mmajeczkaa 16.10.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 DZIEWCZYNKI Potrzebuję opinii na temat ROLET DUO ... Fajne , niefajne , ładnie wyglądają , nieładnie ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 I zrób tu człowieku coś spontanicznie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.10.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Hej Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 DZIEWCZYNKI Potrzebuję opinii na temat ROLET DUO ... Fajne , niefajne , ładnie wyglądają , nieładnie ... ??? Maju, a jakaś fotka? Bo ja nie wiem o so chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.10.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Maju, a jakaś fotka? Bo ja nie wiem o so chodzi... Proszę bardzo ... http://img525.imageshack.us/img525/2362/dsc0725h.jpg http://img801.imageshack.us/img801/5257/dsc0727l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Maju, wyglądają bardzo fajnie- są całe z drewna? Powiem Ci tylko uczciwie- sprawdź jak będzie z ich czyszczeniem, bo ja mając rolety drewniane w byłym domu dostawałam szału. Było to zbiorowisko kurzu i tyle. Teraz gdybym nie miała rolet zewnętrznych i musiała zasłaniać okna, to zrobiłabym rolety rzymskie, które łatwo uprać. Oglądałaś je na żywo te duo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.10.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Maju, wyglądają bardzo fajnie- są całe z drewna? Powiem Ci tylko uczciwie- sprawdź jak będzie z ich czyszczeniem, bo ja mając rolety drewniane w byłym domu dostawałam szału. Było to zbiorowisko kurzu i tyle. Teraz gdybym nie miała rolet zewnętrznych i musiała zasłaniać okna, to zrobiłabym rolety rzymskie, które łatwo uprać. Oglądałaś je na żywo te duo? Nie nie Aguś to nie drewno to tkanina ... Podobno nie przyciągają kurzu , mają właściwości antystatyczne ... Do usunięcia kurzu z powierzchni rolety wystarczająca jest miękka szczotka. Większe zabrudzenia usuwa się przy pomocy wilgotnej bawełnianej tkaniny. Muszę czymś przysłaniać okna póki nie dorobię się rolet zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aaa jak tkanina to super Maju http://www.pic4ever.com/images/84.gifhttp://www.pic4ever.com/images/84.gif Chyba nie spotkałam się z takimi roletami jeszcze... Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.10.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aaa jak tkanina to super Maju http://www.pic4ever.com/images/84.gifhttp://www.pic4ever.com/images/84.gif Chyba nie spotkałam się z takimi roletami jeszcze... Dobry pomysł Powiem Ci, że widziałam je na żywo i mi się podobały ... fajne jest to ( przynajmniej dla mnie ) , że nie trzeba ich ściągać na dzień do kasetki, wystarczy ustawić tak jak na drugim zdjęciu i już wszystko widać Zapisałam je sobie kiedyś tam kiedyś i teraz do nich wróciłam ... chyba się na nie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Maju mi tez się bardzo podobają, a jeżeli Ty widziałaś je na żywca i cenowo jest ok, to nie ma się nad czym zastanawiać Super, że chociaż jedną rzecz masz z głowy:wiggle: Ja już teraz lecę, może zajrzę wieczorkiem. Miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.10.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Maju mi tez się bardzo podobają, a jeżeli Ty widziałaś je na żywca i cenowo jest ok, to nie ma się nad czym zastanawiać Super, że chociaż jedną rzecz masz z głowy:wiggle: Ja już teraz lecę, może zajrzę wieczorkiem. Miłego popołudnia:hug: Aguś ja też już mykam ... na dzisiaj mam dość, chyba mnie grypa rozkłada ... Na szczęście już trochę więcej rzeczy mam z głowy ... nie tylko jedną Miłego ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.10.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Hej Maju! Fajne roletki ...powiem Ci ,że się nabrałam ....myślałam że są z drewna!! Miłego wieczorku ...Grypie mówimy stanowczo NIE!!!herbatka z procentami ,,kocyk i można mecz oglądać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Maju Ty się lepiej kuruj kochana:hug: Miodku troszkę zostawiam:) http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/honey/image.jpg Edytowane 16 Października 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Maju fajne te roletki Nie widziałam takich . Jeżeli widziałaś na żywo to nie ma co się zastanawiać Dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Powiem tak: jak na roletki okienne są całkiem niezłe ale ja szczerze nie znoszę tych mechanizmów (co nie znaczy że nie mam takich u siebie ) zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 I zrób tu człowieku coś spontanicznie:rotfl: Taa zrób se spontanicznie ... zaraz Cię o jakieś niecne rzeczy podejrzewają :mad: Hej Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hej Maju! Fajne roletki ...powiem Ci ,że się nabrałam ....myślałam że są z drewna!! Bo na zdjęciu faktycznie tak wyglądają Miłego wieczorku ...Grypie mówimy stanowczo NIE!!!herbatka z procentami ,,kocyk i można mecz oglądać ... Był kocyk , herbatka z miodem i spanko ... tyle wyszło z mojego oglądania meczu Maju Ty się lepiej kuruj kochana:hug: Miodku troszkę zostawiam:) http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/honey/image.jpg Kuruje się kuruje ... a miodek bardzo lubię ... dziękuję Maju fajne te roletki Nie widziałam takich . Jeżeli widziałaś na żywo to nie ma co się zastanawiać Dużo zdrówka życzę Powiem tak: jak na roletki okienne są całkiem niezłe ale ja szczerze nie znoszę tych mechanizmów (co nie znaczy że nie mam takich u siebie ) zdrówka życzę Dziewczynki za życzenia zdrówka bardzo Wam dziękuję Mechanizmy fakt ... nie jest to szczyt elegancji ( cóż począć ) nie rozumiem dlaczego na powyższym zdjęciu do ciemnych okien zastosowano białe, przecież gdyby dał ciemne nie rzucały by się tak w oczy Siedzę pod kocykiem, z herbatką z miodem i cytryną w ręce ... głowa mi pęka , nadawałam się dzisiaj tylko do zostania w domu, do niczego więcej Mam teoretycznie chwilę do poszukania, przeszukania, przejrzenia ... a praktycznie to ... młoda została ze mną w domu i ... mamo to, mamo tamto ... a ja uwielbiam działać w ciszy Jak się trochę ogarnę to podjadę pomacać tkaniny na te roletki ... ciekawe co tam ciekawego mają ... a w sumie to jaki ja kolor chcę ??? Ktoś wie Piękna, ciepła , słoneczna środa u mnie ... a u Was ??? Miłego dnia dla wszystkich ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja widziałam takie roletki u kilku osób na osiedlu - bardzo fajnie to wygląda no i super jest ta możliwość, że można albo całkiem okno zasłonić albo przesłonić co drugim paskiem Kuruj się Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja widziałam takie roletki u kilku osób na osiedlu - bardzo fajnie to wygląda no i super jest ta możliwość, że można albo całkiem okno zasłonić albo przesłonić co drugim paskiem Kuruj się Maju Kuruje się Pysiu kuruje Wstawiam sobie łóżko ... muszę się przespać z tą myślą http://meble-varsovia.pl/uploads/images/NEWDESIGN/guana.jpg Zmykam na spacer do lasu, może jakiegoś grzyba przy okazji znajdę Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 17.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 a co to za chorowanko? czyżby laski się w spontaniczny piątek nawzajem pozarażały? Yuka też coś cherla Majeczko nie ściemniaj i nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts