Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Maju ,przykre jest to co Cię spotkało:(:(,ale dobrze ,że to tylko tak się skończyło.Zdrówka życzę i buziaki zostawiam:hug:

Beatko bardzo Ci dziękuję :)

Maju uważaj no Ty na siebie kochaniutka, co też Ci sie przytrafiło:mad: piątek trzynastego?

teraz tylko relaksujące kąpiele lub zimne okłady pomogą, i poleż sobie w łóżeczku parę dni

stluczenia mogą zacząc dokuczać na drugi trzeci dzień bardziej

Słonko no gdyby to był piątek trzynastego to bym się tak bardzo nie dziwiła ... a tu sobota czternastego :sick::sick:

Ja i leżenie w łóżku to dwie sprzeczności ... już bym najchętniej wzięła się za jakąś robotę ... no ale nie za bardzo mogę :sick:

Maju ,jak się dzisiaj czujesz ? Już jest lepiej?

Beatko dzisiaj już lepiej ... nawet mam wrażenie,że te stłuczenia już ładnie przyblakły ;)

Majeczko co ja czytam :o Zdrówka kochana Ci życzę i oby szybko przestało boleć!

Dużo zdrówka Maju :hug:

Dziękuję Wam bardzo Dziewczynki :)

A gdyby bardzo Ci się nudziło wpadaj na forumowe plotki ;)

Właśnie już mi się bardzo nudziło i przyszłam zobaczyć co słychać na fm ... tylko ciekawe kto o takiej godzinie tu jest ???

Przybiegłam spytać, jak się dzisiaj czujesz? I życzyć dużo zdróweczka:)

Buziaki zostawiam:)

Beatko bardzo Ci dziękuję :) Tak jak napisałam wyżej dzisiaj już jest lepiej :yes:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja co ja tu czytam, proszę na siebie uważać szalona kobieto :)

Zdrówka :)

Mugatko dziękuję :)

Zawsze na siebie uważam ... to był po prostu nieszczęśliwy wypadek :sick::sick:

Idę poszperać w temacie drzwi zewnętrzne ... potrzebne na gwałt :lol2: :lol2:

Muszę poszperać i zobaczyć co ciekawego jest ... długo odkładałam ten temat, no ale ileż można ... w końcu trzeba się na coś zdecydować :yes::yes: ... w sumie ja już się wcześniej zdecydowałam na jeden wzór, zamówiłam drzwi u stolarza iiiii drzwi są ... a jakże , ale drzwiami to trudno to coś nazwać ... to jest jedna wielka katastrofa ... nie wiem po co ktoś się bierze za robotę czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia :mad::mad:

I w związku z tym wybór od nowa czas zacząć ... Dziewczynki jak byście miały jakieś propozycje to wrzucajcie ...

Według tego wzoru miał wykonać stolarz drzwi ...

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGm8e5L_EnhQfhLourlONyu0MeJ2FsKxPkwKvEXPSCOUkvo-OfwQ

stąd: http://www.markoweoknawarszawa.pl/drzwi-zewnetrzne-drewniane-ms

ale to było już jakiś czas temu i nie wiem czy dalej mi się ten wzór podoba ...

Cieszę się Maju ,że już lepiej się czujesz,,,na przyszłość -uważaj:yes:

Obiecuję,że będę uważać :yes::yes:

A te drzwi to zostały źle wykonane ,czy już Ci się nie podobają ?Ładne są:yes: .

Beatko one zostały baaaaardzo źle wykonane ... no to jest jedna wielka katastrofa ... musimy koniecznie coś wybrać i zastanawiam się czy wybrać takie same czy zdecydować się może na inny wzór ... sama nie wiem ;);)

Maju co ja czytam :o:o:o

kochana wracaj do zdrówka :hug:

Dziękuję :)

Co do drzwi tuuuuuu i tuuuu masz spory wybór wzorów.

Aguś jest tyle wzorów drzwi,że człowiek sam nie wie co chce :no::no: ... a najbardziej żałuję,że nie mam miejsca na takie wieeeeelkie drzwi :cry::cry::cry: ... straaaasznie mi się podobają :yes::yes::yes:

Miłego dnia i napisz jak się czujesz :hug:

A dziękuję wzajemnie :hug:

Aguś czuję się już lepiej, choć właściwie dzisiaj dopiero zaczyna boleć :eek: ... ale zadrapania ładnie się goją, gorzej wiadomo z ranami, mam nadzieję,że do wyjazdu nad morze to wszystko się jakoś załagodzi :yes: Smaruję te miejsca trzy razy dziennie jakimś tam specyfikiem, więc może nie będzie tak źle ;)

Hej Majeczko, co ja czytam biedulko, miałas wypadek?:jawdrop::(

Mam nadzieję, że czujesz się już znacznie lepiej i nie boli... :hug: :hug:Koniecznie coś napisz:)

Witam Witam ... cieszę się,że już wróciłaś :hug:

Kochana szczerze Ci powiem,że już nawet zapomniałam,że miałam wypadek ... rany tak ładnie się pogoiły, tylko blizny pozostały ;) ... nawet nie myślałam,że tak szybko się zregeneruję ;)

Jak tam po urlopie ... wypoczęta, opalona ... jaką pogodę mieliście ???

Majeczko jak samopoczucie? :hug:

Pysiu dziękuję samopoczucie już całkiem dobre :wiggle:

Witam Witam ... cieszę się,że już wróciłaś :hug:

Kochana szczerze Ci powiem,że już nawet zapomniałam,że miałam wypadek ... rany tak ładnie się pogoiły, tylko blizny pozostały ;) ... nawet nie myślałam,że tak szybko się zregeneruję ;)

Jak tam po urlopie ... wypoczęta, opalona ... jaką pogodę mieliście ???

Maju bardzo się cieszę, że Ci lepiej:hug:My bardzo odpoczęliśmy- dziękuję. Pogoda była ok- jeden dzień padało. Poza tym codziennie plaża:cool:

Skórkę mam brązową:rolleyes:

Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy ...

Spójrzcie proszę na te drzwi i powiedzcie co o nich sądzicie ... wstępnie chyba takie wybraliśmy, oczywiście byłyby w innym kolorze ...

Majeczko drzwi ładne- wiem, ze to trudny wybór. Pokazałbyś mi jeszcze z 10 wzorów i tez by mi się podobały. Powiem Ci w tajemnicy, że później nie zwracasz na nie uwagi:lol2: ważne, ze te Twoje mają górne doświetlenie. To jest bardzo przydatne. My zamawialiśmy w tej firmie, ale wzór był mój. Może Ci coś jeszcze wpadnie w oko

http://www.domex-drzwi.pl/l/pl/drzwi_zewnetrzne

Mam nadzieję, ze jutro będziesz:) paaaaa:hug:

Pogoda była ok- jeden dzień padało. Poza tym codziennie plaża:cool:

Skórkę mam brązową:rolleyes:

Super,że pogoda dopisała ... mam nadzieję,że nam też dopisze :rolleyes:

Majeczko drzwi ładne- wiem, ze to trudny wybór. Pokazałbyś mi jeszcze z 10 wzorów i tez by mi się podobały. Powiem Ci w tajemnicy, że później nie zwracasz na nie uwagi:lol2: ważne, ze te Twoje mają górne doświetlenie. To jest bardzo przydatne. My zamawialiśmy w tej firmie, ale wzór był mój. Może Ci coś jeszcze wpadnie w oko

http://www.domex-drzwi.pl/l/pl/drzwi_zewnetrzne

Ech Aguś ... ja nie wiem czy tylko ja taka kopnięta jestem :lol2: ... ale z tymi drzwiami to jakiś taki straszny problem sobie zrobiłam ... siedzę, wybieram, przebieram, w głowie jeszcze gorszy mętlik się robi ... ech ... muszę już na szybko podjąć decyzję i dać sobie spokój, bo zwariuję z roztkliwiania się nad jednymi drzwiami ...

Mam nadzieję, ze jutro będziesz:) paaaaa:hug:

Jestem teraz ... późnym wieczorkiem nie wiem czy będę :no::no: ...

co ja tu czytam???Maja i wypadek???:D

Widzisz Edi nawet i mnie licho dopadło :lol2: ... a podobno złego diabli nie biorą :lol2:

Troszkę mnie nie było i co ja tu czytam wypadek:jawdrop:. Życzę zdrówka i cieszę się,że już lepiej. Drzwi jeśli byłyby w innym kolorze to mi się podobają.

Za życzenia zdrówka dziękuję :wiggle:

A drzwi byłyby w kolorze złoty dąb,żeby pasowały do okien ;)

Ja również przyłączam się do życzeń zdrowia :yes:

Dziękuję :wiggle:

A drzwi - przyznam się - bardziej podobają mi się te pierwsze. Wydają mi się takie mniej.... kombinowane.

Za opinię o drzwiach również dziękuję ... ale już chyba zostanę przy ty wzorze ... szczerze przyznam,że w tej kwestii mam już dość wybierania :sick:

Hej Maju- no i znowu się minęłyśmy:bash: :cry:

Kochana, jeżeli jesteś przekonana do tego wzoru drzwi, to go bierz- będzie z głowy:wiggle:Ważne, żeby drzwi były masywne i miały dobre zamki:)

A co jeszcze teraz planujecie robić w domku?:rolleyes:

Dobrej nockihttp://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/uscisk.gif