mmajeczkaa 29.06.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dziewczynki mam do Was pytanie ... Czy Wy u siebie w kuchni macie oświetlenie podszafkowe ??? A jeśli tak to jakie ??? Byłam u nas rozejrzeć się w temacie, ale u nas to NIC( no nie dosłownie nic, ale NIC na czym można by oko zawiesić ) nie mają i jeszcze się na mnie dziwnie patrzą,że coś wymyślam ... no bo co za różnica co będzie pod szafką świecić :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 czesc Maja ja mam u siebie pasek ledowy, w moim ciemnym kącie daje wystarczająco swiatła. zamontowany jest zaraz pod listwa, z przodu nic a nic go nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 czesc Maja ja mam u siebie pasek ledowy, w moim ciemnym kącie daje wystarczająco swiatła. zamontowany jest zaraz pod listwa, z przodu nic a nic go nie widac. Hej Edi ... kiedy My się ostatnio na fm spotkałyśmy ??? Wiesz,że ja już też o tym pasku ledowym myślałam, on chyba będzie fajne światło dawał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Hej Edi ... kiedy My się ostatnio na fm spotkałyśmy ??? Wiesz,że ja już też o tym pasku ledowym myślałam, on chyba będzie fajne światło dawał ??? faktycznie 100 lat temu jestem, ale jakby mnie nie bylo, bo z goraczkujaca Ala swiatło zalezy od tego, jakie ledy wybierzesz. nie znam sie, grzebal w tym moj m, ja chialam, aby swiecilo i swieci ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ja mam ledyszczerze jak dla mnie gówniane światło dają więc zadzwoniłam do stolarza przyjechał zamontował kolejny pasek i dupa daje światełko ale nastrojoweja mam od spodu listwę maskującą wiec jak będzie kiszka to M obiecał zamontować mi jakieś halogenki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Karola, a wiesz jaki masz led? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Karola, a wiesz jaki masz led? nie ale zakładał go profesjonalista miał dawać dużo światła a może zbyt wiele oczekuję od tego leda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 O dziewczynki jesteście a mnie przez chwilę nie było ... Qurcze Karola mówisz,że ten led słabe światło daje ... no nie, czyli muszę pomyśleć o czymś innym ??? Hmm ... u nas lampki słoneczne są przerobione i mają w środku led, wydaje mi się,że dają trochę światła no nic sprawdzę jak nie to poszukam czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 nie wiem. fakt ze halogeny daja duzo wiecej. mnie sie nie podobały ich oprawy, ktore widoczne byly z kazdej strony. mielismy nawet zakupione, ale nie pozwolilam m powiesic. wolalam niewidoczne, moze dlatego sobie wciskam, ze daja duzo swiatla, bo podswiadomie nie chce nic innego widziec???jak nie zapomne to noca pstrykne fotke, moze cos sie uda zalapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 O za fotkę będę wdzięczna Mi też właśnie te halogeny jakoś nie leżą ... przynajmniej nie takie jak mi tu w sklepie proponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Według mnie led który mam zamontowany sztuk 2 daje za mało światła (chyba nie potrzebnie dałam się na nie namówić ) ale zobaczymy jak to wyjdzie w użytkowaniu:yes: jak pisałam mam listwę masującą więc u mnie tych halogenów nie byłoby widać bo widziałam takie mega płaszczaki ogólnie halogeny średnio mi się widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 zrobie, tylko wiesz jak to u mnie...fotograf ze mnie marniutki, nie wiem, czy cokolwiek załapię. poczekamy na ciemnosci i pstrykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Idę Karola pourzędować w Twojej kuchni Mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko ??? Ej tam Edi jaki fotograf kiepściutki ... wierze w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Coś ci wrzucę[ATTACH=CONFIG]122985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122986[/ATTACH] Edytowane 29 Czerwca 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Coś ci wrzucę[ATTACH=CONFIG]122985[/ATTACH] :cry: Dobijesz mnie Kobieto ... czemu ta Twoja kuchnia taka piękna ... :cry: U mnie też dołem musi pójść listwa ... tylko jak to ładnie zrobić :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 wlasnie sie zalogowalam, aby to samo napisac piekna ta kuchnia:rolleyes: prosze Karola, nie dobijaj juz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Kasować??? wy warjatki Szczerze to miło mi że Wam się podoba bo na prawdę dużo trudu włożyliśmy w jej projekt i realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Kasować??? Tylko spróbuj :mad: ... wsiądę w samochód i Cię znajdę :lol2: wy warjatki A niech będzie nawet,że wariatki ... cóż począć kiedy ona taka piękna :rolleyes: Szczerze to miło mi że Wam się podoba bo na prawdę dużo trudu włożyliśmy w jej projekt i realizację Szczerze ??? to ja żałuję,że takiej pięknej sobie nie zrobiłam :sick: Teraz już komu innemu zleciłabym wykonanie kuchni, no ale cóż na razie trzeba z nią żyć ... a później się wymieni Karola przypomnij jakiej firmy masz okap i napisz czy on naprawdę tak hałasuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maja na pewno masz super kuchnie ty taka cicho ciemna a za chwilę nas zachwycisz okap mam elica nie będę obiektywna , nie mam porównania dla mnie jest oki choć M mówi że hałasuję ale on byl tani coś ok 8oo zł ja uwielbiam takie hałasy więc nie pomogę bo wiesz obudowa, robocizna plus ten wkład to i tak wyszła spora sumka więc już nie chciąłm isć w koszty a to zawsze mozna wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maja na pewno masz super kuchnie ty taka cicho ciemna a za chwilę nas zachwycisz :lol2: Tak tak ... oj Karola gdzie mi tam do Ciebie Kochana okap mam elica nie będę obiektywna , nie mam porównania dla mnie jest oki choć M mówi że hałasuję ale on byl tani coś ok 8oo zł ja uwielbiam takie hałasy więc nie pomogę bo wiesz obudowa, robocizna plus ten wkład to i tak wyszła spora sumka więc już nie chciąłm isć w koszty a to zawsze mozna wymienic Czyli dobrze pamiętałam,że elica, a już myślałam,że mnie pamięć zawodzi Ja nie z tych co im taki hałas przeszkadza ... właśnie patrzyłam,że one tanie są i też się na niego zdecyduję ... a kiedyś masz rację, można wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts