agawi74 03.07.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Czyli myślimy podobnie:D Jak tam Maju wybieracie się na jakiś urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Czyli myślimy podobnie:D Jak tam Maju wybieracie się na jakiś urlop? Kochana my tylko nad nasze polskie morze, ale to dopiero w sierpniu A Wy gdzie i kiedy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kochana my tylko nad nasze polskie morze, ale to dopiero w sierpniu A Wy gdzie i kiedy ??? Maju, my w lipcu też nad morze dla jodu, a sierpień/wrzesień może gdzieś polecimy, jak dadzą nam drugie urlopy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Maju, my w lipcu też nad morze dla jodu, a sierpień/wrzesień może gdzieś polecimy, jak dadzą nam drugie urlopy:D My mieliśmy lecieć w Maju, ale wyszło jak wyszło, nie polecieliśmy A nad naszym polskim morzem też odpocznę Aguś a wiesz,że tego jodu dużo więcej jesienią niż latem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aguś a wiesz,że tego jodu dużo więcej jesienią niż latem ??? Wiem Maju, wiem, ale jesienią nie można wylegiwać się na piasku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wiem Maju, wiem, ale jesienią nie można wylegiwać się na piasku:lol2: Dokładnie z tego samego powodu jeżdżę latem ... uwielbiam plaże nad naszym morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dokładnie z tego samego powodu jeżdżę latem ... uwielbiam plaże nad naszym morzem Ja też, ale niektóre plaże są tak zatłoczone, ze:sick: Najmniej zatłoczone na których byliśmy to Jurata, Krynica Morska i Międzyzdroje. Wszystkie mają po kilka wejść na plażę i tak jest najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja też, ale niektóre plaże są tak zatłoczone, ze:sick: Najmniej zatłoczone na których byliśmy to Jurata, Krynica Morska i Międzyzdroje. Wszystkie mają po kilka wejść na plażę i tak jest najlepiej. My zazwyczaj jeździmy w sierpniu więc już takiego tłumu niema :no: A pamiętam nawet jednego roku pojechaliśmy na plaże do Chałup i było oprócz nas może jeszcze z 10 osób ... no tak to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 My zazwyczaj jeździmy w sierpniu więc już takiego tłumu niema :no: A pamiętam nawet jednego roku pojechaliśmy na plaże do Chałup i było oprócz nas może jeszcze z 10 osób ... no tak to ja lubię 10 osób? Ooo tak to lubię. Jak pojedziesz Maju w sierpniu do Władysławowa lub Łeby itp. to też będą tłumy. Sprawdzałam:D Kurka wywaliło mnie z netu przez te burze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 10 osób? Ooo tak to lubię. Jak pojedziesz Maju w sierpniu do Władysławowa lub Łeby itp. to też będą tłumy. Sprawdzałam:D A cóż to w tym roku wszyscy w sierpniu nad morze się wybierają Kurka wywaliło mnie z netu przez te burze:bash: U nas cisza ... ale na szczęście zaczęło PAAAAAAAAADAĆ :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A cóż to w tym roku wszyscy w sierpniu nad morze się wybierają Nie, ale tłumy co rok:yes: U nas cisza ... ale na szczęście zaczęło PAAAAAAAAADAĆ :wiggle: A u nas jakiś czas temu skończyło i... poszło do Was:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Nie, ale tłumy co rok:yes: A ja Ci mówię,że wcale takich tłumów niema, a może wszyscy przede mną uciekają ??? :lol2: A u nas jakiś czas temu skończyło i... poszło do Was:lol2: i całe szczęście,że zaczęło padać ... bo już nie pamiętam kiedy padało Mam nadzieję,że popada do rana Edit: Ja już mykam do łóżeczka bo jakoś późno się zrobiło ... DOBREJ NOCKI PAA Edytowane 3 Lipca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A ja Ci mówię,że wcale takich tłumów niema, a może wszyscy przede mną uciekają ??? :lol2: Na pewno nie:lol2: To pewnie zależy od miejscowości:yes: W małych jest spokój:D Ja też uciekam Maju- kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Maju,czyżbym dobrze zajarzyła?chcesz budować nowy domek?ten projekt jest bardzo ładny ,ale też i bardzo kosztowny...najlepiej było by odwiedzić kogoś ,kto budował według niego i ocenić w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A tak na marginesie ...nie lubię domów z garażami ,choć nie powiem - jest to praktyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.07.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Chyba u mojej mamy na ulicy stoi ten dom, albo bardzo podobny, na pewno bez tych słupów one strasznie dociążają ten budynek jak dla mnie to wcale nie jest dekoracyjne Ale na pewno to nie będzie tani w budowie domek a z tych balkoników nigdy się nie korzysta. U moich rodziców są dwa i nigdy na żaden się nie wychodzi bo od relaksu jest taras, szkoda pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 witaj mmajeczko, po dłuższej nieobecności postaram się nadrobić zaległości.widzę, że nie próżnowałaś, muszę sobie wszystko poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a z tych balkoników nigdy się nie korzysta. U moich rodziców są dwa i nigdy na żaden się nie wychodzi bo od relaksu jest taras, szkoda pieniążków. wiesz co Two, pozwól, ze nie zgodzę się z Tobą My mamy jeden balkon- w naszej sypialni, ale bardzo często z niego korzystamy. Latem można szybko coś wysuszyć, przewietrzyć pościel, wytrzepać. Nie wyobrażam sobie, że ze wszystkim biegać na dół. ale większa ilość balkonów to rzeczywiście głupota i przede wszystkim ogromny mostek cieplny;) No i to dodatkowy koszt, bo balkon trzeba doskonale zaizolować, zrobić barierkę, położyć płytki-wiadomo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Majumnie sie ten dom nie podobanie lubię takiej bryły Pozdrawiam http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 wiesz co Two, pozwól, ze nie zgodzę się z Tobą My mamy jeden balkon- w naszej sypialni, ale bardzo często z niego korzystamy. Latem można szybko coś wysuszyć, przewietrzyć pościel, wytrzepać. Nie wyobrażam sobie, że ze wszystkim biegać na dół. ale większa ilość balkonów to rzeczywiście głupota i przede wszystkim ogromny mostek cieplny;) No i to dodatkowy koszt, bo balkon trzeba doskonale zaizolować, zrobić barierkę, położyć płytki-wiadomo:D U moich rodziców jest pralnia na tym samym poziomie więc wszystko się tam suszy przy otwartym oknie a balkon ma praktycznie każdy pokój bo to takie długie balkony z wyjściem z dwóch pokoi na każdy i jedyną osobą która z tych balkonów korzystała to był mój brat jak po kryjomu wychodził na papieroska Ja balkony po prostu uważam za niepraktyczne, wolałabym samo wysokie okno z barierką. Do wietrzenia pościeli spokojnie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts