mmajeczkaa 11.07.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hej Majeczka. pewnie już brązowiutka jesteś Słoneczko jak miło,że jesteś Ja już miałam za Tobą psy gończe wysyłać :yes: Brązowiutka, może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pani Maju Panią też podglądam . Ja z tych bardzo nieśmiałych , ale raz kozie śmierć jak to mówią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pani Maju Panią też podglądam . Ja z tych bardzo nieśmiałych , ale raz kozie śmierć jak to mówią. Pozdrawiam Pani Maju ... uuuu zabrzmiało poważnie :lol2: Zapraszam jak najczęściej, wprawdzie u mnie nie ma co oglądać, ale pogadać i pośmiać się zawsze można :yes: Również serdecznie pozdrawiam ... A i o jakiej nieśmiałości mówisz ... zobaczysz pierwsze posty są najgorsze, a później to leci i leci i zanim się obejrzysz 2000 postów nabijesz i będziesz w głowę zachodzić kiedy to się stało ... wiesz mi, wiem o czym mówię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Maju, spokojnej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dzień dobry... i miłego popołudnia przy dobrej kawce życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-571508.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.07.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dzień Dobry Jak tam dzionek mija ??? U nas dziś pada i grzmi ... Hurra ... już dość miałam tej duchoty :yes: Dzięki temu mam trochę luźniejszy dzień i siedzę i robię projekt nawodnienia Miłego popołudnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 U nas też ciut chłodniej i nawet popadało. Hmm projekt nawodnienia... do tego nam chyba jeszcze daleko ale miłego główkowania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.07.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Hmm projekt nawodnienia... do tego nam chyba jeszcze daleko Zleci zanim się dobrze nie obejrzysz za siebie ale miłego główkowania życzę. A dziękuję dziękuję ... ja taka dziwna jestem,że matematyka i wszystko z nią związane to mój konik, więc takie projekty mogę robić cały czas Two Tobie jak będziesz chciała, to w odwdzięczeniu za wizkę też zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.07.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej Maju Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do... A pokazywałaś albo mówiłaś o naszych odpowiedziach na forum, samym zainteresowanym projektem? Zresztą wiesz jak jest z gustami , tyle ich ile osób na świecie jak im się podoba to niech budują i będą w nim szczęśliwi Buziaki zostawiam i miłego popołudnia życzę. ps A dodatkowe pieniąchy czyżby na jakieś roślinki do ogrodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.07.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Hej Maju Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do... A pokazywałaś albo mówiłaś o naszych odpowiedziach na forum, samym zainteresowanym projektem? Zresztą wiesz jak jest z gustami , tyle ich ile osób na świecie jak im się podoba to niech budują i będą w nim szczęśliwi Nie Aguś nie pokazywałam, bo mieszkają kawałek ode mnie i się z nimi nie widziałam ... ale to i tak by niczego nie zmieniło bo projekt już kupiony Im się podoba to najważniejsze Buziaki zostawiam i miłego popołudnia życzę. A dziękuję ... wzajemnie ps A dodatkowe pieniąchy czyżby na jakieś roślinki do ogrodu ? Nie Kochana ... nie zgadłaś :no: Dziewczynki ... zostałam uwięziona w domu na jakiś czas :sick: Miałam wypadek :mad: Nic poważnego się nie stało ... ale nie chciałybyście mnie teraz zobaczyć... jestem cała poobijana... chodzę jak kuternoga... piszę jednym palcem, bo reszta boli... ot ... takie to życie ... nigdy nie wiesz co Cię spotka :yes: Miłego popołudnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.07.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 mmajeczko...co się stało??? Mam nadzieję, że nic groźnego! Trzymaj się i kuruj:)Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 :hug:nie dawaj się i szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.07.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Majeczko coś ty zrobiła kobitko?? Zdrówka życzę Ps cofam to co napisałam o ledach spokojnie mi wystarczają dają sporo światła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.07.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 mmajeczko...co się stało??? Mam nadzieję, że nic groźnego! Trzymaj się i kuruj:) Buziaki posyłam:) :hug:nie dawaj się i szybkiego powrotu do zdrowia życzę Majeczko coś ty zrobiła kobitko?? Zdrówka życzę Dziewczynki bardzo Wam dziękuję Co zrobiłam??? Za mało uważałam Ty nie uważasz ... Ktoś nie uważa... i nie szczęście gotowe dobrze,że tylko tak się to skończyło ... Tylko,że z nudów to ja chyba padnę ... Ps cofam to co napisałam o ledach spokojnie mi wystarczają dają sporo światła:yes: A jeśli chodzi o oświetlenie ledowe ... znajomi założyli sobie właśnie takie ( światło ciepłe ) i naprawdę ładnie oświetla Także dziewczyny śmiało można montować takie oświetlenie podszafkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.07.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Maju ,przykre jest to co Cię spotkało:(,ale dobrze ,że to tylko tak się skończyło.Zdrówka życzę i buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Maju uważaj no Ty na siebie kochaniutka, co też Ci sie przytrafiło:mad: piątek trzynastego?teraz tylko relaksujące kąpiele lub zimne okłady pomogą, i poleż sobie w łóżeczku parę dnistluczenia mogą zacząc dokuczać na drugi trzeci dzień bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Maju ,jak się dzisiaj czujesz ? Już jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.07.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Majeczko co ja czytam Zdrówka kochana Ci życzę i oby szybko przestało boleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dużo zdrówka Maju A gdyby bardzo Ci się nudziło wpadaj na forumowe plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.07.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Przybiegłam spytać, jak się dzisiaj czujesz? I życzyć dużo zdróweczka:)Buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts