Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

U moich rodziców jest pralnia na tym samym poziomie więc wszystko się tam suszy przy otwartym oknie a balkon ma praktycznie każdy pokój bo to takie długie balkony z wyjściem z dwóch pokoi na każdy i jedyną osobą która z tych balkonów korzystała to był mój brat jak po kryjomu wychodził na papieroska :lol2: Ja balkony po prostu uważam za niepraktyczne, wolałabym samo wysokie okno z barierką. Do wietrzenia pościeli spokojnie wystarcza :)

A widzisz Two- u nas pralnia nie ma okna:no: Chociaż jest wentylacja i schnie bardzo dobrze, ale czasami lubię coś wysuszyć na świeżym powietrzu.

Wszytko zależy od potrzeb:)

Halo, halo a gospodyni gdzie się podziewa kolejny wieczór?:mad::hug:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry!

Dziewczyny słuchajcie potrzebuje opinii na temat tego projektu domu ... co sądzicie, tylko szczerze ...

http://www.lk-projekt.pl/lkand584-produkt-609.html

Maju, jakiś taki przysadzisty ten dom się wydaje. Jak gnom, który przysiadł przy kamieniu :rolleyes: Przepraszam za porównanie, ale to pierwsze co mi przyszło do głowy.

Za to rozkład pomieszczeń ma niezły.

Dziewczynki Kochane jestem, jestem ... faktycznie byłam wczoraj na fm na chwilkę, ale u siebie jakoś nie miałam weny napisać :sick::sick::sick:

Ostatnio czasu brak ... praca,praca,praca :sick::sick::sick: na wszystko czasu brak, ja nieogarnięta, dziecko nieogarnięte, dom nieogarnięty, podwórko w miarę ogarnięte :D Wykończeniówka jak stanęła tak stoi i obawiam się,że przed urlopem już nic nie ruszymy :sick::sick::sick: Doba za krótka, za mało par rąk ... ale niema co narzekać :no: ... więcej kasy wpadnie, więcej rzeczy będzie można zrobić :yes: ... a mądra Maja już nawet wymyśliła na co przeznaczymy dodatkowe pieniądze ... i nie będą to w cale mebelki ... nie nie :o:o :lol2:

A teraz o projekcie domu, który wrzuciłam, żeby zaspokoić ciekawość Agi ( admete ) ... ten projekt wybrał ktoś z rodziny m ( nie będę pisać kto ) i oczywiście cała rodzinka zachwycona, dookoła słyszę,że ACH OCH i takie tam, a mi najzwyczajniej w świecie ten dom się nie podoba, powiedziałam to oczywiście samej zainteresowanej i OK my się dobrze rozumiemy ... ale rodzinka jak to rodzinka, nerwy mi psuje,bla bla bla , szkoda słów :( ... Dlatego byłam ciekawa Waszej opinii na ten temat, co by zobaczyć czy faktycznie tylko ja mam inny gust i tylko mi się nie podoba ...... Dzięki :hug:

I to tyle co u nas, pędzę do Was poczytać bo zaległości mam straszne, a dziś ciut wolniejszy dzień ... tzn. ja, m nie :no:

Dzięki Ci wielkie :hug: Już prawie rozszyfrowałam, tak na szybko, później mocniej się do tego przyłożę ...

Nie ma za co Maju:D mam nadzieję, że Ci się przyda. Nie nadążam dzisiaj z odpisywaniem, mail i priv mi wrze:lol2:

Fajnie, ze będziecie robi nawadnianie, ale chyba nie Ty sama?:jawdrop:U nas luby kopał prawie cały dzień:D

Nie ma za co Maju:D mam nadzieję, że Ci się przyda. Nie nadążam dzisiaj z odpisywaniem, mail i priv mi wrze:lol2:

To w związku z tą aferą ... rozumiem ;)

Fajnie, ze będziecie robi nawadnianie, ale chyba nie Ty sama?:jawdrop:U nas luby kopał prawie cały dzień:D

Nie no coś Ty nie sama, chociaż absolutnie takiej pracy się nie boję :no::no: ... ale ja muszę zrobić dobry projekt coby sobie później w brodę nie pluć ... mam nadzieję,że podołam temu zadaniu :yes: