

2...

3...

4... ten mi się podoba ale nie wiem czy nie za ciemny.

5...

6... taki trochę angielski ;)

7... a może krateczka?

Dzięki Dziewczynki :hug: W wolniejszej chwili przejrzę bardziej dokładnie ...

Bardzo fajna ta 5 od Two :)

Mi też właśnie ta 5 wpadła w oko :yes:

Witaj Majeczko :)

No Hej Pysiaczku ... gdzie Ty się podziewałaś ???

Zasilam ale nie uszczykiwałam jeszcze bo tak naprawdę pierwsze kwiatki wyszły wczoraj po dwóch dniach ulew :rolleyes:

A tak po prostu przybrały na wielokości jeśli chodzi o tą zieloną część roślinki dlatego pisałam, że urosły jak szalone :)

W weekend postaram się już naprawdę ogarnąć i jakieś fotki strzelić :yes:

Zasilam ale nie uszczykiwałam jeszcze bo tak naprawdę pierwsze kwiatki wyszły wczoraj po dwóch dniach ulew :rolleyes:

Pysiaczku wydaje mi się,że powinnaś już pouszczykiwać ... ja swoje ( same mi się rozsiewają z roku na rok, wariaty jedne ) już pouszczykiwałam :yes: ... ale nie wiem kiedy będą kwitły, strasznie to wszystko opóźnione w tym roku ;)

W weekend postaram się już naprawdę ogarnąć i jakieś fotki strzelić :yes:

Ok ... zatem czekamy na fotki :D