konwalia31 04.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam wszystkich gości ! Zapraszam do komentowania naszego dzienniczka. Wszystkie uwagi i rady są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Kasieńko Cieszę się, że założyłaś dziennik . Trzymam mocno kciuki za realizację i życzę samych dobrych dni Dziękuję najpiękniej za życzenia Świąt radosnych, wyjątkowych, Pełnych szczęścia, jasnych, zdrowych http://www.hotelsunlimitedinc.com/weddingblog/wp-content/uploads/2012/03/Easter1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 05.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 witam, gratuluję zakupu projektu. Mało brakowało a bylibyśmy sąsiadami, bo oglądaliśmy działkę niedaleko was. Stanęło jednak na innej lokalizacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnychpełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciółoraz wesołego Alleluja! http://www.studio-artdesign.pl/produkty/36/bkw157.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 07.04.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 minki szkoda, że zmieniliście zdanie - fajnie byłoby zobaczyć na tej samej wsi Nasz domek- tym bardziej, że Wy już wystartowaliście. Zawsze, jak jedziemy z rodzinką do Nałęczowa to zastanawiam się, która to Wasza budowa , ale napewno poznam z daleka Nasz projekt domku Regularnie podczytuję Wasz dziennik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 07.04.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dziękuję ślicznie wszystkim za życzenia Świąteczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wpadłam z rewizytą i będę trzymać kciuki za Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 13.04.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witaj naberio cieszę się, że zajrzałaś. U nas wszystko się ślimaczy... Za to u Was coraz piękniej i przytulniej - będę podpatrywała i "ściągała" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 13.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam serdecznie i zapisuję się do "podgladaczy" Waszego dziennika - wiadomo dlaczego? Mocno trzymam kciuki i czekam na wieści z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 14.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Hej, hej, mmms, ja jestem Waszym cichym podglądaczem już od dawna . A jest co pooglądać !!! - tym przyjemniej, że projekt podobny. Nawet kiedyś mężowi pokazywałam Waszą "falującą ścianę"- bardzo fajny pomysł. Pozdrawiam i gratuluję zamieszkania Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.04.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam! życzę szybkiego rozpoczęcia robót tujki prezentują się śiwetnie! my też posadziliśmy w jednym miejscu ale mniej, 90cm. Jak działkę macie sporoą to fajnie możecie już zrobić ja bym się jeszcze bała, że mi podepczą, a poza tym czeka nas równanie terenu i pewnie nawożenie ziemi. A gdzie będziecie mieszkać jak sprzedacie mieszkanie? życzę szybkiej sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agafaw2 23.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Gdzie można kupić takie obrzeża trawnikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 23.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Domek będzie piękny. A teren wokół domku .... - już jest ślicznie. Jak ja zazdroszczę Wam takiego równego terenu. U nas trzeba wyrównać i ponieść teren o jakieś 20 cm - nie będę nawet liczyć, ile wywrotek ziemi musimy jeszcze zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 23.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) msdracula my też w całości terenu nie zagospodarujemy. Wstrzymujemy się nawet z trawką, bo chcieliśmy położyć siatkę na krety i może nawodnienie jakieś zrobić. Narazie rzeczą pierwszoplanową jest podciągnięcie wody. Część " zagospodarowaną" prowizorycznie odgrodzimy, bo działka ma 14 arów i tylko kawałeczek "uprawiamy":). My nie sprzedajemy mieszkania, w którym mieszkamy . Agafaw2 ja kupiłam na allegro. Tutaj: http://allegro.pl/oryginalny-eko-bord-bord-uni-obrzeze-kurier-gratis-i2202176145.html i gwożdzie do tego u tego samego sprzedawcy http://allegro.pl/kotwy-gwozdzie-bord-obrzeze-kraweznik-2-szt-i2203740982.html mmmsku Wasz domek też śliczny :) U nas spadek jest w sumie ze 3 metry ( bo działka jest na górce) tylko nie widać "gołym okiem" , bo na dłuższej części działki . Akurat ogród jest na wyższej części działeczki w stosunku do domku . Ja cały czas czekam, aż u Was pojawią się zdjęcia ogródkowe . Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 24.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Fiu fiu, ostro działacie w temacie ogrodowym ) Zazdroszczę koncepcji, ja nie dość, że nic nie posadziłam (no poza tujkami w donicach) to i koncepcja kuleje. A nasz ogród... perzowisko ;(( ale nic to czytałam dziennik Bogusi i Rysia http://forum.muratordom.pl/showthread.php?71520-domek-Bogusi-i-Rysia-APS-71 i im doprowadzenie ogrodu do stanu na dzień dzisiejszy zajęło 4 lata od zamieszkania... uff Pozdrawiam i zapraszam na kawkę na moim klepisku perzowisku w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 31.05.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Ewo, najważniejsze, czyli budowa Domku już za Wami . A ogród to tylko dopełnienie całości . Z dziennika wnioskuję, że jesteście pracowici i dużo robicie własnymi rękami, więc i ogród szybko powstanie. Dziennik Bogusi też widziałam i bardzo mi się podobał . To i ja podrzucę mojego idola ogrodowego . Zajrzyj do dzienniczka Oli, u niej jest tak pięknie, że mogłabym wyjechać tam na wczasy :): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69925-Moj-kawa%C5%82ek-ziemi-a-na-nim-PRZYTULNY/page10 Edytowane 1 Czerwca 2012 przez konwalia31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 16.07.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 cześć, widzę ogródek się rozwija:) Mam pytanie, gdzie kupowaliście tuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 21.07.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Przepraszam minki, że tak późno odpisuję.....wakacje...Tujki kupowaliśmy w Końskowoli, jeśli będziesz chciał to poszukam dokładnie adresu, tel. i dam Ci na priv namiary na sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 30.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 a warto jechać do końskowoli? jeśli tak, to poproszę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.01.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 witam wpadłam z rewizytą dziękuję za dobre słowo co tu taka cisza ?? przejrzałam dziennik - dużą działkę macie i niesamowity porządek na niej i już takie poczynania, tyle zieleni, kamyszki - slicznie projekt ciekawy - lubię taką bryłę układ na dole mam bardzo podobny (bez garażu) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts