agawi74 20.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dobranoc Laseczki ... zmykam lulu ... PA Już? A miałaś jeść czekoladę Maju jak jesteś zdecydowana na te pasy, to mogę Ci coś poszukać:wiggle:Tymczasem kolorowych snów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.06.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Maju to jak Cię natchnię to wrzuć jakąś kuchnie na której się inspirujesz a my coś doradzimy Moja miłość do tapety zaczęła się od pewnego zdjęcia z LM ( kuchnia nowoczesna ) ale raczej teraz go nie znajdę bo strasznie skopali tą stronę LM i nie lubię się po niej poruszać tymczasem śpij dobrze niech ci sie wyśni tapetka do kuchni No i nic mi się nie wyśniło ... piep.... tę kuchnię w diabły i nic nie będę robić ... a co, na pewno będzie oryginalnie Już? A miałaś jeść czekoladę Jadłam jadłam ... no gdzieżbym sobie takiej przyjemności odmówiła :rolleyes: Maju jak jesteś zdecydowana na te pasy, to mogę Ci coś poszukać Kochana tak jak pisałam wcześniej ja pasów wcale nie czuję , jakoś zawsze bardziej ciągnie mnie w stronę ornamentów ( no taki jakiś dziwny przypadek ze mnie ) ... najlepiej kupię taką i taką i będę patrzeć, która lepiej wygląda :sick: Jak będziesz miała chwilkę to możesz mi podesłać jakieś tapetki w pasy ... będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Maju to nic na siłę, jeżeli nie czujesz pasów, jest cała gama innych stylowych tapet. Na pewno coś razem znajdziemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.06.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Maju to nic na siłę, jeżeli nie czujesz pasów, jest cała gama innych stylowych tapet. Na pewno coś razem znajdziemy:yes: Ufffffff jak to dobrze,że mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.06.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A taka tapeta ... ciekawe jak by wyglądała ( Karola czy to nie jest ta co Ty masz w sypialni ??? ) http://www.urzadzamy.pl/galeria/tapety-na-kilka-sposobow,4144/3531/16817/#zdjecie Przez tą zmianę to ani zdjęć nie mogę wkleić, ani emotek :bash: Co jest :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Maju, ja myślę, ze ta tapeta jest za bardzo pstrokata, ale najlepiej jest zrobić wizualkę całej kuchni:yes: A może poszukać czegoś w biało-szarej tonacji? Będzie delikatniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.06.2012 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mam nowy sklep w okolicy a w nim przeróżne piękne tapety (część holenderska), są i bąbelki przestrzenne w szarościach i szarych różach, fioletach... i cent tak coś koło 700 za rolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Maja tak ja mam te tapetę ale w kolorze mlecznym a ta wydaje mi zbyt oczojebna przyćmi całą kuchnie jeśli chcesz ornament to ok ale szukaj czegoś delikatnego muszę po czaic u siebie może mam jakas inspirację tylko u mnie ostatnio marnie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Maju, ja myślę, ze ta tapeta jest za bardzo pstrokata, ale najlepiej jest zrobić wizualkę całej kuchni:yes: A może poszukać czegoś w biało-szarej tonacji? Będzie delikatniej:D Maja a ta wydaje mi zbyt oczojebna przyćmi całą kuchnie jeśli chcesz ornament to ok ale szukaj czegoś delikatnego Ha Ha dokładnie takie mam wrażenie jak oglądam te biało czarne tapety,że każda jest oczojebna W jasnych,delikatnych kolorach wyglądają fajnie w tych już nie :no: Ok czyli wracamy chyba do pierwszych moich myśli i dajemy tapetę białą albo biało-szarą ... takie wyglądają najdelikatniej i cent tak coś koło 700 za rolkę :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie zdążyłam wczoraj nadgonić o co chodzi z tapetą. U nas tak grzało, że mi się literki przed oczami zlewały :onie dało się siedzieć przed komputerkiem. Nie wiem czy pamiętasz, biało szarą tapetę między szafkami ma Dagunia klik Ja też pogrzebię w swoich zbiorach, może mam coś z tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie wiem czy pamiętasz, biało szarą tapetę między szafkami ma Dagunia klik Dzięki za przypomnienie Dziewczynki tylko u mnie ta szarość musiała by być bardzo delikatna bo pamiętajcie,że u mnie dodatki w starym złocie Więc chyba zbyt mocna szarość nie będzie pasować Czy może źle myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Maju albo poszukaj tapety Białej, kremowej, mlecznej, bezowej wtedy może byc ze wzorek ale w tych kolorach będzie subtelnie a te kolory pasuję do wszystkiego sa neutralne http://udekorujdom.blogspot.com/2009_08_01_archive.html Edytowane 22 Czerwca 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A na tej stronie patrzyłaś? Jest trochę jasnych z ornamentami 1... 2... 3... 4... ten mi się podoba ale nie wiem czy nie za ciemny. 5... 6... taki trochę angielski 7... a może krateczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo fajna ta 5 od Two Witaj Majeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Maju albo poszukaj tapety Białej, kremowej, mlecznej, bezowej wtedy może byc ze wzorek ale w tych kolorach będzie subtelnie a te kolory pasuję do wszystkiego sa neutralne http://udekorujdom.blogspot.com/2009_08_01_archive.html A na tej stronie patrzyłaś? Jest trochę jasnych z ornamentami 1... 2... 3... 4... ten mi się podoba ale nie wiem czy nie za ciemny. 5... 6... taki trochę angielski 7... a może krateczka? Dzięki Dziewczynki W wolniejszej chwili przejrzę bardziej dokładnie ... Bardzo fajna ta 5 od Two Mi też właśnie ta 5 wpadła w oko Witaj Majeczko No Hej Pysiaczku ... gdzie Ty się podziewałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Maju cały czas zaglądałam ale potrzebowałam chwili oddechu i ciszy, więc się nie udzielałam. Petunie w tym czasie urosły mi jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Maju cały czas zaglądałam ale potrzebowałam chwili oddechu i ciszy, więc się nie udzielałam. Rozumiem ... wiem jak to jest Petunie w tym czasie urosły mi jak szalone To super A pouszczykiwałaś je , zasilasz ??? Prosimy o foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zasilam ale nie uszczykiwałam jeszcze bo tak naprawdę pierwsze kwiatki wyszły wczoraj po dwóch dniach ulew A tak po prostu przybrały na wielokości jeśli chodzi o tą zieloną część roślinki dlatego pisałam, że urosły jak szalone W weekend postaram się już naprawdę ogarnąć i jakieś fotki strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zasilam ale nie uszczykiwałam jeszcze bo tak naprawdę pierwsze kwiatki wyszły wczoraj po dwóch dniach ulew Pysiaczku wydaje mi się,że powinnaś już pouszczykiwać ... ja swoje ( same mi się rozsiewają z roku na rok, wariaty jedne ) już pouszczykiwałam ... ale nie wiem kiedy będą kwitły, strasznie to wszystko opóźnione w tym roku W weekend postaram się już naprawdę ogarnąć i jakieś fotki strzelić Ok ... zatem czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziewczynki weszłam na chwilkę na FM życzyć Wam słonecznego, spokojnego weekendu Ja od dzisiaj do niedzieli mam zjazd rodzinki , więc chyba spotkamy się dopiero w poniedziałek Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts