Ignacy Murowiec 05.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Przeszukiwałem forum i nie znalazłem niczego. Być może nie mam wprawy. Moi teściowie szukają jakiegoś rozwiązania, które poprawi jakość wody w domu. I z tego co się orientowaliśmy to można zakupić dosyć drogie (nie wiadomo na ile skuteczne) filtry które montuje się bezpośrednio przy dopływie wody w piwnicy lub jakieś takie typowo kuchenne (tańsze)Ktoś zna temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 05.04.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Przeszukiwałem forum i nie znalazłem niczego. Być może nie mam wprawy. Moi teściowie szukają jakiegoś rozwiązania, które poprawi jakość wody w domu. I z tego co się orientowaliśmy to można zakupić dosyć drogie (nie wiadomo na ile skuteczne) filtry które montuje się bezpośrednio przy dopływie wody w piwnicy lub jakieś takie typowo kuchenne (tańsze) Ktoś zna temat?? Ano kiepsko szukales. Jeden watek wyzej - 200 stron o uzdatnianiu wody w warunkach domowych. A co Twojej wodzie dolega? Czy woda jest ze studni czy wodociagow? Byly robione jej badania? Jaki aspekt jej Ci nie odpowia? Kolor, zapach, odkladajacy sie kamien, zolte zacienki z zelaza? marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts