mmajeczkaa 23.10.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 no, chyba, ze nogami do zagłówka będziesz dotykać Może :P Widzisz czyli to nie przeszkadza ... aha czyli trzeba mocniej rozważyć tę wersję ... Fajnie było:yes: I obiad niedzielny był z glowy;) a Potem spokojnie jeszcze poszliśmy na spacer Czyli niedziela udana ... Sztućce to ja nie chwaląc się mam cudo;) Pokaż ... Pochmurno, ale bezwietrznie i ciepło Dokładnie tak jak u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 U mnie też tak samo. Niby nie aż tak zimno, ale szaro i ponuro U nas też paskudnie i nic się nie chcccceeeee:(pozdrawiam i życzę mimo tej pogody miłego dnia!! Właśnie niby nie tak zimno ale okropnie ponuro ... a ja w taką pogodę nie najlepiej funkcjonuję ... ech ... głowa mi pęka ... trzeba się przyzwyczaić, że idą coraz mniej przyjemne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.10.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 U mnie lepiej niż wczoraj, czyli bez mgły, ale pochmurno i buro. Na dokładkę jestem od wczoraj bardzo pociągająca , czy ten katar się nie skończy... Kiedy będziesz w R??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 U mnie lepiej niż wczoraj, czyli bez mgły, ale pochmurno i buro. Na dokładkę jestem od wczoraj bardzo pociągająca , czy ten katar się nie skończy... Kiedy będziesz w R??? U nas też już dzisiaj mgły niet ... ale wczoraj Mój m z Wawy do domu jechał 4 godziny ( standardowo jedzie się około godzinki, oczywiście jak nie ma korków ) ... W R nie wiem kiedy będę, z czasem teraz krucho, a już mnie kuzynka wyzywa, że nic do niej nie zaglądam ( mieszka w R ) ... Ale właściwie możemy się kiedyś, jakoś umówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pokaż ... Mam takie: http://gerlach.pl/pl/sztucce/sztucce-symfonia z linka, bo nie chce mi się fotka wkleić Na żywo dużo ładniejsze. Jak Ci zależy na realfoto to wieczorkiem mogę cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Piękniasate sztućce ,,ja poluję na serię retro ,ale niestety jeszcze muszę trochę poczekać ....jak dodrukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja się w nich zakochałam od pierwszego wejrzenia na wystawie sklepowej i kiedyś nieopatrznie chlapnęłam o tym teściowej:hug: Prezent na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mam takie: http://gerlach.pl/pl/sztucce/sztucce-symfonia z linka, bo nie chce mi się fotka wkleić Na żywo dużo ładniejsze. Jak Ci zależy na realfoto to wieczorkiem mogę cyknąć Piękne ... naprawdę, ale cena jak dla mnie zaporowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Boższsze ,jak ja bym chciała ,żeby mnie ktoś zrobił taki piękny prezent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Piękniasate sztućce ,,ja poluję na serię retro ,ale niestety jeszcze muszę trochę poczekać ....jak dodrukuję Ja też muszę dodrukować Ja się w nich zakochałam od pierwszego wejrzenia na wystawie sklepowej i kiedyś nieopatrznie chlapnęłam o tym teściowej:hug: Prezent na parapetówkę O matko ... ja chcę taką teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Boższsze ,jak ja bym chciała ,żeby mnie ktoś zrobił taki piękny prezent... A ja ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 O matko ... ja chcę taką teściową No ta akurat to moja osobista:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 zawsze sobie myślę ,z3eby ktoś zrobił mi taki prezent ,jakie ja komuś robię i cholera nie ma chętnego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No ta akurat to moja osobista:P Gdzie takie dobre teściowe rozdają ??? zawsze sobie myślę ,z3eby ktoś zrobił mi taki prezent ,jakie ja komuś robię i cholera nie ma chętnego:lol2: Dokładnie ... ciekawe dlaczego ??? Odpowiedź nasuwa się sama ... za drogie prezenty Beatko robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja będę 30 października jakby co . A później to nie wiem, ale w razie czego pisz to może bym w końcu Cię na żywo poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Witam się i zmykam:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hej Maju, na podgrzewaczach sie nie znam - to nie wypowiadam, łóżko wkleiłaś cudne grzybków zazdraszczam, uwielbiam jeść, ale nie zbierać ja tyż dostałam na parapetówę komplet sztućców od mojej mami choróbska współczuję, mam nadzieję że już zdrowiutka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 23.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 cześć dziewczynki, troszku się za Wami stęskniłam tu jak zwykle gwarno i tak miło czasu coś ostatnio mi ubywa, co by tu zrobić by nie pracować i zarabiać? macie jakieś pomysły pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Majeczko...wpadam całusy i uściski zostawić A dodrukować to i ja ...i ja....tylko na czym????????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Karola a jakie Ty byś chciała zdjęcia zobaczyć ??? Jak to jakie twoje kochaniutka całe szczeście że miałam te przyjemność dostać sztućce Maju o bombkach dam znać jak coś będę juz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts