mmajeczkaa 24.10.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja będę 30 października jakby co . A później to nie wiem, ale w razie czego pisz to może bym w końcu Cię na żywo poznała 30 nie dam rady ... ale może listopad będzie trochę luźniejszy Witam się i zmykam:D:hug: No ładnie zajrzała po tak długim czasie i nawet dłuższego zdania nie napisała Hej Maju, na podgrzewaczach sie nie znam - to nie wypowiadam, łóżko wkleiłaś cudne grzybków zazdraszczam, uwielbiam jeść, ale nie zbierać ja tyż dostałam na parapetówę komplet sztućców od mojej mami choróbska współczuję, mam nadzieję że już zdrowiutka jesteś Tak do końca zdrowiutka to nie no ale jak się nie chce choróbska w łóżku wyleżeć to tak jest Nie lubisz grzybków zbierać Ja uwielbiam ... nie lubię tylko ich czyścić cześć dziewczynki, troszku się za Wami stęskniłam tu jak zwykle gwarno i tak miło czasu coś ostatnio mi ubywa, co by tu zrobić by nie pracować i zarabiać? macie jakieś pomysły pozdrawiam Was gorąco Ha HA ja też bym chciała wiedzieć jak to zrobić, żeby się nie narobić a zarobić ... wszelkie pomysły mile widziane :lol2: Majeczko...wpadam całusy i uściski zostawić A dodrukować to i ja ...i ja....tylko na czym????????:) Beatko my już tu kiedyś na taką dodrukowującą zrzutkę robiłyśmy ... tylko u kogo ona teraz jest ??? Jak to jakie twoje kochaniutka całe szczeście że miałam te przyjemność dostać sztućce Maju o bombkach dam znać jak coś będę juz miała Moje zdjęcia mówisz ... eee ... a Ty mnie przypadkiem już nie widziałaś Na info o bombki czekam Jakie masz sztućce ??? Jaka dzisiaj piękna pogoda ... prawdziwa słoneczna, złota jesień ... od razu humor lepszy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Moje zdjęcia mówisz ... eee ... a Ty mnie przypadkiem już nie widziałaś Na info o bombki czekam Jakie masz sztućce ??? No no moja droga oty widziałam dawno temu jakieś nie wyraźne poza nogami do samej szyi nic nie było widać a ponoć w pamiętny piątkowy wieczór szalałaś z fotosami wiec i ja licze że mi się co nie co dostanie sztućce mam Gerlacha Flames poler - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No ładnie zajrzała po tak długim czasie i nawet dłuższego zdania nie napisała No pięknie, ja ukradkiem pomiędzy jednym projektem a drugim staram się coś pisać, a tu takie podziękowania:P:P Kochana na podgrzewaczach się nie znam, ale bardziej praktyczny jest na pewno kształt nr 2:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.10.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No no moja droga oty widziałam dawno temu jakieś nie wyraźne poza nogami do samej szyi nic nie było widać a ponoć w pamiętny piątkowy wieczór szalałaś z fotosami wiec i ja licze że mi się co nie co dostanie Ja szalałam z fotkami??? Nic mi o tym nie wiadomo No dobra coś Ci podrzucę ... ale dopiero w weekend ... Ok ??? sztućce mam Gerlacha Flames poler - [ATTACH=CONFIG]144016[/ATTACH] Piękne No pięknie, ja ukradkiem pomiędzy jednym projektem a drugim staram się coś pisać, a tu takie podziękowania:P:P Kochana na podgrzewaczach się nie znam, ale bardziej praktyczny jest na pewno kształt nr 2:yes: No dobra dobra ... nie złość się, złość piękności szkodzi E tam Aguś na podgrzewaczach wcale nie trzeba się znać ... bo i na czym ??? On ma podgrzewać i koniec Sztućce wybrane ... na pewno nie tak piękne jak Wasze, ale cóż nie zamierzam wydać na nie dużej sumy, bo po prostu jej nie mam Zbyt wiele teraz pilniejszych wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To pochwal się co wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.10.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To pochwal się co wybrałaś Yuka a takie tam ... muszę coś kupić, co by w święta goście mogli sztućcami operować a nie palcami :lol: http://serwer.inplusmarket.pl/sztucce%203581%202x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.10.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Obejrzałam jeszcze dzisiaj trylion innych sztućcy i sama nie wiem czy podobają mi się te które mi się podobają czy zupełnie inne Nie ma to jak być zdecydowanym człowiekiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) majeczko próbuję wkleić fotkę z neta, ale coś nie umiem więc zostawiam Ci link do pięknych sztućców ja na nie choruję ale Twoje też są piękne http://www.helios-szklo.pl/104-szt.-zestaw-sztuccow-gerlach--03-m_flames-mat-w-kasecie-drewnianej-produkt-2188.html Edytowane 25 Października 2012 przez mariola3108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 a moja teściowa sprawiła sobie takie oto w komplecie z kości słoniowejrzecz gustu, jak dla mnie piękne:http://www.liderdesign.pl/index-menua-produkty-menub-big-kategoria-casabugatti-produkt_id-1492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.10.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 majeczko próbuję wkleić fotkę z neta, ale coś nie umiem więc zostawiam Ci link do pięknych sztućców ja na nie choruję ale Twoje też są piękne http://www.helios-szklo.pl/104-szt.-zestaw-sztuccow-gerlach--03-m_flames-mat-w-kasecie-drewnianej-produkt-2188.html To te same sztućce co Karola ma ... są naprawdę piękne ... ale chwilowo cena nie dla mnie a moja teściowa sprawiła sobie takie oto w komplecie z kości słoniowej rzecz gustu, jak dla mnie piękne: http://www.liderdesign.pl/index-menua-produkty-menub-big-kategoria-casabugatti-produkt_id-1492 Chciałabym zobaczyć taki zestaw na żywo, musi ciekawie wyglądać DZIEWCZYNKI NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ PRZY ZAKUPIE EKSPRESU DO KAWY ??? POLECICIE COŚ W MIARĘ ROZSĄDNEJ CENIE Jak na razie pogoda w miarę ... jest chłodno, ale za to świeci piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Piękne te sztućce wybrałaś. I wiesz już czy podobają Ci się te, które Ci się podobają? Karolki i marzenie Marioli też piękne. Subtelna różnica między nimi to taka, ze Karolki są w połysku, a Marioli matowione, chyba dzięki temu ta łezka jest lepiej widoczna:) (Moja teściowa ma taki zestaw do kawy, obiadowy chyba nie:rolleyes:, nie pamiętam;)) A w ogóle to u nas też świeci teraz słońce, ale temp. nie przekracza 5 st., a jakąś godz. temu padał śnieg:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aaaaa, o ekspresie nie wiem nic, poza tym, że to coś do parzenia kawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.10.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Piękne te sztućce wybrałaś. I wiesz już czy podobają Ci się te, które Ci się podobają? Karolki i marzenie Marioli też piękne. Subtelna różnica między nimi to taka, ze Karolki są w połysku, a Marioli matowione, chyba dzięki temu ta łezka jest lepiej widoczna:) (Moja teściowa ma taki zestaw do kawy, obiadowy chyba nie:rolleyes:, nie pamiętam;)) A w ogóle to u nas też świeci teraz słońce, ale temp. nie przekracza 5 st., a jakąś godz. temu padał śnieg:jawdrop: Wiem ... nie wiem ... sama nie wiem ... A poważnie mówiąc widziałam te sztućce i naprawdę mi się podobały ... więc już nie będę nic szukać tylko zamawiam te Ja wiem, że to nie jakieś cudo ... ale na razie muszą wystarczyć Aaaaa, o ekspresie nie wiem nic, poza tym, że to coś do parzenia kawy;) Eeee no to wiesz całkiem sporo ŚNIEG PADAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja dostałam sztućce na urodziny jestem z nich bardzo zadowolona ale strasznie podobają mi sie Gerlach seria RETRO- moje marzenie niestety cena jak dla mnie nie do przejścia Natomiast jesi ty ju wybrałas s to nie kombinuj tylko bierz pierwszy wybór zawsze najlepszejszy Co do ekspresu - to absolutnie się nie znam ale podoba mi sie wizualnie delongh icona seria retro oczwielście biały miałam go dostać na parapetówe w ostatniej chwili ktoś m=moim gościom go podkupił a teraz cena jest zbyt wysoka dla kogoś kto pije kawkę raz na tydzień wiec nie warto chyba ci nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.10.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Zestaw talerzy ... :bash: Potrzebuję zestaw na 12 osób ... Mam piękny, stary zestaw porcelany ... ale na 6 osób :bash: ... najłatwiej byłoby dokupić , ale to nie takie proste Mam też w miarę wyglądający zestaw talerzy ... kolejny na 6 osób ... ale te da się dokupić ... i chyba właśnie tak zrobię ... najważniejsze, że będzie 12 takich samych talerzy ... bo nie znoszę, jak wszystko jest z innej parafii Mam też zestaw herbaciano - kawowy ... ale nie lubię go bo ma zbyt małe filiżanki ... i dlatego potrzebuję rozglądam się, żeby kupić coś nowego, większego ... ech ... Mam takie talerze ... Dokupiłabym do tego takie filiżanki ... http://nokautimg1.pl/p-07-44-0744ed850f974025fa341976f0478fb9500x500/komplet-kawowy-6-osob-luminarc-sirocco.jpg I wyszedłby taki zestaw ... http://www.stylowazastawa.pl/products/mini_karta/lug4134s18_obiadsirocco_br-28555-13400109130_46359400.jpg Dobrze to będzie wyglądać ??? Rzućcie okiem i podpowiedzcie proszę ... Edytowane 26 Października 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Maja, nie kombinuj, bo osiwiejesz;)Bierz, jak Ci sie podobają i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ten powyższy post był do sztućcy, a zestaw talerzy bardzo fajnie będzie wyglądać Ja jestem za:yes: Dobra, spadam, miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.10.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ten powyższy post był do sztućcy, a zestaw talerzy bardzo fajnie będzie wyglądać Ja jestem za:yes: Dobra, spadam, miłego weekendu:bye: miłego ... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Spoko te talerze ale skoro talerze będą ze wzorkiem to może jakieś prostsze te sztucee bez ozdobników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.10.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Spoko te talerze ale skoro talerze będą ze wzorkiem to może jakieś prostsze te sztucee bez ozdobników? No właśnie widzisz Karola Ty czytasz w moich myślach ... chciałam o to właśnie Was zapytać ... ale już nie chciałam z siebie wariatki robić ... ale te sztućce ewidentnie mi do tego kompletu talerzy nie pasują ... durna jestem ... nie :bash: Wczoraj po poszukiwaniach wybrałam takie ... http://www.widelczyki.pl/aukcje/hoffburg90/victoria.JPG albo takie ... http://tanieagd.home.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_27700af6b1b80e160731fbbe24dbba00.jpg Wydaje mi się, że lepiej będą pasować ... są dużo prostsze ... A w ogóle to muszę zapytać znajomej, czy ona z tego kinghoffa nie ma jakiś prostszych sztućców ... o matko ale ja maruda jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts