Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Carpe diem - chwytaj dzień"

Recommended Posts

Ano choruje trochę. Czytam, ale siły już nie mam na pisanie. Nic te zatoki nie chcą mi przejść. Niby już lepiej a później znów to samo.

O to niedobrze, że nie przechodzi ... z tego co pamiętam to brałaś antybiotyk, tak ???

A jak u nas wieje beznadziejna pogoda

Wieje? A u nas cicho i nawet ciepło :yes: Całkiem przyjemnie ;)

Pozdrawiam :bye:

:hug:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brałam i biorę jeszcze aż do wtorku :rolleyes:. A tak naprawdę to może to trwać 4 tygodnie :eek: i mnie już chole... bierze.

Miłego weekendu :hug:

O matko, aż cztery tygodnie :eek: Bidulka, mam nadzieję, że ta wstrętna choroba już Ci odpuści :hug:

Przejrzałam zmywarki ... mam dość :bash: :bash:

Bardzo proszę o napisanie na co zwrócić uwagę przy wyborze zmywarki ... bo może jest coś czego ja nie wiem ;)

Ok zmykam do łóżeczka :bye:

Okap wybrany ...

Taki ...

A co najśmieszniejsze Aga-Agawi wrzuciła praktycznie ten sam ... ale wczoraj jakoś mniej mi się podobał, a może zmęczona byłam bo było już późno a dzisiaj nagle mnie olśniło :rolleyes:

Super wiadomość Maju:wiggle: Ja wrzuciłam Ci chyba Franke, a sama mam Fabera, ale to bez znaczenia. Ważne, ze parametry się zgadzają

Bardzo proszę o napisanie na co zwrócić uwagę przy wyborze zmywarki ... bo może jest coś czego ja nie wiem ;)

żeby była energooszczędna

żeby była wodooszczędna

żeby była cicha

więcej uwag nie mam:lol2: Ja mam Smega, i jestem zadowolona, bo spełnia wszystkie powyższe parametry, a z kolei moi rodzice mają Boscha z serii Silence i też jest super;)

Jak tam weekendzik Maju?:lol: buziaki:bye:

żeby była energooszczędna

żeby była wodooszczędna

żeby była cicha

więcej uwag nie mam:lol2:

Tyle to ja też wiem :p :lol2:

Jak tam weekendzik Maju?:lol: buziaki:bye:

A dziękuje całkiem dobrze ... tylko dlaczego tak szybko minął ;)

A u Ciebie jak tam ??? Jak po seansie ???

Jak zdrówko ... katarek minął ??? :hug:

Tyle to ja też wiem :p :lol2:

Czyli wiesz już wszystko Maju:wiggle:Nic, tylko wybierać;)

A u Ciebie jak tam ??? Jak po seansie ???

Jak zdrówko ... katarek minął ??? :hug:

Dzięki kochana:hug: mnie katarek minął, ale przeszedł na lubego:bash:

A seansik super- koniecznie się wybierzcie:wiggle:

A i niestety pożegnamy się z tym piekarnikiem ...

:bash: :bash:

Majeczko, piszesz takiego newsa i nie piszesz dlaczego?:oCo się stało? Nie pasuje?Opowiadaj:popcorn::popcorn:

buziaki:hug:

A co nie tak z tym piekarnikiem :rolleyes:. Fajny jest

Majeczko, piszesz takiego newsa i nie piszesz dlaczego?:oCo się stało? Nie pasuje?Opowiadaj:popcorn::popcorn:

buziaki:hug:

Kobietki napiszę później o co chodzi z tym piekarnikiem, teraz czas już mnie bardzo goni :bye:

Dzięki kochana:hug: mnie katarek minął, ale przeszedł na lubego:bash:

Siebie wyleczyłaś ...

Lubego zaraziłaś ...

ładnie to tak ???

Zdrówka dla Lubego :wiggle:

Teraz będzie historyjka o piekarniku ... :lol2:

Razu pewnego Mai wpadł w oczy pewien piekarnik, całkiem niegłupio się prezentował, miał wady, ależ oczywiście ...

no dobra już się nie wygłupiam :lol2:

Jedną z jego wad było to, że nie miał prowadnic teleskopowych ... hm w sumie mogłabym mu to wybaczyć bo istnieje możliwość dokupienia ich ( choć uważam, że w piekarnikach za tą cenę powinny być w standardzie ) ;)

Ale największą jego wadą było to, że nie miał rożna obrotowego ... a to u mnie w domu jest nie do przeskoczenia :lol2:

W sumie to śmieszne ... 15 lat temu były montowane rożna w zwykłych kuchenkach ... a teraz co ... to jest jakiś luksus czy jak ??? :lol2:

A najśmieszniejsze w tej historii jest to, że dostać czarny piekarnik z rożnem to prawdziwy wyczyn ... praktycznie takich niema, albo ja źle szukam :bash:

I tak oto zakończyła się historyjka ... bez HAPPY ENDU :lol2:

Jak Wam dzionek minął ... mi całkiem nieźle, a wszystko to dzięki świecącemu słoneczku ... od razu ma człowiek lepszy humor i więcej werwy do działania :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Maju, ale numer:jawdrop:

Faktycznie rożen przeszedł już do lamusa, bo prawie nigdzie go już nie dają. Ja miałam w poprzednim mieszkaniu i leżał zakurzony parę lat:lol2:

Może być Ci trudno coś znaleźć... A Ty tak często go używasz?:o

A co do teleskopów, to ja NIENAWIDZĘ- nic mnie tak nie wk.... jak teleskopy. Specjalnie w Smegu u dystrybutora szukali dla mnie wersji bez;)

Maju, ale numer:jawdrop:

Faktycznie rożen przeszedł już do lamusa, bo prawie nigdzie go już nie dają. Ja miałam w poprzednim mieszkaniu i leżał zakurzony parę lat:lol2:

Może być Ci trudno coś znaleźć... A Ty tak często go używasz?:o

No niestety my takie dziwne ludzie, że faktycznie dość często go używamy ;)

A co do teleskopów, to ja NIENAWIDZĘ- nic mnie tak nie wk.... jak teleskopy. Specjalnie w Smegu u dystrybutora szukali dla mnie wersji bez;)

A dla mnie są bardzo wygodne :p :P ... ale mogłabym się bez nich obejść ;)

Znalazłam w sumie jeden czarny piekarnik z rożnem, który w miarę mi odpowiada ...

O taki ...

http://static3.skapiec.pl/1446935-1-1-0-amica-ebi8873.jpg

No i tak sobie nad nim dumam, choć w sumie chyba niema nad czym bo nic innego sensownego nie znajdę :no:

Obawiam się tylko trochę bo gdzieś tam przeczytałam, że pęka w nich szkło ;)

:rotfl::rotfl:

śmiej się śmiej :p

Cooo takiego? A co to za firma?

Ja bym nie ryzykowała;)

Aguś to Amica ... nie wiem czy mam w to wierzyć, znalazłam jedną taką opinię, ogólnie jest nieźle odbierany ...

no i nie znam nikogo kto by nie był zadowolony z piekarników tej firmy ... przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród najbliższych ;)

Tu link do niego ...

http://www.skapiec.pl/site/cat/332/comp/1446935

Zmykam ... Paa :bye:

Edytowane przez mmajeczkaa

Aguś to Amica ... nie wiem czy mam w to wierzyć, znalazłam jedną taką opinię, ogólnie jest nieźle odbierany ...

no i nie znam nikogo kto by nie był zadowolony z piekarników tej firmy ... przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród najbliższych ;)

Maju, sorki, ze uciekłam, ale net mi zupełnie przestał chodzić:bash:

Mamy chyba awarię routera- luby to sprawdza:rolleyes:

Co do firmy Amica- moi rodzice mieli w starym mieszkaniu kilka lat- kompletnie nic się z nią nie działo.

Ale możesz jeszcze wyszukać czegoś na stronach Euro.Wyszukałam Ci wszystkie z rożnem- całe 5 stron, więc masz w czym wybierać:wiggle:

http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=piekarnik%20z%20ro%C5%BCnem

Buziaki:bye:

Maju, nam służyły kupę lat sprzęty tej firmy...nie narzekałam:):)

To to cuda wyszły z tym piekarnikiem :eek:. Mam nadzieję, że znajdziesz godnego zastępcę.

Jeśli chodzi o Amicę to dla mnie kiedyś może była dobra teraz już nie ( dla mnie przynajmniej).

I dla nas była dobra.....kiedyś:) było ok.....Teraz nie wiem jak z tą firmą?

Dziewczyny dzięki za opinie ;) Ja też pisząc, że dobra mam na myśli starsze sprzęty nie teraźniejsze ;)

Daila z godnym zastępcą będzie problem ... bo po prostu go niema :bash: Śmieszne, ale prawdziwe ... na palcach jednej ręki można policzyć CZARNE piekarniki z rożnem :bash: :bash: :bash:

Maju, sorki, ze uciekłam, ale net mi zupełnie przestał chodzić:bash:

Mamy chyba awarię routera- luby to sprawdza:rolleyes:

Nie szkodzi , ja też się zaraz odmeldowałam ;)

Ale możesz jeszcze wyszukać czegoś na stronach Euro.Wyszukałam Ci wszystkie z rożnem- całe 5 stron, więc masz w czym wybierać:wiggle:

http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=piekarnik%20z%20ro%C5%BCnem

Aguś dzięki za dobre chęci kochana ... ale słabo odrobiłaś lekcje, na Euro owszem jest 5 stron, ale większość tam kuchenek gazowo-elektrycznych ... a takiej to już chyba sobie nie będę fundować :p

Ogólnie jest parę kuchenek z rożnem ale większość z nich jest koloru srebrnego ( inox, chrom , stal itd. ) a ja takiego absolutnie u siebie nie widzę :no:

nie widzę bo mi się nie podobają :no:

Powiem szczerze, że już zgłupiałam od tego przepatrywania stron i szukania jakichkolwiek informacji na ten temat ;)

Buziaki:bye:

Buziaki :hug:

Ooo jest Majeczka:wiggle:

Maju, wiem, ze tam były też gazowe, ale wzięłam wszystko z rożnem, żeby niczego system nie pominął.

Lepiej zobaczyć więcej niż mniej:P

A tak na serio, jeśli ta, którą wkleiłaś Ci pasuje, to ją bierz. Też nie znoszę takiego wyszukiwania.:bash: