mmajeczkaa 12.04.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo fajne fronty:rolleyes: Proste, nie przeładowane. Maju, jak chcesz Smega i serię Coloniale, to z wyglądu są takie same. Różnią się tylko poszczególnymi funkcjami i ceną Okap to już robota dla stolarza- ja też taki mam i polecam:wiggle: Płytę gazową chcesz w komplecie ze Smegiem? Tak wiem,że one z wyglądu są takie same...ostatnio znowu nad nimi trochę siedziałam,porównywałam...nie obrazisz się Kochana jak kupię ten sam model co Ty masz? Okap będzie obudowany płytą GK więc zrobi to mój mężulek...no ale listwy wykańczające to już robota stolarza Płytę gazową...tak raczej chcę w komplecie...a kolor mało oryginalna jestem bo chcę grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A jaki będzie kolor kuchni? blatu? będą jakieś ozdobniki? Fronty ładne- delikatne Sprzęty chcę grafitowe,blat jest taki nakrapiany...szaro,czarno,biały;) Ozdobniki...chciałabym jakieś listwy wykańczające...ale raczej jakieś delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 obrazisz się Kochana jak kupię ten sam model co Ty masz? No coś Ty Maju:no: będzie obudowany płytą GK więc zrobi to mój mężulek... Aaa mój okap jest jednak inny, bo ja mam z drewna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Skoro blat ciemny, sprzęty ciemne, kuchnia bez większych ozdobników to uważam że ten zlew jak najbardziej będzie pasować. Agawi a propos to ja twojej kuchni nigdy w całości nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziewczynki ja już się odmeldowuję...pogadamy DZISIAJ tylko trochę później KOLOROWYCH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Agawi a propos to ja twojej kuchni nigdy w całości nie widziałam Ja też nie...a chętnie bym zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Agawi a propos to ja twojej kuchni nigdy w całości nie widziałam Karolka, kiedyś jakieś foty wstawiałam- u mnie trudno zrobić zdjęcia, bo mam barek:confused: Zaraz czegoś poszukam... Dziewczynki ja już się odmeldowuję...pogadamy DZISIAJ tylko trochę później KOLOROWYCH SNÓW Pa Maju, śpij dobrzehttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja też nie...a chętnie bym zobaczyła Ooo następna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ooo następna:lol2: Kolorowych snów Majka Aga szukaj i pokazuj co tam ukrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Aga szukaj i pokazuj co tam ukrywasz Karola, jutro, ok? Tzn dzisiaj, ale później:lol2: Muszę poszukać jakieś foty po montażu kuchni z detalami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Karola, jutro, ok? Tzn dzisiaj, ale później:lol2: Muszę poszukać jakieś foty po montażu kuchni z detalami;) oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Karola, jutro, ok? Tzn dzisiaj, ale później:lol2: Muszę poszukać jakieś foty po montażu kuchni z detalami;) Aguś no to gdzie te zdjęcia...czekam niecierpliwie :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aguś no to gdzie te zdjęcia...czekam niecierpliwie :popcorn: Maju chyba wieczorkiem- teraz nie mam czasu na szukanie... Dopiero co przyszłam i próbuję nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Maju chyba wieczorkiem- teraz nie mam czasu na szukanie... Dopiero co przyszłam i próbuję nadrobić No dobra...poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aguś Dziewczynki potrzebuję pomocy To nasze krzesła...na razie muszą zostać...podpowiedzcie proszę jaki stół do nich będzie pasować ??? http://images37.fotosik.pl/1459/107923d317bbf79dgen.jpg http://images35.fotosik.pl/1309/4ba66a80a0b4dd93gen.jpg Pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aguś Dziewczynki potrzebuję pomocy To nasze krzesła...na razie muszą zostać...podpowiedzcie proszę jaki stół do nich będzie pasować ??? Pomożecie??? Pomożemy Majeczko:wiggle:Tylko tak od razu nie sypnę Ci z rękawa propozycji. Przede wszystkim jak to ma być stół- drewniany czy mdf? Jaki masz na niego budżet, bo to ważne. Krzesełka nie są typowo klasyczne, ta kratka kwalifikuje je do stylu bardziej nowoczesnego. A czy później stół ma zostać, a krzesła wymienisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pomożemy Majeczko:wiggle:Tylko tak od razu nie sypnę Ci z rękawa propozycji. Przede wszystkim jak to ma być stół- drewniany czy mdf? Jaki masz na niego budżet, bo to ważne. Krzesełka nie są typowo klasyczne, ta kratka kwalifikuje je do stylu bardziej nowoczesnego. A czy później stół ma zostać, a krzesła wymienisz? Aguś ja Ci nie każę od razu sypać propozycjami,po prostu pytam Nie wiem czy drewno czy mdf ...nie wiem nawet ile teraz kosztują stoły...więc czy ja wiem jaki mam budżet na niego przeznaczyć Stół na pewno będzie już docelowy...a krzesła może wymienię...a może trochę je zmienię...no nie wiem No tak jeżeli ja nic nie wiem to jak Wy możecie mi w tym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Maju dlatego zadam Ci tyle pytań, żeby to jakoś ujednolicić. Na chwilę obecną do tych krzeseł pasuje prosty stół, z nogami podobnymi do krzesełkowych. Jaki ma mieć wymiar? Ceny są różne, zalezy od firmy i wymiaru.Sporo w swojej ofercie ma Agata Meble zobacz sobie- są tam tez ceny:wiggle: oraz BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sporo w swojej ofercie ma Agata Meble zobacz sobie- są tam tez ceny:wiggle: oraz BRW Nie wiem jak Wy ale ja średnio te firmy lubię i raczej na żaden stół się od nich nie zdecyduję Idę coś poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Karola ma z Agaty-bardzo ładny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts