Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju, my w lipcu też nad morze dla jodu, a sierpień/wrzesień może gdzieś polecimy, jak dadzą nam drugie urlopy:D

My mieliśmy lecieć w Maju, ale wyszło jak wyszło, nie polecieliśmy ;) A nad naszym polskim morzem też odpocznę :yes:

Aguś a wiesz,że tego jodu dużo więcej jesienią niż latem ???

Dokładnie z tego samego powodu jeżdżę latem ... uwielbiam plaże nad naszym morzem :yes:

Ja też, ale niektóre plaże są tak zatłoczone, ze:sick: Najmniej zatłoczone na których byliśmy to Jurata, Krynica Morska i Międzyzdroje. Wszystkie mają po kilka wejść na plażę i tak jest najlepiej.:yes:

Ja też, ale niektóre plaże są tak zatłoczone, ze:sick: Najmniej zatłoczone na których byliśmy to Jurata, Krynica Morska i Międzyzdroje. Wszystkie mają po kilka wejść na plażę i tak jest najlepiej.:yes:

My zazwyczaj jeździmy w sierpniu więc już takiego tłumu niema :no::no:

A pamiętam nawet jednego roku pojechaliśmy na plaże do Chałup i było oprócz nas może jeszcze z 10 osób :yes: ... no tak to ja lubię :D

My zazwyczaj jeździmy w sierpniu więc już takiego tłumu niema :no::no:

A pamiętam nawet jednego roku pojechaliśmy na plaże do Chałup i było oprócz nas może jeszcze z 10 osób :yes: ... no tak to ja lubię :D

10 osób? Ooo tak to lubię. Jak pojedziesz Maju w sierpniu do Władysławowa lub Łeby itp. to też będą tłumy. Sprawdzałam:D

Kurka wywaliło mnie z netu przez te burze:bash:

10 osób? Ooo tak to lubię. Jak pojedziesz Maju w sierpniu do Władysławowa lub Łeby itp. to też będą tłumy. Sprawdzałam:D

A cóż to w tym roku wszyscy w sierpniu nad morze się wybierają :D

Kurka wywaliło mnie z netu przez te burze:bash:

U nas cisza ... ale na szczęście zaczęło PAAAAAAAAADAĆ :wiggle::wiggle:

Nie, ale tłumy co rok:yes:

A ja Ci mówię,że wcale takich tłumów niema, a może wszyscy przede mną uciekają ??? :lol2::lol2::lol2:

A u nas jakiś czas temu skończyło i... poszło do Was:lol2:

i całe szczęście,że zaczęło padać ... bo już nie pamiętam kiedy padało ;) Mam nadzieję,że popada do rana :yes:

Edit: Ja już mykam do łóżeczka bo jakoś późno się zrobiło ... DOBREJ NOCKI PAA :hug:

Edytowane przez mmajeczkaa

Chyba u mojej mamy na ulicy stoi ten dom, albo bardzo podobny, na pewno bez tych słupów one strasznie dociążają ten budynek jak dla mnie to wcale nie jest dekoracyjne ;) Ale na pewno to nie będzie tani w budowie domek :no: a z tych balkoników nigdy się nie korzysta. U moich rodziców są dwa i nigdy na żaden się nie wychodzi bo od relaksu jest taras, szkoda pieniążków.

a z tych balkoników nigdy się nie korzysta. U moich rodziców są dwa i nigdy na żaden się nie wychodzi bo od relaksu jest taras, szkoda pieniążków.

wiesz co Two, pozwól, ze nie zgodzę się z Tobą:) My mamy jeden balkon- w naszej sypialni, ale bardzo często z niego korzystamy. Latem można szybko coś wysuszyć, przewietrzyć pościel, wytrzepać. Nie wyobrażam sobie, że ze wszystkim biegać na dół. :sick: ale większa ilość balkonów to rzeczywiście głupota i przede wszystkim ogromny mostek cieplny;) No i to dodatkowy koszt, bo balkon trzeba doskonale zaizolować, zrobić barierkę, położyć płytki-wiadomo:D

wiesz co Two, pozwól, ze nie zgodzę się z Tobą:) My mamy jeden balkon- w naszej sypialni, ale bardzo często z niego korzystamy. Latem można szybko coś wysuszyć, przewietrzyć pościel, wytrzepać. Nie wyobrażam sobie, że ze wszystkim biegać na dół. :sick: ale większa ilość balkonów to rzeczywiście głupota i przede wszystkim ogromny mostek cieplny;) No i to dodatkowy koszt, bo balkon trzeba doskonale zaizolować, zrobić barierkę, położyć płytki-wiadomo:D

U moich rodziców jest pralnia na tym samym poziomie więc wszystko się tam suszy przy otwartym oknie a balkon ma praktycznie każdy pokój bo to takie długie balkony z wyjściem z dwóch pokoi na każdy i jedyną osobą która z tych balkonów korzystała to był mój brat jak po kryjomu wychodził na papieroska :lol2: Ja balkony po prostu uważam za niepraktyczne, wolałabym samo wysokie okno z barierką. Do wietrzenia pościeli spokojnie wystarcza :)