Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Kochana ja Cię proszę Ty wrzucaj od razu przepisy na te wszystkie dania :yes:

Majeczko makaron z gorgonzolą to najprostsza pasta na świecie.

Rozpuszczasz ją z odrobiną mleka, białego wina, na koniec dodajesz śmietankę 36%. Kroisz szynkę- może być taka włoska lub normalna polska (jest mniej słona) W drugim garnku gotujesz tagiatelle, mieszasz wszystko razem i... gotowe:yes: Znakomicie smakuje z czerwonym winkiem:D

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majeczko makaron z gorgonzolą to najprostsza pasta na świecie.

Rozpuszczasz ją z odrobiną mleka, białego wina, na koniec dodajesz śmietankę 36%. Kroisz szynkę- może być taka włoska lub normalna polska (jest mniej słona) W drugim garnku gotujesz tagiatelle, mieszasz wszystko razem i... gotowe:yes: Znakomicie smakuje z czerwonym winkiem:D

Faktycznie prościutkie ... strasznie się teraz w kwestii gotowania i pieczenia opuściłam ...

kiedyś miałam na wszystko czas ... a teraz ???

A powiem tylko, że uwielbiam buszować po kuchni i przyrządzać jakieś smakołyki :yes:

Ja też, ale jak widzisz wybieram szybkie i proste danka:yes: Na większe pichcenie czasu brak:bash:

Nadrobię na emeryturze:rotfl:

Nie jestem do końca co do tego przekonana ... może przyjdzie nam wnuki wtedy niańczyć ;)

Ja wiem, że kobiet się o wiek nie pyta ale już kilka razy się zastanawiałam ile Ty masz lat Aguś :)

Okap wybrany ...

Taki ...

http://www.megamedia.pl/_p/96/okapy-podszafkowe-franke-fbi-722-xs-p96179.jpg

Natalia dziękuje dzięki Tobie podjęłam szybką decyzję :hug: ( spodobał mi się u Ciebie wizualnie )

A co najśmieszniejsze Aga-Agawi wrzuciła praktycznie ten sam ... ale wczoraj jakoś mniej mi się podobał, a może zmęczona byłam bo było już późno a dzisiaj nagle mnie olśniło :rolleyes:

Pozostała do wybrania zmywarka ;)