agawi74 08.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 mówiłam, że nie ma na co popatrzeć A właśnie, ze jest:yes:Zdjęcia są znacznie lepsze niż wczoraj. Zdania nie zmieniam- bardzo ładnie już jest i tapeta pasuje:yes: Maju, a ile m2 ma Twoja kuchnia? Wydaje się być spora ... I jeszcze stół Ci się mieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A właśnie, ze jest:yes:Zdjęcia są znacznie lepsze niż wczoraj. Zdania nie zmieniam- bardzo ładnie już jest i tapeta pasuje:yes: Maju, a ile m2 ma Twoja kuchnia? Wydaje się być spora ... I jeszcze stół Ci się mieści... A wiesz, że mi też ta tapeta tam pasuje Aguś kuchnia ma 16 metrów ... można by było zagospodarować fajniej zabudowę kuchenną ale wtedy musiałabym stół mieć w salonie, a tego chciałam uniknąć A po drugie ... przy zabudowie w tym miejscu cały bajzel chowa się za ścianą i nic nie widać O a tyle miejsca będzie miał stół , a nawet trochę więcej ... http://images41.fotosik.pl/1831/9338ae1ac6a35140.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aguś kuchnia ma 16 metrów ... można by było zagospodarować fajniej zabudowę kuchenną ale wtedy musiałabym stół mieć w salonie, a tego chciałam uniknąć Ooo to spora majeczko- idealne miejsce na stół. Jak będziesz miała większą imprezę to zawsze możesz przenieść stół do salonu. Ale jeśli nie ma takiej konieczności na co dzień, to należy unikać stołu w salonie. To coś za czym nie przepadam... Co do bajzlu, to doskonale Cię rozumiem, bo sami tez postawiliśmy barek, żeby ciut zasłonił. Bardzo fajnie spełnia swoją funkcję, a z gośćmi zawsze mam kontakt wzrokowy i słuchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ooo to spora majeczko- idealne miejsce na stół. Jak będziesz miała większą imprezę to zawsze możesz przenieść stół do salonu. Ale jeśli nie ma takiej konieczności na co dzień, to należy unikać stołu w salonie. To coś za czym nie przepadam... Co do bajzlu, to doskonale Cię rozumiem, bo sami tez postawiliśmy barek, żeby ciut zasłonił. Bardzo fajnie spełnia swoją funkcję, a z gośćmi zawsze mam kontakt wzrokowy i słuchowy Dokładnie tak mam zamiar robić ... większa impreza = stół do salonu ... U mnie każdy siada w salonie na kanapie, dzięki ściance bajzel zakryty ... no chyba, że ktoś zasiądzie przy stole ... wtedy to już wszystko widać Aha bo najważniejszego nie napisałam ... u mnie z salonu wchodzi się do kuchni ... ja wiem, że dla Was pewnie będzie to niezrozumiałe, ale mi się taki rozstaw bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Aha bo najważniejszego nie napisałam ... u mnie z salonu wchodzi się do kuchni ... ja wiem, że dla Was pewnie będzie to niezrozumiałe Nie, dlaczego? Wiem, ze niektórych domach tak jest:yes:Szczególnie w starych, fajnych budowlach. U mojej siostry np, króla mieszka w starym wyremontowanym dworku w Komorowie, z każdego pomieszczenia są 2 wyjścia. Krótko mówiąc cały dom (na parterze) jest przechodni:D Edytowane 8 Listopada 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Nie, dlaczego? Wiem, ze niektórych domach tak jest:yes:Szczególnie w starych, fajnych budowlach. U mojej siostry np, króla mieszka w starym wyremontowanym dworku w Komorowie, z każdego pomieszczenia są 2 wyjścia. Krótko mówiąc cały dom (na parterze) jest przejściowy:D Taaak pisałaś kiedyś o dworku Twojej siostry ... nie muszę mówić jak bardzo jej zazdroszczę Blisko nas jest dworek , kiedyś miałam tam okazję bywać , uwielbiałam to chodzenie w koło ... najfajniej było pierwszy raz , musiałam bardzo się pilnować, żeby wiedzieć gdzie jestem U nas taki rozstaw to przypadek ... znajomi wybudowali dom, w którym tak właśnie jest , bardzo mi się to podobało i to zaważyło na takim rozmieszczeniu u nas U mojej Babci w domu też można było chodzić w koło Edytowane 8 Listopada 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 jupi som fotki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif Maju, po tym co napisałaś wyobrażałam sobie rupieciarnie jakąś, a tu proszę jak w kuchni elegancko, i nie pisze tak z uprzejmości:) super masz kuchnię, a jak dojdzie okap, będzie bardzo super, układ mebli w U jest chyba najwygodniejszy, tak miałam w bloku i tak mam w domu, no chyba że kuchnia ma wielkość salonową to wiadomo moja siostra pare lat temu też taki układ kuchni w nowym domu zrobiła, ale bez lodówki, tylko pierdyknęła sobie lodówkę na przeciwległą ścianę, czyli tak jakbyś w miejsce stołu dała lodówkę, no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie, dlaczego? Wiem, ze niektórych domach tak jest:yes:Szczególnie w starych, fajnych budowlach. U mojej siostry np, króla mieszka w starym wyremontowanym dworku w Komorowie, z każdego pomieszczenia są 2 wyjścia. Krótko mówiąc cały dom (na parterze) jest przejściowy:D Ooo w moim domu rodzinnym tak jest, że w środku łazienka i dzieciaki biegają przez cały dom w około łazienki, przez pokój, kuchnie, a reszta to wielokształtny korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 jupi som fotki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif Maju, po tym co napisałaś wyobrażałam sobie rupieciarnie jakąś, a tu proszę jak w kuchni elegancko, i nie pisze tak z uprzejmości:) Rupieciarnia o tak tak ... tak można nazwać moją kuchnię teraz ... ale dziękuję za tak łagodny wyrok super masz kuchnię, a jak dojdzie okap, będzie bardzo super, układ mebli w U jest chyba najwygodniejszy, tak miałam w bloku i tak mam w domu, no chyba że kuchnia ma wielkość salonową to wiadomo Mi też taki układ odpowiada, zresztą tutaj pomieszczenie wymusiło na nas taki układ moja siostra pare lat temu też taki układ kuchni w nowym domu zrobiła, ale bez lodówki, tylko pierdyknęła sobie lodówkę na przeciwległą ścianę, czyli tak jakbyś w miejsce stołu dała lodówkę, no comment To się biedna nalatała ... dalej tak ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ooo w moim domu rodzinnym tak jest, że w środku łazienka i dzieciaki biegają przez cały dom w około łazienki, przez pokój, kuchnie, a reszta to wielokształtny korytarz Byłą kiedyś w domu w którym do łazienki wchodziło się z korytarza i z sypialni ... niezbyt komfortowo się w nie czułam Zamykałam obydwie pary drzwi , bo miałam wrażenie, że jak zamknę jedne to ktoś wejdzie drugimi ... jedne z tych drzwi wchodziły wprost na WC ... dosłownie otwierając drzwi od razu był kibelek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Zamykałam obydwie pary drzwi , bo miałam wrażenie, że jak zamknę jedne to ktoś wejdzie drugimi ... :rotfl: No to się pośmiałam i z tej vesilkowo-siostrzanej lodówki tez i idę do domku. Mam nadzieję, że korków nie będzie i za 20 min będę w ciepłym domeczku:wiggle: Jutro chyba idę na wagary-muszę wyleczyć ten katar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 :rotfl: No to się pośmiałam i z tej vesilkowo-siostrzanej lodówki tez i idę do domku. Mam nadzieję, że korków nie będzie i za 20 min będę w ciepłym domeczku:wiggle: Jutro chyba idę na wagary-muszę wyleczyć ten katar! Wagary :mad: A ładnie to tak :lol2: Masz rację jak tylko możesz to zostań w domku Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Na szczęście mogę pracować w domku, więc jak nie będą mogli żyć beze mnie to dadzą mi znać Pa Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Majeczko:)Fajnie ta twoja kuchnia wygląda...a jak wstawisz sprzęt brakujący i tapetkę to już będzie miodzio:) Kurde, ale wielką masz tę kuchnię....świetnie!!! Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To się biedna nalatała ... dalej tak ma ??? dalej, i twierdzi ze jej nie przeszkadza takie latanie nic mi tam do tego, ale nadziwić sie nie moge;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 08.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 hej majeczko, hej dziewczyny kuchnia eleganska, eleeeganska uż Ty cichaczu jeden, tak po cichutku, tak po kryjomu, a tu już kuchnia gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.11.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Na szczęście mogę pracować w domku, więc jak nie będą mogli żyć beze mnie to dadzą mi znać eee może jeden dzień przeżyją Hej Majeczko:) Fajnie ta twoja kuchnia wygląda...a jak wstawisz sprzęt brakujący i tapetkę to już będzie miodzio:) Kurde, ale wielką masz tę kuchnię....świetnie!!! Tak mówisz Beatko to tak będzie A czy ona duża to nie wiem , nigdy tak na nią nie patrzę Buziaki posyłam:) dalej, i twierdzi ze jej nie przeszkadza takie latanie nic mi tam do tego, ale nadziwić sie nie moge;) Przyzwyczajenie , jak mniemam hej majeczko, hej dziewczyny kuchnia eleganska, eleeeganska uż Ty cichaczu jeden, tak po cichutku, tak po kryjomu, a tu już kuchnia gotowa Hej Mariola ... Gotowa mówisz ... do tej gotowości to jej jeszcze duuuuużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maju faktycznie masz bardzo fajny układ kuchni Tapetka bardzo dobrze wygląda pomiędzy tymi szafkami Jak już wstawisz sprzęty to chyba zrobisz jakieś jeszcze wyraźniejsze fotki bardziej za dnia co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maju faktycznie masz bardzo fajny układ kuchni Tapetka bardzo dobrze wygląda pomiędzy tymi szafkami Jak już wstawisz sprzęty to chyba zrobisz jakieś jeszcze wyraźniejsze fotki bardziej za dnia co? Pysia oczywiście, że jak kuchnia będzie skończona a przynajmniej z grubsza ogarnięta to spróbuję zrobić jakieś lepsze fotki A ... no tak ... przecież Ty też masz tą tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A jaki to okap kupujesz Maju? Taki wkład do zabudowy? Ja taki mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts