Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i ja też się dołączam - UDANEGO URLOPU!

Ja również! Pozdrawiam!

Słoneczka troszeczkę posyłam:):)

Hej Maju,

no kochana ile można się urlopować:mad: i to w taką pogodę?:sick:

mam nadzieję, ze już wróciliście.:D Daj znać:p

Buziole:hug:

Właśnie jak tam Maju po urlopie? Odezwij się ;).

hej maju wypoczywasz widzę, fajnie, ładujcie bateryjki przed zimą, chociaż tej lepiej jeszcze nie wywoływać brrr

Oj długi ten urlopik :p wypoczywajcie i łapcie słoneczko :cool: Miłego weekendu :)

Maja odezwij się to nie są żarty, gdzie Ty jesteś?:(

Jestem DZIEWCZYNKI ... wróciłam ... ŻYJE ... ( utopiło się przy nas dwóch mężczyzn ... bardzo młodych :( )

Urlop był fajny, pogoda dopisała ( chociaż oglądając prognozy chciało się pakować i wracać do domu ) odpoczęliśmy, wróciliśmy z nową energią, coś tam będziemy dalej działać ( żeby tak jeszcze pieniądze z nieba chciały spadać ... to byłoby pięknie :D )

Przejrzałam z lekka Wasze wątki, na dogłębniejsze nie za bardzo mam czas, trzeba odgruzować chałupę ( ciekawe kto w niej nabrudził, jak przecież nikogo nie było ;) ) ... no i trzeba by włożyć trochę ogórków ... Dziewczynki a może macie jakieś fajne przepisy na ogórki ... pisać proszę :yes::yes:

Dobra mykam dalej zobaczyć co tam u Was słychać ...

Fajnie ,że już jesteś :yes:. Cieszę się, że odpoczęliście i naładowani pozytywną energią będziecie działać dalej. Co do pieniążków to znam ten ból bo sami staramy się budować bez kredytu.

Ciężkie takie budowanie bez kredytu, oj ciężkie ... ale głowa spokojniejsza ... prawda ???

W końcu jesteś:):) A może tak foteczki opalonych buź???:)

Foteczki ... eee za bardzo to nie robiliśmy żadnych foteczek ;)

Hej Maju fajnie że jesteś :hug:

Najważniejsze że wypoczęta i z nowymi siłami :yes:

Tak tak z nowymi siłami, mam nadzieję,że uda nam się teraz ogarnąć co nieco ... chociaż pewnie nie tyle ile byśmy chcieli, ale najważniejsze ... małymi kroczkami dojdziemy do celu :yes:

oooo ,fajnie ,że już jesteś majeczko .bo trochę się o Ciebie martwiłam....dobrze ,że wypoczęłaś i nabrałaś sił do walki z wykończeniówką .... a co do kasy.... ja zawsze wychodziłam z założenia ,że wykończeniówka wykończeniówką ,ale urlop porządny musi być ..to nic ,że kable wiszą z muru....:D:Dale za to jakie wspomnienia....