vesila 26.10.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 MajuSztućce ładne - wszystkie,lecz ja nie przywiązuje do takich rzeczy wiekszej uwagi:rolleyes:komplet obiadowy bardzo pasuje do twoich brązów i beży a na ekspresach do kawy sie nie znam, bo nie pije kawy, kiedys tylko słyszałam, ze najlepszy taki co tez mieli ziarna kawy przed zaparzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Maju? Na co ostatecznie się zdecydowałaś? Czy jeszcze nie podjęlaś decyzji?A w ogóle jak minąl weekend?U nas typowo zimowo było:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.10.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Maju Sztućce ładne - wszystkie,lecz ja nie przywiązuje do takich rzeczy wiekszej uwagi:rolleyes: komplet obiadowy bardzo pasuje do twoich brązów i beży a na ekspresach do kawy sie nie znam, bo nie pije kawy, kiedys tylko słyszałam, ze najlepszy taki co tez mieli ziarna kawy przed zaparzeniem Vesi ładnie to tak śmiać się z moich beży i brązów Ja jakiejś bardzo dużej uwagi też nie przywiązuje ale bardzo lubię jak świąteczny stół wygląda elegancko Hej Maju? Na co ostatecznie się zdecydowałaś? Czy jeszcze nie podjęlaś decyzji? A w ogóle jak minąl weekend? U nas typowo zimowo było:yes: Decyzja odnośnie sztućcy zostanie podjęta dopiero jak dowiem się czy znajoma ma jakieś proste wzory ... jeżeli nie wybieram Victorię z poprzedniej strony Weekend jak zwykle minął za szybko, pogoda w sobotę była PASKUDNA ... wstaliśmy ... sypał śnieg ... po południu lał deszcz ... MASAKRA ... Wczoraj było ciut przyjemniej ... wybraliśmy się do kuzynki na kawkę i przy okazji odwiedziłam galerię ... ale ( oprócz czajnika ) nie kupiłam nic ... matko , czy ja taka wybredna jestem , czy w tych sklepach nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Maju w takim razie czekam na wybór sztućców:yes: Też jestem za prostszymi. A co do talerzy, to choć te, które pokazałaś z brązowymi wzorami są ładne, to ja jednak jestem zupełnie za gładkimi- są bardziej praktyczne i ponadczasowe. Mogą być białe lub kremowe:D U nas weekend jak zwykle był szalony, imprezka bardzo się udała, torcik też Za to pogoda nawaliła:mad: Zrobiło się niespodziewanie zupełnie biało i trzyma do dziś Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Vesi ładnie to tak śmiać się z moich beży i brązów Ja jakiejś bardzo dużej uwagi też nie przywiązuje ale bardzo lubię jak świąteczny stół wygląda elegancko Maju, źle mnie zrozumiałaś ja sie nie śmieję z twojego gustu tylko podkreślam spójność i że po prostu pasują do ciebie i twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 ... http://www.widelczyki.pl/aukcje/hoffburg90/victoria.JPG Jesli głosowanie trwa -to ja jestem za tym kompletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.10.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Maju jeśli koleżanka posiada to bierz Victorię nadal nie dostałam fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Bardzo elegancka ta Victoria:yes: Będzie do wszystkiego pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.10.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hej Maju w takim razie czekam na wybór sztućców:yes: Też jestem za prostszymi. Sama też jestem za prostszymi A co do talerzy, to choć te, które pokazałaś z brązowymi wzorami są ładne, to ja jednak jestem zupełnie za gładkimi- są bardziej praktyczne i ponadczasowe. Mogą być białe lub kremowe:D Aguś wszystko się zgadza ( no może do tej praktyczności bym się przyczepiła ) ale doszłam do wniosku, że jeżeli kupię kolejny komplet talerzy to dwa poprzednie będą w ogóle nie używane, a to byłoby bez sensu ... dlatego muszę dokupić talerzy do jednego z nich, a jako, że do porcelany nie dokupię bo już takiej nie ma pozostaje mi ten brązowy ... U nas weekend jak zwykle był szalony, imprezka bardzo się udała, torcik też Za to pogoda nawaliła:mad: Zrobiło się niespodziewanie zupełnie biało i trzyma do dziś Buziaki:hug: Fajnie, że weekend udany ... pogoda mi się absolutnie nie podoba :mad: Maju, źle mnie zrozumiałaś ja sie nie śmieję z twojego gustu tylko podkreślam spójność i że po prostu pasują do ciebie i twojego domku Vesi ja wiem o co Ci chodziło ... dla śmiechu napisałam o tym śmianiu się z moich beży i brązów ... mam nadzieję, że rozumiesz ... Jesli głosowanie trwa -to ja jestem za tym kompletem Produkt nie kupiony więc głosowanie trwa nadal Maju jeśli koleżanka posiada to bierz Victorię nadal nie dostałam fotek Ech Karola nie bij ... zupełnie zapomniałam o fotkach ... na tym kompie za bardzo nic nie mam Śnieg leży ... ciepło się zrobiło ... będzie chlapa :sick: Nie cierpię takiej pogody :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.10.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Bardzo elegancka ta Victoria:yes: Będzie do wszystkiego pasować Też tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zestaw talerzy ... :bash: Potrzebuję zestaw na 12 osób ... Mam piękny, stary zestaw porcelany ... ale na 6 osób :bash: ... najłatwiej byłoby dokupić , ale to nie takie proste Mam też w miarę wyglądający zestaw talerzy ... kolejny na 6 osób ... ale te da się dokupić ... i chyba właśnie tak zrobię ... najważniejsze, że będzie 12 takich samych talerzy ... bo nie znoszę, jak wszystko jest z innej parafii Mam też zestaw herbaciano - kawowy ... ale nie lubię go bo ma zbyt małe filiżanki ... i dlatego potrzebuję rozglądam się, żeby kupić coś nowego, większego ... ech ... Mam takie talerze ... Dokupiłabym do tego takie filiżanki ... http://nokautimg1.pl/p-07-44-0744ed850f974025fa341976f0478fb9500x500/komplet-kawowy-6-osob-luminarc-sirocco.jpg I wyszedłby taki zestaw ... http://www.stylowazastawa.pl/products/mini_karta/lug4134s18_obiadsirocco_br-28555-13400109130_46359400.jpg Dobrze to będzie wyglądać ??? Rzućcie okiem i podpowiedzcie proszę ... cześć mmajeczkaa mam ślimaczki od dwunastu lat, są fajne ale w ogóle się nie tłuką.... mi się już znudziły, ale wyglądają naprawdę fajnie (mam na 12 osób) slimaczki rulez, bierz jak Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.10.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 cześć mmajeczkaa mam ślimaczki od dwunastu lat, są fajne ale w ogóle się nie tłuką.... mi się już znudziły, ale wyglądają naprawdę fajnie (mam na 12 osób) slimaczki rulez, bierz jak Ci się podobają Witaj amglad1 12 lat ... Widzę, że są naprawdę wytrzymałe ... mam nadzieję, że przez ten czas codzienny zestaw się wytłucze ( chociaż cholernik też wytrzymały, używamy go od 9 lat dzień w dzień i nic ) i zrobimy zamianę ... ślimaczki na co dzień, a od święta kupimy nowy Na razie te mi się podobają ... a powiedz filiżanki do herbaty też masz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aguś wszystko się zgadza ( no może do tej praktyczności bym się przyczepiła ) ale doszłam do wniosku, że jeżeli kupię kolejny komplet talerzy to dwa poprzednie będą w ogóle nie używane, a to byłoby bez sensu ... dlatego muszę dokupić talerzy do jednego z nich, a jako, że do porcelany nie dokupię bo już takiej nie ma pozostaje mi ten brązowy .. Maju, to go bierz, bo ładny. Rozumiem, ze chcesz dokupić, nie tracąc tamtych. Z praktycznością, to miałam na myśli, że np. dokupujesz z innej firmy buteleczki na oliwę i ocet i jak będą też białe to łatwiej je dopasować. Ale nie jest to konieczność przecież.... A co ze sztućcami? U nas nadal leży śnieg:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aaaa Maju, zrobiłam Ci fotkę stoliczka, tak, żeby było widać podłogę. Wstawiam u siebie. Sorki, ze tak długo to trwało, ale ostatnio nie mam na nic czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witaj amglad1 12 lat ... Widzę, że są naprawdę wytrzymałe ... mam nadzieję, że przez ten czas codzienny zestaw się wytłucze ( chociaż cholernik też wytrzymały, używamy go od 9 lat dzień w dzień i nic ) i zrobimy zamianę ... ślimaczki na co dzień, a od święta kupimy nowy Na razie te mi się podobają ... a powiedz filiżanki do herbaty też masz ??? oj mam, też 12 sztuk, ale nie wzięłam ich na nowy dom, bo ich nie lubiłam- jakoś mi niewygodnie sie z nich piło, grube brzegi mają i małe jakies są... herbate piję z filizanek - zbieraniny, ale są fajne, po prostu przyjemnie się z nich pije http://img845.imageshack.us/edit_preview.php?l=img845/8266/31102012541.jpg&action=rotate pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Halo, halo gdzie zniknęłaś Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.10.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ja też lubię filiżanki zbieranki i do tego wyjątkowe okazy majeczko zbóju mam nadzieję, że śnieg Cię nie zasypałchociaż przy Twoim adhd to zapewne śniegu nie ma zanim jeszcze napada:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Głosik za najprostszymi sztućcami (Victoria) Amglad, piękna ta niebieska filiżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.11.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jestem ... byłam tutaj któregoś dnia ... ale po przeczytaniu o tym co się stało Nelli nie chciało mi się pisać, musiałam iść i w ciszy pozbierać swoje myśli ... Przeżyłam trzy pożary u mojej Babci ... ech smutne wspomnienia ... Maju, to go bierz, bo ładny. Rozumiem, ze chcesz dokupić, nie tracąc tamtych. Z praktycznością, to miałam na myśli, że np. dokupujesz z innej firmy buteleczki na oliwę i ocet i jak będą też białe to łatwiej je dopasować. Ale nie jest to konieczność przecież.... A co ze sztućcami? Aguś uważam, że białe zawsze do wszystkiego będzie pasować ... nawet do tych moich talerzyków Sztućce niezamówione Aaaa Maju, zrobiłam Ci fotkę stoliczka, tak, żeby było widać podłogę. Wstawiam u siebie. Sorki, ze tak to trwało, ale ostatnio nie mam na nic czasu... Ok zaraz sobie obejrzę oj mam, też 12 sztuk, ale nie wzięłam ich na nowy dom, bo ich nie lubiłam- jakoś mi niewygodnie sie z nich piło, grube brzegi mają i małe jakies są... Grube brzegi osobiście mi nie przeszkadzają , małe to one rzeczywiście są ... ale wszystkie filiżanki są małe No ale jak się człowiek nauczył pić z kubka o pojemności 350 to nie dziwne Halo, halo gdzie zniknęłaś Maju Doprowadzałam łazienkę do stanu używalności ... czytaj: wymyśliłam sobie mały remont A poza tym, trzeba było ogarnąć mieszkanie, naszykować jedzenia ... u mnie w takie dni zawsze przewijają się goście majeczko zbóju mam nadzieję, że śnieg Cię nie zasypał chociaż przy Twoim adhd to zapewne śniegu nie ma zanim jeszcze napada:razz: Ja adhd nigdy w życiu Oj co prawda to prawda Głosik za najprostszymi sztućcami (Victoria) Głosik zaliczony Czy u Was też taka smętna pogoda ... buro i ponuro ale ciepło ... MIŁEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Czy u Was też taka smętna pogoda ... buro i ponuro ale ciepło ... MIŁEGO DNIA Nieee u mnie zakwity róże, jest słonecznie i +25 na termometrze:P:P No pewnie, ze jest obrzydliwie Maju, szybko ciemno się robi- aby dotrwać do lutego- potem będzie coraz lepiej:yes: A co tam wyrabiałaś z tą łazienką?I dlaczego nie ma żadnych fot??? Maju Ciebie to trzeba za uszy ciągnąć Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts