TwoOfUs 29.06.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 My też większość zamawialiśmy internetowo, z wiadomych względów ale nie ma to jak pomacać w sklepie przed zakupem, zawsze to mniejszy stres co przyjdzie a potem i tak można zamówić w necie bo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Co miałam dotykać bloczki betonowe czy zaprawę murarską albo tynk:no: No nie tego to na pewno nie warto macać :lol2: Ja do takich zakupów nawet się nie zbliżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja do takich zakupów nawet się nie zbliżałam Ja też nie, a wręcz patrzę na nie z obrzydzeniem:lol2: Maju, ja uciekam, bo miała być chwilka a jest 1:30:mad: Było milutko jak zawsze:wiggle:-udanego weekendziku i duuużżżooo słonka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Maju, ja uciekam, bo miała być chwilka a jest 1:30:mad: No właśnie miała być chwilka udanego weekendziku i duuużżżooo słonka:hug: Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPOKOJNEGO, SŁONECZNEGO WEEKENDU ODPOCZYWAJCIE DZIEWCZYNKI PAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.06.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No tak ,wszystkie już poszły lulu ,a ja się chciałam przywitać!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Maju, co ja czytam o paskach ledowych? Mogą dawać za mało światła? Protestuję! Ja chciałam robić paski! Ja też z tych, co lubią pomacać. Z tym, że najpierw macam stacjonarnie, a potem kupuję internetowo. Ale niestety, co raz mniej jest do macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Majeczka kuchnię planujesz? Kiedy, kiedy? Żebym wiedziała że tapetę chcesz kupić to byśmy poszły do wielkiej hurtowni u nas. Mają katalogi i dużą wystawkę. U mnie też będą paski ledowe. Ma być ciepła barwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Znajomy elektryk prezentował mi kiedyś u siebie w kuchni paski ledowe i wydawało się, że światła jest w sam raz. Bardzo sobie to rozwiązanie chwalił (a że gotowanie to jego działka, przetestował je chyba porządnie;)). Nie wiem, może to kwestia doboru właściwej listwy. W sumie nawet nie wiem czy jest jakiś wybór - jeszcze nie zagłębiałam się w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A co tu tak cicho u Ciebie Maju? Wiem wiem, że obiecałam Ci fotki oświetlenia podszafkowego ,ale jeszcze nie zrobiłam:bash: Zaraz cykne, bo jutro też mam mało czasu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No tak ,wszystkie już poszły lulu ,a ja się chciałam przywitać!!!:D Właśnie Beatko jakos tak ostatnio się mijamy Maju, co ja czytam o paskach ledowych? Mogą dawać za mało światła? Protestuję! Ja chciałam robić paski! Wydaje mi się Aniu,że jednak tego światła będzie wystarczająco Mam zrobioną lampę z pasków ledowych w altanie i uważam,że nawet nieźle oświetla, więc chyba jako oświetlenie podszafkowe też da radę Majeczka kuchnię planujesz? Kiedy, kiedy? Żebym wiedziała że tapetę chcesz kupić to byśmy poszły do wielkiej hurtowni u nas. Mają katalogi i dużą wystawkę. U mnie też będą paski ledowe. Ma być ciepła barwa. No widzisz jakoś się o tej tapecie nie zgadałyśmy A ta moja kuchnia nie wiem kiedy będzie ... mam nadzieję,że do Bożego Narodzenia sie wyrobimy Znajomy elektryk prezentował mi kiedyś u siebie w kuchni paski ledowe i wydawało się, że światła jest w sam raz. Bardzo sobie to rozwiązanie chwalił (a że gotowanie to jego działka, przetestował je chyba porządnie;)). Nie wiem, może to kwestia doboru właściwej listwy. W sumie nawet nie wiem czy jest jakiś wybór - jeszcze nie zagłębiałam się w temat I chyba właśnie Drop rozwiała nasze wątpliwości Dokładnie takie samo mam wrażenie,że tego światła jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A co tu tak cicho u Ciebie Maju? Cicho Aguś cicho ... bo i właścicielka zaganiana i dziewczyny też ... nie ma komu pisać Wiem wiem, że obiecałam Ci fotki oświetlenia podszafkowego ,ale jeszcze nie zrobiłam:bash: Zaraz cykne, bo jutro też mam mało czasu:sick: Kochana nie śpieszy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dziewczyny słuchajcie potrzebuje opinii na temat tego projektu domu ... co sądzicie, tylko szczerze ... http://www.lk-projekt.pl/lkand584-produkt-609.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju już zrobiłam- z tym , ze jest wieczór i foty są z fleszem, ale mam nadzieję, że zobaczysz o co chodzi. Do tych halogenów można włożyć żarówki ledowe. Węża ledowego nie polecam- dla mnie jak je oglądaliśmy, daje zbyt słabe światło;) Patrząc na wprost halogeny nie są widoczne. Niestety nie pamiętamy producenta, ale na szybko znalazłam podobne. Nasze są w kolorze starego złota. Tutaj jest taka oprawa w kształcie trójkąta http://halogen.pl/images/mini/a6444e712585d097a58e4a7db221fd9f.jpg http://halogen.pl/oprawa-trojkat-lht2-1-patyna-skoff-p2860.html I taka jak nasza http://halogen.pl/images/mini/237e7ae23f1fbcdcaf0dbd0bb76ce143.jpg http://halogen.pl/oprawa-prostokat-lhp2-1-patyna-skoff-p2864.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Pięknie dziękuję za zdjęcia ... Aguś ja nie wiem jak się wąż ledowy w kuchni sprawdza, patrzę tylko z perspektywy mojej altany a tam nie jest źle Ale prawda jest taka,że zawsze chciałam właśnie takie halogeny jak Ty masz, tylko jak tu w sklepie mi powiedziała,że dostanę tylko w srebrze zaczęłam szukać innej alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dziewczyny słuchajcie potrzebuje opinii na temat tego projektu domu ... co sądzicie, tylko szczerze ... http://www.lk-projekt.pl/lkand584-produkt-609.html A co Maju- będziecie budować nowy?:jawdrop: Kochana więc szczerze i na szybko- domek jest dość ciekawy architektonicznie, ale nie podobają mi się te ciężkie slupy:( Po drugie- nie będzie tani w budowie- ma skomplikowany dach, lukarny, balkony i łukowe okna będą kosztować majątek. Rozkład- wszystko zależy od potrzeb. Pomieszczenia są w miarę duże, choć ja nie lubię mieć jadalni w salonie. W tym projekcie salon z jadalnią ma 37m2- na jadalnię jest potrzebne min 17-18 m2, więc na salon sporo nie zostanie. Piszę to porównując u nas- jadalnia ma ok. 18 m2, a salon prawie 30m2 i wcale nie ma ogromnej przestrzeni. Rzut góry ciekawy- ogromny plus za pralnię minus za małe garderoby- to są raczej zwykłe szafy wnękowe niż garderoby. Wszystko zależy od potrzeb oczywiście. Tyle moich mądrości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Pięknie dziękuję za zdjęcia ... Aguś ja nie wiem jak się wąż ledowy w kuchni sprawdza, patrzę tylko z perspektywy mojej altany a tam nie jest źle Ale prawda jest taka,że zawsze chciałam właśnie takie halogeny jak Ty masz, tylko jak tu w sklepie mi powiedziała,że dostanę tylko w srebrze zaczęłam szukać innej alternatywy Nie ma za co Stare złoto możesz zamówić wysyłkowo, a srebro obejrzeć sobie gdzieś u siebie:yes: Wąż ledowy- nie wiem, może ja widziałam jakieś słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.07.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju, dom z projektu wygląda wytwornie, piękny, kuchnia ma fajny układ, jadalnia w wykuszu tez mi sie podoba, brakuje tylko łazienki przysypialnianej, jednak nie zdecydowałabym sie na taki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A co Maju- będziecie budować nowy?:jawdrop: Nie Kochana my nie Zresztą ja bym zupełnie inny projekt wybrała No własnie mi też ten projekt nie do końca się widzi, miedzy innymi właśnie przez te słupy Chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat ... i upewnić się czy nie zwariowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju, dom z projektu wygląda wytwornie, piękny, kuchnia ma fajny układ, jadalnia w wykuszu tez mi sie podoba, brakuje tylko łazienki przysypialnianej, jednak nie zdecydowałabym sie na taki projekt Czyli następny głos na nie ... jednak nie jestem odosobniona w swoich odczuciach względem tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts