Daila 05.10.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Co 3 miesiące tak gdzieś,zależy co mu tam wypadnie. Pracuje w NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Co 3 miesiące tak gdzieś,zależy co mu tam wypadnie. Pracuje w NO. Ech ciężko tak samej ... prawda ??? Mój tata wiele lat przepracował za granicą, wiele lat do tyłu i też co 2,3 miesiące wracał do domu ... pusto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie ma co ukrywać, że lekko , szczególnie wolne dni od pracy. Jak tu wszyscy czekają z utęsknieniem na weekend to ja marzę o poniedziałku. Już nie pamiętam jak to było kiedy jeszcze nie pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie ma co ukrywać, że lekko , szczególnie wolne dni od pracy. Jak tu wszyscy czekają z utęsknieniem na weekend to ja marzę o poniedziałku. Już nie pamiętam jak to było kiedy jeszcze nie pojechał. Właśnie ja marzę o weekendzie, co by trochę z m pobyć, bo w tygodniu się prawie nie widzimy ... Długo jeszcze zamierz tam pracować ??? A jak dziecię to znosi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Powiem Ci, że nie wiem, on sam też nie. Wracając tu do PL nie wykończymy tak szybko domku, jeśli w ogóle coś byśmy zrobili. Nie ma się co oszukiwać . Ja mam ochotę rzucić to w jasną chol.., bo mam dość, później mi mija i tak w kółko. Najbardziej szkoda mi syna bo on coraz starszy i bardzo to przeżywa, a z M bardzo związany. Zresztą ten wyjazd był na krótko, my nawet nie myśleliśmy o budowie. Mieliśmy zrobić remont domu tu gdzie teraz mieszkamy, ale jak już zaczyna się troszkę więcej zarabiać to chce się więcej i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Powiem Ci, że nie wiem, on sam też nie. Wracając tu do PL nie wykończymy tak szybko domku, jeśli w ogóle coś byśmy zrobili. Nie ma się co oszukiwać . Ja mam ochotę rzucić to w jasną chol.., bo mam dość, później mi mija i tak w kółko. Najbardziej szkoda mi syna bo on coraz starszy i bardzo to przeżywa, a z M bardzo związany. Zresztą ten wyjazd był na krótko, my nawet nie myśleliśmy o budowie. Mieliśmy zrobić remont domu tu gdzie teraz mieszkamy, ale jak już zaczyna się troszkę więcej zarabiać to chce się więcej i więcej. Syn w takim wieku, że potrzebuje Ojca ( zresztą w każdym wieku potrzebuje ) przecież Ojciec dla takiego dziecka to wzór do naśladowania Wcale Ci się nie dziwie, że masz ochotę wszystko rzucić w cho.... też bym miała Tak tak apetyt rośnie w miarę jedzenia ... wiem coś o tym Kiedyś chcieliśmy tak, teraz mając więcej chcemy jeszcze więcej ... to tak chyba zawsze jest Najważniejsze, że głowę masz spokojną, żaden kredyt nad nią nie wisi A M wróci ... pomyśl jak jemu musi być ciężko Ja w międzyczasie szperam za lampą/żyrandolem do pokoju małej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O choć Ty jedna rozumiesz mojego M . Też mówi, że mu ciężko Maju szperaj dalej, ale pożegnam się już z Tobą, bo ja raczej nie z tych nocnych marków. Życzę miłego weekendu. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.10.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O choć Ty jedna rozumiesz mojego M . Też mówi, że mu ciężko Maju szperaj dalej, ale pożegnam się już z Tobą, bo ja raczej nie z tych nocnych marków. Życzę miłego weekendu. Dobranoc Rozumiem doskonale ... pamiętam jak mój Tata to przeżywał Dla Ciebie również miłego ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dobry Wieczór przekupki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ej no, ja się tak nie bawię- już Was nie ma?:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ej no, ja się tak nie bawię- już Was nie ma?:cry: No szkoda, że się nie spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.10.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dobry Wieczór przekupki:lol: Ej no, ja się tak nie bawię- już Was nie ma?:cry: A niełaska było wcześniej przyjść :mad: No szkoda, że się nie spotkaliśmy Szkoda ... zwłaszcza, że już dawno tak po nocy nie siedziałyśmy ... a kiedyś wieczór w wieczór Piękny, słoneczny, cieplutki dzień dzisiaj u nas był ... oby jak najdłużej tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Daila człowieka cholera bierze, kiedy się zastanawia, dlaczego tu w kraju, wykonując to samo co za granicą, nie można zarobić takich samych pieniędzy. Najgorsze jest to, że patrząc na to co się dzieje, nie ma nadziei, że kiedykolwiek tak się stanie. To już nawet nie jest smutne, to jest okrutne, ech Mmajeczkaa, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ja to ostatnio trafiam...albo nikogo nie ma ,albo brakuje siły an pisanie;) Pozdrawiam Cię Maju...fajnie ,że u Was było ciepło ,,u nas po południu zerwała się straszliwa wichura,,,i okrutne deszczysko padało...oby jutro było lepiej,bo moje samopoczucie jest przez to nie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Daila człowieka cholera bierze, kiedy się zastanawia, dlaczego tu w kraju, wykonując to samo co za granicą, nie można zarobić takich samych pieniędzy. Najgorsze jest to, że patrząc na to co się dzieje, nie ma nadziei, że kiedykolwiek tak się stanie. To już nawet nie jest smutne, to jest okrutne, ech Właśnie Tolu dlaczego . Cieszę się, że mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A niełaska było wcześniej przyjść :mad: Widocznie nie:P:P:lol2: Maju, nie zabij mnie, ale nie zrobiłam Ci fotek w weekend... Pawie nas nie było w domu, a chciałam koniecznie za dnia, żeby kolory nie były przekłamane... Spróbuję w tygodniu, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Przyszłam się przywitać i miłego tygodnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Cześć Maju:D Buziaki przyszłam zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.10.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Daila człowieka cholera bierze, kiedy się zastanawia, dlaczego tu w kraju, wykonując to samo co za granicą, nie można zarobić takich samych pieniędzy. Najgorsze jest to, że patrząc na to co się dzieje, nie ma nadziei, że kiedykolwiek tak się stanie. To już nawet nie jest smutne, to jest okrutne, ech Smutna prawda Mmajeczkaa, pozdrowionka Ja to ostatnio trafiam...albo nikogo nie ma ,albo brakuje siły an pisanie;) Pozdrawiam Cię Maju...fajnie ,że u Was było ciepło ,,u nas po południu zerwała się straszliwa wichura,,,i okrutne deszczysko padało...oby jutro było lepiej,bo moje samopoczucie jest przez to nie najlepsze. Beatko ja też ostatnio rzadko tu zaglądam ... a jeśli zaglądam to tylko na chwilkę Właśnie Tolu dlaczego . Daila chyba nie znajdziemy odpowiedzi na to pytanie Widocznie nie:P:P:lol2: Maju, nie zabij mnie, ale nie zrobiłam Ci fotek w weekend... Zastanowię się Spróbuję w tygodniu, ok? Ok Przyszłam się przywitać i miłego tygodnia życzyć Wzajemnie Beatko Cześć Maju:D Buziaki przyszłam zostawić DZIEWCZYNY MAM PROŚBĘ Poszukuję szafek nocnych i komody, raczej prostych, nie za bardzo stylizowanych i nie za bardzo nowoczesnych ( białych,ecri ) ... ( łóżko będzie z wysokim pikowanym zagłówkiem ) ... szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć ... a najpewniej po prostu sama nie wiem co chcę :sick: Jak macie jakieś fajne propozycje to wrzucajcie proszę ... może coś mi się w tej mojej główce rozjaśni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Hej Maju, nie wiem ile chcesz wydać na te stoliki- rzucam Ci kilka propozycji- może coś wybierzesz:yes: My nasze srebrne kupowaliśmy w planeta design http://www.planetadesign.pl/?368,komoda-romantic-shiny-whitehttp://idealnewnetrze.pl/1100,kc_biala-szafka-nocna.htmlhttp://www.sklep.meble.pl/p41438,szafka-nocna-biala-seria-ksiezniczka-805.htmlhttp://www.sklep.meble.pl/p136156,stylowa-szafka-nocna-803-seria-ksiezniczka.htmlhttp://www.sklep.meble.pl/p163165,postarzana-szafka-nocna-3s-vanilla.htmlhttp://www.sklep.meble.pl/p135692,stylowa-szafka-nocna-902-seria-bella.htmlhttp://www.centrumwitek.pl/centrum.witek/products/item/2922 Te są całkiem niezłe i niezbyt drogiehttp://www.swiat-mebli.info/szafka-72302-k01-k28-p-1539.htmlhttp://www.swiat-mebli.info/szafka-72303-k01-k28-p-1540.html Ufff mam nadzieję, że któraś Ci się spodoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts