Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Dziewczynki mam do Was pytanie ...

Czy Wy u siebie w kuchni macie oświetlenie podszafkowe ??? A jeśli tak to jakie ???

Byłam u nas rozejrzeć się w temacie, ale u nas to NIC( no nie dosłownie nic, ale NIC na czym można by oko zawiesić ) nie mają i jeszcze się na mnie dziwnie patrzą,że coś wymyślam ... no bo co za różnica co będzie pod szafką świecić :bash: :bash:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Maja

ja mam u siebie pasek ledowy, w moim ciemnym kącie daje wystarczająco swiatła. zamontowany jest zaraz pod listwa, z przodu nic a nic go nie widac.

Hej Edi ... kiedy My się ostatnio na fm spotkałyśmy ???

Wiesz,że ja już też o tym pasku ledowym myślałam, on chyba będzie fajne światło dawał ???

Hej Edi ... kiedy My się ostatnio na fm spotkałyśmy ???

Wiesz,że ja już też o tym pasku ledowym myślałam, on chyba będzie fajne światło dawał ???

faktycznie 100 lat temu :)

jestem, ale jakby mnie nie bylo, bo z goraczkujaca Ala :(

swiatło zalezy od tego, jakie ledy wybierzesz. nie znam sie, grzebal w tym moj m, ja chialam, aby swiecilo i swieci ok

O dziewczynki jesteście a mnie przez chwilę nie było ...

Qurcze Karola mówisz,że ten led słabe światło daje ... no nie, czyli muszę pomyśleć o czymś innym ???

Hmm ... u nas lampki słoneczne są przerobione i mają w środku led, wydaje mi się,że dają trochę światła ;) no nic sprawdzę jak nie to poszukam czegoś innego ;)

nie wiem. fakt ze halogeny daja duzo wiecej. mnie sie nie podobały ich oprawy, ktore widoczne byly z kazdej strony. mielismy nawet zakupione, ale nie pozwolilam m powiesic. wolalam niewidoczne, moze dlatego sobie wciskam, ze daja duzo swiatla, bo podswiadomie nie chce nic innego widziec???jak nie zapomne to noca pstrykne fotke, moze cos sie uda zalapac.

Według mnie led który mam zamontowany sztuk 2 daje za mało światła (chyba nie potrzebnie dałam się na nie namówić )

ale zobaczymy jak to wyjdzie w użytkowaniu:yes:

jak pisałam mam listwę masującą więc u mnie tych halogenów nie byłoby widać:no:

bo widziałam takie mega płaszczaki

ogólnie halogeny średnio mi się widzą

Kasować???

Tylko spróbuj :mad::mad::mad: ... wsiądę w samochód i Cię znajdę :lol2::lol2::lol2:

wy warjatki :lol2:

A niech będzie nawet,że wariatki ... cóż począć kiedy ona taka piękna :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Szczerze to miło mi że Wam się podoba bo na prawdę dużo trudu włożyliśmy w jej projekt i realizację :yes:

Szczerze ??? to ja żałuję,że takiej pięknej sobie nie zrobiłam :sick::sick::sick: Teraz już komu innemu zleciłabym wykonanie kuchni, no ale cóż na razie trzeba z nią żyć ... a później się wymieni :lol2:

Karola przypomnij jakiej firmy masz okap i napisz czy on naprawdę tak hałasuje ???

Maja

na pewno masz super kuchnie :yes:

ty taka cicho ciemna a za chwilę nas zachwycisz :yes:

okap mam elica

nie będę obiektywna , nie mam porównania dla mnie jest oki

choć M mówi że hałasuję

ale on byl tani coś ok 8oo zł

ja uwielbiam takie hałasy :yes:

więc nie pomogę

bo wiesz obudowa, robocizna plus ten wkład to i tak wyszła spora sumka więc już nie chciąłm isć w koszty a to zawsze mozna wymienic :yes:

Maja

na pewno masz super kuchnie :yes:

ty taka cicho ciemna a za chwilę nas zachwycisz :yes:

:lol2::lol2: Tak tak ... oj Karola gdzie mi tam do Ciebie Kochana :(

okap mam elica

nie będę obiektywna , nie mam porównania dla mnie jest oki

choć M mówi że hałasuję

ale on byl tani coś ok 8oo zł

ja uwielbiam takie hałasy :yes:

więc nie pomogę

bo wiesz obudowa, robocizna plus ten wkład to i tak wyszła spora sumka więc już nie chciąłm isć w koszty a to zawsze mozna wymienic :yes:

Czyli dobrze pamiętałam,że elica, a już myślałam,że mnie pamięć zawodzi :D Ja nie z tych co im taki hałas przeszkadza :no: ... właśnie patrzyłam,że one tanie są i też się na niego zdecyduję :yes: ... a kiedyś masz rację, można wymienić :yes: