vesila 29.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Hej Maju,ja w kuchni nie mam nic narazie, ale planuję świetlówki podszafkowe, będą schowane za listwami i nikt ich nie będzie widział,chyba że łepek wsadzi pod szafki wiszące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 spójrz Majka, cyknełam Ci fotki w dzień bardzo się starałam ciemno, jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 może różnica polega na zastosowaniu światła zimnego bądź ciepłego??? moje wyglada jak chłodziarka w sklepie ale dzięki listwie w oczy nie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Hej Maju, ja w kuchni nie mam nic narazie, ale planuję świetlówki podszafkowe, będą schowane za listwami i nikt ich nie będzie widział,chyba że łepek wsadzi pod szafki wiszące;) O dzięki Vesi za podpowiedź, o tym nie pomyślałam spójrz Majka, cyknełam Ci fotki w dzień bardzo się starałam No Kochana o jakim Ty kiepskim fotografie mówiłaś ??? Świetne fotki i zobaczyłam na nich to co chciałam Serdecznie Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Świetne fotki i zobaczyłam na nich to co chciałam Serdecznie Ci dziękuję Maju jak uwazasz?kiepskie to światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maju jak uwazasz?kiepskie to światło? No właśnie na fotkach wcale nie wydaje się kiepskie :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No chciała bym coś doradzić ale nie dość że nic nie mam to się totalnie nie znam Wydaje mi się że ledy lepiej sprawdzają się jako dekoracyjne oświetlenie a pomysł Vesi ze świetlówkami wydaje się ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No chciała bym coś doradzić ale nie dość że nic nie mam to się totalnie nie znam Wydaje mi się że ledy lepiej sprawdzają się jako dekoracyjne oświetlenie a pomysł Vesi ze świetlówkami wydaje się ciekawy Najważniejsze,że miałaś chęci,żeby pomóż Ja przy ledach raczej zostanę a jak się nie sprawdzą to wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja nie mam górnych szafek więc się nawet nad tym problemem nie zastanawiałam ale dekoracyjne ledziki owszem będą przy lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja nie mam górnych szafek więc się nawet nad tym problemem nie zastanawiałam ale dekoracyjne ledziki owszem będą przy lodówce O wow nie masz górnych szafek ... Qurczę chyba nie widziałam Twojej kuchni Ale pomysł fajny, skąd taki się narodził ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dziewczynki mam do Was pytanie ... Czy Wy u siebie w kuchni macie oświetlenie podszafkowe ??? A jeśli tak to jakie ??? Maju ja mam halogeniki podszafkowe w starym mosiądzu- ukryte są za listwą podszafkową- nic nie widać Dla mnie są niezbędne, bo doskonale oświetlają blat wieczorem przy pracy w kuchni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maju ja mam halogeniki podszafkowe w starym mosiądzu- ukryte są za listwą podszafkową- nic nie widać Namiar, namiar szefowa na nie Dla mnie są niezbędne, bo doskonale oświetlają blat wieczorem przy pracy w kuchni:yes: No dla mnie takie światło też jest niezbędne zwłaszcza,że ja lubię wieczorem w kuchni pitrasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 O wow nie masz górnych szafek ... Qurczę chyba nie widziałam Twojej kuchni Ale pomysł fajny, skąd taki się narodził ??? Z braku miejsca u mnie na jednej ścianie okno na drugiej przestrzeń jadalniana na kolejnej drzwi i zostaje tylko 240cm wolnej ściany na której wcisnęłam lodówkę i wysokie szafki. Wklejałam kiedyś wizki kuchni tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Namiar, namiar szefowa na nie Kurka wodna, Maju muszę poszperać i przypomnieć sobie jakie to są- stolarz od kuchni mi je załatwiał. Zrobię Ci nawet fotkę jeśli chcesz, ale w poniedziałek ok? No dla mnie takie światło też jest niezbędne zwłaszcza,że ja lubię wieczorem w kuchni pitrasić Ja to potwierdzam z praktycznego punktu widzenia. Funkcja ozdobna jest żadna, bo ich nie widać, ale za to super oświetlają blat i dają fajne światełko jak są goście np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Z braku miejsca u mnie na jednej ścianie okno na drugiej przestrzeń jadalniana na kolejnej drzwi i zostaje tylko 240cm wolnej ściany na której wcisnęłam lodówkę i wysokie szafki. Wklejałam kiedyś wizki kuchni tutaj Byłam, popatrzyłam Fajnie ta Twoja kuchnia się zapowiada ... fajnie :yes: Kurka wodna, Maju muszę poszperać i przypomnieć sobie jakie to są- stolarz od kuchni mi je załatwiał. Zrobię Ci nawet fotkę jeśli chcesz, ale w poniedziałek ok? To poszperaj i przypomnij sobie jak byś mogła, bo jak ja pytałąm o halogeny w starym mosiądzu ( u nas w sklepie ) to dowiedziałam się,że nie ma, wiecej nie idę tutaj do żadnego sklepu bo mogę kogoś pogryźć ze złości :lol2: Foteczki oczywiście też poproszę Ja to potwierdzam z praktycznego punktu widzenia. Funkcja ozdobna jest żadna, bo ich nie widać, ale za to super oświetlają blat i dają fajne światełko jak są goście np. Ja się tak przyzwyczaiłam do takiego oświetlenia,że bez niego nie umiem nic zrobić :no: ciemno mi i ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To poszperaj i przypomnij sobie jak byś mogła, bo jak ja pytałąm o halogeny w starym mosiądzu ( u nas w sklepie ) to dowiedziałam się,że nie ma, wiecej nie idę tutaj do żadnego sklepu bo mogę kogoś pogryźć ze złości :lol2: Foteczki oczywiście też poproszę Nie ma sprawy Maju- zapytam jeszcze lubego, ale z tego co pamiętam to są polskie halogeniki:yes: Fotki też bendom Wiesz w sklepach jest mały wybór- stolarz zamawiał mi je bezpośrednio w hurtowni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Nie ma sprawy Maju- zapytam jeszcze lubego, ale z tego co pamiętam to są polskie halogeniki:yes: Fotki też bendom Wiesz w sklepach jest mały wybór- stolarz zamawiał mi je bezpośrednio w hurtowni:yes: To zapytaj kochana zapytaj A w tych sklepach to mam wrażenie,że nic nie ma nawiozą byle gówna, potem chcą to wcisnąć klientowi i jeszcze się dziwnie patrzą,że klient nie chce ... no bo przecież co to za różnica jakie :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maju zgadzam się z Tobą co do tych sklepów:mad: Dlatego, może nie uwierzysz, ale my prawie cały dom zbudowaliśmy zamawiając wszystko wysyłkowo- od materiałów budowlanych po wykończenie polecam tą metodę, bo to spora oszczędność czasu i pieniędzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maju zgadzam się z Tobą co do tych sklepów:mad: Dlatego, może nie uwierzysz, ale my prawie cały dom zbudowaliśmy zamawiając wszystko wysyłkowo- od materiałów budowlanych po wykończenie polecam tą metodę, bo to spora oszczędność czasu i pieniędzy:D Ja z tych co lubią pomacać w sklepie zanim kupią ale coraz większego nerwa w tych sklepach dostaję i chyba przerzucę się na Twoją metodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja z tych co lubią pomacać w sklepie zanim kupią ale coraz większego nerwa w tych sklepach dostaję i chyba przerzucę się na Twoją metodę Zapominałam napisać, ze w tej metodzie właśnie nie ma macania:lol2: Maju, ja tez lubię oglądać towar osobiście, ale niektórych rzeczy nawet nie warto macać. Co miałam dotykać bloczki betonowe czy zaprawę murarską albo tynk:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts