agawi74 09.11.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kochana ja Cię proszę Ty wrzucaj od razu przepisy na te wszystkie dania Majeczko makaron z gorgonzolą to najprostsza pasta na świecie. Rozpuszczasz ją z odrobiną mleka, białego wina, na koniec dodajesz śmietankę 36%. Kroisz szynkę- może być taka włoska lub normalna polska (jest mniej słona) W drugim garnku gotujesz tagiatelle, mieszasz wszystko razem i... gotowe:yes: Znakomicie smakuje z czerwonym winkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Majeczko makaron z gorgonzolą to najprostsza pasta na świecie. Rozpuszczasz ją z odrobiną mleka, białego wina, na koniec dodajesz śmietankę 36%. Kroisz szynkę- może być taka włoska lub normalna polska (jest mniej słona) W drugim garnku gotujesz tagiatelle, mieszasz wszystko razem i... gotowe:yes: Znakomicie smakuje z czerwonym winkiem:D Faktycznie prościutkie ... strasznie się teraz w kwestii gotowania i pieczenia opuściłam ... kiedyś miałam na wszystko czas ... a teraz ??? A powiem tylko, że uwielbiam buszować po kuchni i przyrządzać jakieś smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A powiem tylko, że uwielbiam buszować po kuchni i przyrządzać jakieś smakołyki Ja też, ale jak widzisz wybieram szybkie i proste danka:yes: Na większe pichcenie czasu brak:bash: Nadrobię na emeryturze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja też, ale jak widzisz wybieram szybkie i proste danka:yes: Na większe pichcenie czasu brak:bash: Nadrobię na emeryturze:rotfl: Nie jestem do końca co do tego przekonana ... może przyjdzie nam wnuki wtedy niańczyć Ja wiem, że kobiet się o wiek nie pyta ale już kilka razy się zastanawiałam ile Ty masz lat Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maju privek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Maju privek:D Będzie privek, jak oczyścisz skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Będzie privek, jak oczyścisz skrzynkę Właśnie to zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aguś a nie o nic ... tak z ciekawości pytam Dobrze nam się gada to i ciekawa byłam ... ot tak po prostu Ja rok więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ooo to super Majeczko Prawie równolatki jesteśmy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ooo to super Majeczko Prawie równolatki jesteśmy:hug: Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja się zaraz chyba zwijam do łóżeczka Maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ja się zaraz chyba zwijam do łóżeczka Maju... A wiesz, że ja dopiero przed chwilą spostrzegłam która jest godzina Ale ja tak mam jak wejdę na jakieś ładne rzeczy to czas przestaje dla mnie istnieć Też zaraz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.11.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 udanego weekendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A wiesz, że ja dopiero przed chwilą spostrzegłam która jest godzina Ale ja tak mam jak wejdę na jakieś ładne rzeczy to czas przestaje dla mnie istnieć Też zaraz uciekam Ja tez tak mam z tym czasem:D Udanego weekendu Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ooo to super Majeczko Prawie równolatki jesteśmy:hug: To ja też się przyłączę, choć ja z Mai wieku. To teraz już wiem który Ty rocznik . Myślałam, że starsza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 mmajeczka - witam się u ciebie:bye:Ja u siebie wkleiłam linka do okapu, ale widzę, ze u Cibie lepiej byłoby, żebyś wzięła większy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.11.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 mmajeczka - witam się u ciebie:bye: Witaj Ja u siebie wkleiłam linka do okapu, ale widzę, ze u Cibie lepiej byłoby, żebyś wzięła większy:rolleyes: Dzięki ... już tam właśnie buszuje Tak u mnie będzie 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.11.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 To ja też się przyłączę, choć ja z Mai wieku. To teraz już wiem który Ty rocznik . Myślałam, że starsza jesteś Daila a gdzie Ty się ostatnio podziewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.11.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Okap wybrany ... Taki ... http://www.megamedia.pl/_p/96/okapy-podszafkowe-franke-fbi-722-xs-p96179.jpg Natalia dziękuje dzięki Tobie podjęłam szybką decyzję ( spodobał mi się u Ciebie wizualnie ) A co najśmieszniejsze Aga-Agawi wrzuciła praktycznie ten sam ... ale wczoraj jakoś mniej mi się podobał, a może zmęczona byłam bo było już późno a dzisiaj nagle mnie olśniło Pozostała do wybrania zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Daila a gdzie Ty się ostatnio podziewasz Ano choruje trochę. Czytam, ale siły już nie mam na pisanie. Nic te zatoki nie chcą mi przejść. Niby już lepiej a później znów to samo. A jak u nas wieje beznadziejna pogoda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts