mmajeczkaa 10.11.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ano choruje trochę. Czytam, ale siły już nie mam na pisanie. Nic te zatoki nie chcą mi przejść. Niby już lepiej a później znów to samo. O to niedobrze, że nie przechodzi ... z tego co pamiętam to brałaś antybiotyk, tak ??? A jak u nas wieje beznadziejna pogoda Wieje? A u nas cicho i nawet ciepło Całkiem przyjemnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Brałam i biorę jeszcze aż do wtorku . A tak naprawdę to może to trwać 4 tygodnie i mnie już chole... bierze. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.11.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Brałam i biorę jeszcze aż do wtorku . A tak naprawdę to może to trwać 4 tygodnie i mnie już chole... bierze. Miłego weekendu O matko, aż cztery tygodnie Bidulka, mam nadzieję, że ta wstrętna choroba już Ci odpuści Przejrzałam zmywarki ... mam dość :bash: Bardzo proszę o napisanie na co zwrócić uwagę przy wyborze zmywarki ... bo może jest coś czego ja nie wiem Ok zmykam do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Okap wybrany ... Taki ... A co najśmieszniejsze Aga-Agawi wrzuciła praktycznie ten sam ... ale wczoraj jakoś mniej mi się podobał, a może zmęczona byłam bo było już późno a dzisiaj nagle mnie olśniło Super wiadomość Maju Ja wrzuciłam Ci chyba Franke, a sama mam Fabera, ale to bez znaczenia. Ważne, ze parametry się zgadzają Bardzo proszę o napisanie na co zwrócić uwagę przy wyborze zmywarki ... bo może jest coś czego ja nie wiem żeby była energooszczędna żeby była wodooszczędna żeby była cicha więcej uwag nie mam:lol2: Ja mam Smega, i jestem zadowolona, bo spełnia wszystkie powyższe parametry, a z kolei moi rodzice mają Boscha z serii Silence i też jest super;) Jak tam weekendzik Maju? buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.11.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 żeby była energooszczędna żeby była wodooszczędna żeby była cicha więcej uwag nie mam:lol2: Tyle to ja też wiem Jak tam weekendzik Maju? buziaki:bye: A dziękuje całkiem dobrze ... tylko dlaczego tak szybko minął A u Ciebie jak tam ??? Jak po seansie ??? Jak zdrówko ... katarek minął ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.11.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A i niestety pożegnamy się z tym piekarnikiem ... http://image.ceneo.pl/data/products/14714050/i-siemens-hb33gb650-hb33gb650.jpg :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.11.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A co nie tak z tym piekarnikiem . Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.11.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Tyle to ja też wiem Czyli wiesz już wszystko Maju:wiggle:Nic, tylko wybierać A u Ciebie jak tam ??? Jak po seansie ??? Jak zdrówko ... katarek minął ??? Dzięki kochana:hug: mnie katarek minął, ale przeszedł na lubego:bash: A seansik super- koniecznie się wybierzcie:wiggle: A i niestety pożegnamy się z tym piekarnikiem ... :bash: Majeczko, piszesz takiego newsa i nie piszesz dlaczego?:oCo się stało? Nie pasuje?Opowiadaj:popcorn: buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A co nie tak z tym piekarnikiem . Fajny jest Majeczko, piszesz takiego newsa i nie piszesz dlaczego?:oCo się stało? Nie pasuje?Opowiadaj:popcorn: buziaki:hug: Kobietki napiszę później o co chodzi z tym piekarnikiem, teraz czas już mnie bardzo goni Dzięki kochana:hug: mnie katarek minął, ale przeszedł na lubego:bash: Siebie wyleczyłaś ... Lubego zaraziłaś ... ładnie to tak ??? Zdrówka dla Lubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Teraz będzie historyjka o piekarniku ... Razu pewnego Mai wpadł w oczy pewien piekarnik, całkiem niegłupio się prezentował, miał wady, ależ oczywiście ... no dobra już się nie wygłupiam Jedną z jego wad było to, że nie miał prowadnic teleskopowych ... hm w sumie mogłabym mu to wybaczyć bo istnieje możliwość dokupienia ich ( choć uważam, że w piekarnikach za tą cenę powinny być w standardzie ) Ale największą jego wadą było to, że nie miał rożna obrotowego ... a to u mnie w domu jest nie do przeskoczenia W sumie to śmieszne ... 15 lat temu były montowane rożna w zwykłych kuchenkach ... a teraz co ... to jest jakiś luksus czy jak ??? A najśmieszniejsze w tej historii jest to, że dostać czarny piekarnik z rożnem to prawdziwy wyczyn ... praktycznie takich niema, albo ja źle szukam I tak oto zakończyła się historyjka ... bez HAPPY ENDU Jak Wam dzionek minął ... mi całkiem nieźle, a wszystko to dzięki świecącemu słoneczku ... od razu ma człowiek lepszy humor i więcej werwy do działania :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Maju, ale numer:jawdrop: Faktycznie rożen przeszedł już do lamusa, bo prawie nigdzie go już nie dają. Ja miałam w poprzednim mieszkaniu i leżał zakurzony parę lat:lol2: Może być Ci trudno coś znaleźć... A Ty tak często go używasz? A co do teleskopów, to ja NIENAWIDZĘ- nic mnie tak nie wk.... jak teleskopy. Specjalnie w Smegu u dystrybutora szukali dla mnie wersji bez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Maju, ale numer:jawdrop: Faktycznie rożen przeszedł już do lamusa, bo prawie nigdzie go już nie dają. Ja miałam w poprzednim mieszkaniu i leżał zakurzony parę lat:lol2: Może być Ci trudno coś znaleźć... A Ty tak często go używasz? No niestety my takie dziwne ludzie, że faktycznie dość często go używamy A co do teleskopów, to ja NIENAWIDZĘ- nic mnie tak nie wk.... jak teleskopy. Specjalnie w Smegu u dystrybutora szukali dla mnie wersji bez;) A dla mnie są bardzo wygodne :P ... ale mogłabym się bez nich obejść Znalazłam w sumie jeden czarny piekarnik z rożnem, który w miarę mi odpowiada ... O taki ... http://static3.skapiec.pl/1446935-1-1-0-amica-ebi8873.jpg No i tak sobie nad nim dumam, choć w sumie chyba niema nad czym bo nic innego sensownego nie znajdę Obawiam się tylko trochę bo gdzieś tam przeczytałam, że pęka w nich szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No niestety my takie dziwne ludzie :rotfl: Obawiam się tylko trochę bo gdzieś tam przeczytałam, że pęka w nich szkło Cooo takiego? A co to za firma? Ja bym nie ryzykowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) :rotfl: śmiej się śmiej Cooo takiego? A co to za firma? Ja bym nie ryzykowała;) Aguś to Amica ... nie wiem czy mam w to wierzyć, znalazłam jedną taką opinię, ogólnie jest nieźle odbierany ... no i nie znam nikogo kto by nie był zadowolony z piekarników tej firmy ... przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród najbliższych Tu link do niego ... http://www.skapiec.pl/site/cat/332/comp/1446935 Zmykam ... Paa Edytowane 13 Listopada 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Maju, nam służyły kupę lat sprzęty tej firmy...nie narzekałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 To to cuda wyszły z tym piekarnikiem . Mam nadzieję, że znajdziesz godnego zastępcę. Jeśli chodzi o Amicę to dla mnie kiedyś może była dobra teraz już nie ( dla mnie przynajmniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 I dla nas była dobra.....kiedyś było ok.....Teraz nie wiem jak z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aguś to Amica ... nie wiem czy mam w to wierzyć, znalazłam jedną taką opinię, ogólnie jest nieźle odbierany ... no i nie znam nikogo kto by nie był zadowolony z piekarników tej firmy ... przynajmniej u mnie w rodzinie i wśród najbliższych Maju, sorki, ze uciekłam, ale net mi zupełnie przestał chodzić Mamy chyba awarię routera- luby to sprawdza:rolleyes: Co do firmy Amica- moi rodzice mieli w starym mieszkaniu kilka lat- kompletnie nic się z nią nie działo. Ale możesz jeszcze wyszukać czegoś na stronach Euro.Wyszukałam Ci wszystkie z rożnem- całe 5 stron, więc masz w czym wybierać http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=piekarnik%20z%20ro%C5%BCnem Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.11.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Maju, nam służyły kupę lat sprzęty tej firmy...nie narzekałam:) To to cuda wyszły z tym piekarnikiem . Mam nadzieję, że znajdziesz godnego zastępcę. Jeśli chodzi o Amicę to dla mnie kiedyś może była dobra teraz już nie ( dla mnie przynajmniej). I dla nas była dobra.....kiedyś było ok.....Teraz nie wiem jak z tą firmą? Dziewczyny dzięki za opinie Ja też pisząc, że dobra mam na myśli starsze sprzęty nie teraźniejsze Daila z godnym zastępcą będzie problem ... bo po prostu go niema Śmieszne, ale prawdziwe ... na palcach jednej ręki można policzyć CZARNE piekarniki z rożnem :bash: Maju, sorki, ze uciekłam, ale net mi zupełnie przestał chodzić Mamy chyba awarię routera- luby to sprawdza:rolleyes: Nie szkodzi , ja też się zaraz odmeldowałam Ale możesz jeszcze wyszukać czegoś na stronach Euro.Wyszukałam Ci wszystkie z rożnem- całe 5 stron, więc masz w czym wybierać http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=piekarnik%20z%20ro%C5%BCnem Aguś dzięki za dobre chęci kochana ... ale słabo odrobiłaś lekcje, na Euro owszem jest 5 stron, ale większość tam kuchenek gazowo-elektrycznych ... a takiej to już chyba sobie nie będę fundować Ogólnie jest parę kuchenek z rożnem ale większość z nich jest koloru srebrnego ( inox, chrom , stal itd. ) a ja takiego absolutnie u siebie nie widzę nie widzę bo mi się nie podobają Powiem szczerze, że już zgłupiałam od tego przepatrywania stron i szukania jakichkolwiek informacji na ten temat Buziaki:bye: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ooo jest Majeczka:wiggle: Maju, wiem, ze tam były też gazowe, ale wzięłam wszystko z rożnem, żeby niczego system nie pominął. Lepiej zobaczyć więcej niż mniej:P A tak na serio, jeśli ta, którą wkleiłaś Ci pasuje, to ją bierz. Też nie znoszę takiego wyszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts