bogumil 07.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Słoneczka troszeczkę posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.08.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hej Maju, no kochana ile można się urlopować i to w taką pogodę? mam nadzieję, ze już wróciliście. Daj znać Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Właśnie jak tam Maju po urlopie? Odezwij się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 hej maju wypoczywasz widzę, fajnie, ładujcie bateryjki przed zimą, chociaż tej lepiej jeszcze nie wywoływać brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.08.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Oj długi ten urlopik wypoczywajcie i łapcie słoneczko Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.08.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Maja odezwij się to nie są żarty, gdzie Ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 i ja też się dołączam - UDANEGO URLOPU! Ja również! Pozdrawiam! Słoneczka troszeczkę posyłam:) Hej Maju, no kochana ile można się urlopować i to w taką pogodę? mam nadzieję, ze już wróciliście. Daj znać Buziole:hug: Właśnie jak tam Maju po urlopie? Odezwij się . hej maju wypoczywasz widzę, fajnie, ładujcie bateryjki przed zimą, chociaż tej lepiej jeszcze nie wywoływać brrr Oj długi ten urlopik wypoczywajcie i łapcie słoneczko Miłego weekendu Maja odezwij się to nie są żarty, gdzie Ty jesteś? Jestem DZIEWCZYNKI ... wróciłam ... ŻYJE ... ( utopiło się przy nas dwóch mężczyzn ... bardzo młodych ) Urlop był fajny, pogoda dopisała ( chociaż oglądając prognozy chciało się pakować i wracać do domu ) odpoczęliśmy, wróciliśmy z nową energią, coś tam będziemy dalej działać ( żeby tak jeszcze pieniądze z nieba chciały spadać ... to byłoby pięknie ) Przejrzałam z lekka Wasze wątki, na dogłębniejsze nie za bardzo mam czas, trzeba odgruzować chałupę ( ciekawe kto w niej nabrudził, jak przecież nikogo nie było ) ... no i trzeba by włożyć trochę ogórków ... Dziewczynki a może macie jakieś fajne przepisy na ogórki ... pisać proszę :yes: Dobra mykam dalej zobaczyć co tam u Was słychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 20.08.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Fajnie ,że już jesteś . Cieszę się, że odpoczęliście i naładowani pozytywną energią będziecie działać dalej. Co do pieniążków to znam ten ból bo sami staramy się budować bez kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.08.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 W końcu jesteś:) A może tak foteczki opalonych buź??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hej Maju fajnie że jesteś Najważniejsze że wypoczęta i z nowymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Fajnie ,że już jesteś . Cieszę się, że odpoczęliście i naładowani pozytywną energią będziecie działać dalej. Co do pieniążków to znam ten ból bo sami staramy się budować bez kredytu. Ciężkie takie budowanie bez kredytu, oj ciężkie ... ale głowa spokojniejsza ... prawda ??? W końcu jesteś:) A może tak foteczki opalonych buź??? Foteczki ... eee za bardzo to nie robiliśmy żadnych foteczek Hej Maju fajnie że jesteś Najważniejsze że wypoczęta i z nowymi siłami Tak tak z nowymi siłami, mam nadzieję,że uda nam się teraz ogarnąć co nieco ... chociaż pewnie nie tyle ile byśmy chcieli, ale najważniejsze ... małymi kroczkami dojdziemy do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 oooo ,fajnie ,że już jesteś majeczko .bo trochę się o Ciebie martwiłam....dobrze ,że wypoczęłaś i nabrałaś sił do walki z wykończeniówką .... a co do kasy.... ja zawsze wychodziłam z założenia ,że wykończeniówka wykończeniówką ,ale urlop porządny musi być ..to nic ,że kable wiszą z muru....:Dale za to jakie wspomnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ciekawe kto w niej nabrudził, jak przecież nikogo nie było Krasnoludki Zadbały, żebyś odpoczęła po urlopie jeżdżąc na mopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dobrze Maju, że wróciłaś wypoczęta, to co tam będziecie działać teraz oprócz ogórków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.08.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No proszę ew końcu powróciła wczasowiczka roku Fajnie że juz jesteś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Super, że urlop się udał. Welcome back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Hejka Maju fajnie, że wypoczęliście. Pewnie oprócz krasnoludków to i chwasty poszalały w ogródku Siostra mojego miśka co roku robi ogóreczki z chilli, fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.08.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 i ja się witam fajnie że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.08.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Hej Maju, dotarłam i ja:p :hug:Na nic nie mam czasu, więc się nie rozpisuję za bardzo. Fajnie, ze urlop Ci sie udał i odpoczęłaś A gdzie byliście, bo chyba nie pytałam? Jak tam prace- cuś się ciekawego dzieje? Buziole:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Majeczko skrobnij co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts