agawi74 05.07.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 U moich rodziców jest pralnia na tym samym poziomie więc wszystko się tam suszy przy otwartym oknie a balkon ma praktycznie każdy pokój bo to takie długie balkony z wyjściem z dwóch pokoi na każdy i jedyną osobą która z tych balkonów korzystała to był mój brat jak po kryjomu wychodził na papieroska Ja balkony po prostu uważam za niepraktyczne, wolałabym samo wysokie okno z barierką. Do wietrzenia pościeli spokojnie wystarcza A widzisz Two- u nas pralnia nie ma okna:no: Chociaż jest wentylacja i schnie bardzo dobrze, ale czasami lubię coś wysuszyć na świeżym powietrzu. Wszytko zależy od potrzeb:) Halo, halo a gospodyni gdzie się podziewa kolejny wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.07.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dzień dobry! Dziewczyny słuchajcie potrzebuje opinii na temat tego projektu domu ... co sądzicie, tylko szczerze ... http://www.lk-projekt.pl/lkand584-produkt-609.html Maju, jakiś taki przysadzisty ten dom się wydaje. Jak gnom, który przysiadł przy kamieniu Przepraszam za porównanie, ale to pierwsze co mi przyszło do głowy. Za to rozkład pomieszczeń ma niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.07.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jak gnom, który przysiadł przy kamieniu Teraz jakaś moda na takie dekoracje Jak wybieraliśmy projekt to połowa miała takie przysadziste narożniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.07.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Hej Maju Aleście nagadały gadu gadu a focisza ani jednego Kochana mnie projekt też nie podchodzi . Za dużo się dzieje. A powiedz jak nie dla Ciebie o znajomych czy rodzinie też nic nie piszesz, to dla kogo - ot taka babska ciekawość Buziaki i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pa Maju i będę jutro:yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.07.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A u siebie nic nie skrobnęłaś ??? Co tam? jak tam u Ciebie? Jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Cześć Maju Mi też coś niebardzo leżą te ścianki boczne podtrzymujące domek pod kątem Ale rozkładowo dom bardzo ciekawy Zostawiam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dziewczynki Kochane jestem, jestem ... faktycznie byłam wczoraj na fm na chwilkę, ale u siebie jakoś nie miałam weny napisać :sick: Ostatnio czasu brak ... praca,praca,praca :sick: na wszystko czasu brak, ja nieogarnięta, dziecko nieogarnięte, dom nieogarnięty, podwórko w miarę ogarnięte Wykończeniówka jak stanęła tak stoi i obawiam się,że przed urlopem już nic nie ruszymy :sick: Doba za krótka, za mało par rąk ... ale niema co narzekać ... więcej kasy wpadnie, więcej rzeczy będzie można zrobić ... a mądra Maja już nawet wymyśliła na co przeznaczymy dodatkowe pieniądze ... i nie będą to w cale mebelki ... nie nie :o A teraz o projekcie domu, który wrzuciłam, żeby zaspokoić ciekawość Agi ( admete ) ... ten projekt wybrał ktoś z rodziny m ( nie będę pisać kto ) i oczywiście cała rodzinka zachwycona, dookoła słyszę,że ACH OCH i takie tam, a mi najzwyczajniej w świecie ten dom się nie podoba, powiedziałam to oczywiście samej zainteresowanej i OK my się dobrze rozumiemy ... ale rodzinka jak to rodzinka, nerwy mi psuje,bla bla bla , szkoda słów ... Dlatego byłam ciekawa Waszej opinii na ten temat, co by zobaczyć czy faktycznie tylko ja mam inny gust i tylko mi się nie podoba ...... Dzięki I to tyle co u nas, pędzę do Was poczytać bo zaległości mam straszne, a dziś ciut wolniejszy dzień ... tzn. ja, m nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Maja, daj mi proszę swój adresik mail, bo te privy doprowadzają mnie do szału:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Maja, daj mi proszę swój adresik mail, bo te privy doprowadzają mnie do szału:mad: Mnie też [email protected] Ha ha my bez umówienia o jednej godzinie przychodzimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mnie też [email protected] To żółwik:D Ha ha my bez umówienia o jednej godzinie przychodzimy :D Żadna nowość Już piszę liścik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Maju, mail mi wraca-mówi, że konto zablokowane lub nieaktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Maju, mail mi wraca-mówi, że konto zablokowane lub nieaktywne Aguś jesteś ??? U nas burza właśnie przeszła, grzmiało że ho ho i chyba z tego wszystkiego podałam Ci zły adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aguś jesteś ??? U nas burza właśnie przeszła, grzmiało że ho ho i chyba z tego wszystkiego podałam Ci zły adres [email protected] Jestem, jestem Maju- tak myślałam:lol2: Wysyłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jestem, jestem Maju- tak myślałam:lol2: Wysyłam:D Odczytałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Maju wstawiłam Ci u siebie schemat naszego nawodnienia, jeżeli coś z niego rozszyfrujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Maju wstawiłam Ci u siebie schemat naszego nawodnienia, jeżeli coś z niego rozszyfrujesz:D Dzięki Ci wielkie Już prawie rozszyfrowałam, tak na szybko, później mocniej się do tego przyłożę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki Ci wielkie Już prawie rozszyfrowałam, tak na szybko, później mocniej się do tego przyłożę ... Nie ma za co Maju mam nadzieję, że Ci się przyda. Nie nadążam dzisiaj z odpisywaniem, mail i priv mi wrze:lol2: Fajnie, ze będziecie robi nawadnianie, ale chyba nie Ty sama?:jawdrop:U nas luby kopał prawie cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie ma za co Maju mam nadzieję, że Ci się przyda. Nie nadążam dzisiaj z odpisywaniem, mail i priv mi wrze:lol2: To w związku z tą aferą ... rozumiem Fajnie, ze będziecie robi nawadnianie, ale chyba nie Ty sama?:jawdrop:U nas luby kopał prawie cały dzień Nie no coś Ty nie sama, chociaż absolutnie takiej pracy się nie boję :no: ... ale ja muszę zrobić dobry projekt coby sobie później w brodę nie pluć ... mam nadzieję,że podołam temu zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.07.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Majeczka. pewnie już brązowiutka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts