Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Bardzo fajne fronty:rolleyes: Proste, nie przeładowane. Maju, jak chcesz Smega i serię Coloniale, to z wyglądu są takie same. Różnią się tylko poszczególnymi funkcjami i ceną;) Okap to już robota dla stolarza- ja też taki mam i polecam:wiggle:

Płytę gazową chcesz w komplecie ze Smegiem?

Tak wiem,że one z wyglądu są takie same...ostatnio znowu nad nimi trochę siedziałam,porównywałam...nie obrazisz się Kochana jak kupię ten sam model co Ty masz?:) Okap będzie obudowany płytą GK więc zrobi to mój mężulek...no ale listwy wykańczające to już robota stolarza :yes: Płytę gazową...tak raczej chcę w komplecie...a kolor mało oryginalna jestem bo chcę grafit :)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi a propos to ja twojej kuchni nigdy w całości nie widziałam :no:

Karolka, kiedyś jakieś foty wstawiałam- u mnie trudno zrobić zdjęcia, bo mam barek:confused: Zaraz czegoś poszukam...

Dziewczynki ja już się odmeldowuję...pogadamy DZISIAJ tylko trochę później :D KOLOROWYCH SNÓW :bye:

Pa Maju, śpij dobrzehttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif

Aguś Dziewczynki potrzebuję pomocy :confused:

To nasze krzesła...na razie muszą zostać...podpowiedzcie proszę jaki stół do nich będzie pasować ???

Pomożecie???

Pomożemy Majeczko:wiggle:Tylko tak od razu nie sypnę Ci z rękawa propozycji. Przede wszystkim jak to ma być stół- drewniany czy mdf? Jaki masz na niego budżet, bo to ważne.

Krzesełka nie są typowo klasyczne, ta kratka kwalifikuje je do stylu bardziej nowoczesnego.;)

A czy później stół ma zostać, a krzesła wymienisz?

Pomożemy Majeczko:wiggle:Tylko tak od razu nie sypnę Ci z rękawa propozycji. Przede wszystkim jak to ma być stół- drewniany czy mdf? Jaki masz na niego budżet, bo to ważne.

Krzesełka nie są typowo klasyczne, ta kratka kwalifikuje je do stylu bardziej nowoczesnego.;)

A czy później stół ma zostać, a krzesła wymienisz?

Aguś ja Ci nie każę od razu sypać propozycjami,po prostu pytam :confused:

Nie wiem czy drewno czy mdf ...nie wiem nawet ile teraz kosztują stoły...więc czy ja wiem jaki mam budżet na niego przeznaczyć :confused:

Stół na pewno będzie już docelowy...a krzesła może wymienię...a może trochę je zmienię...no nie wiem :confused:

No tak jeżeli ja nic nie wiem to jak Wy możecie mi w tym pomóc :sick:

Maju dlatego zadam Ci tyle pytań, żeby to jakoś ujednolicić. Na chwilę obecną do tych krzeseł pasuje prosty stół, z nogami podobnymi do krzesełkowych. Jaki ma mieć wymiar? Ceny są różne, zalezy od firmy i wymiaru.

Sporo w swojej ofercie ma Agata Meble zobacz sobie- są tam tez ceny:wiggle: oraz BRW