amalfi 27.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Czyli wg tych badań troskę i "miłość" rodziców determinuje wiek (najstarsze dziecko)? A nie płeć ? To przeciez stara "prawda", ze geny syn przekazuje.... A co na to najmłodsze dzieci beniamninki ? W sytuacjach ekstremalnych decyduje wiek, a w sytuacjach normalnych nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wniosek jeden: dzieci trudno jest wychować. Ja mam jeszcze inny problem: wciąż nie mam czasu dla swojego dziecięcia. Ja jak moja była mała, to miałam więcej czasu, ale nie cierpiałam zabaw, układanek, spacerków i tym podobnych. Zmuszałam się, ale frajdy z tego nie miałam. Jak słyszałam: pobawimy sie?, to mi sie słabo robiło. Na przedszkolankę bym sie nie nadawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W sytuacjach ekstremalnych decyduje wiek, a w sytuacjach normalnych nie wiem co. a jesli topią się bliźnięta chłopiec i dziewczynka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 a jesli topią się bliźnięta chłopiec i dziewczynka???? Chyba sytuacja na tyle rzadka, że i wniosków nie było. Obstawiam, że chłopca by ratowali, bo potencjalnie więcej materiału genetycznego jest w stanie przekazać (do tego na dłuższej przestrzeni czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no i mam potwierdzenie mojej teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Tak, mimo w pewnym sensie nieograniczonego udziału w procesach poznawczych, mimo skodyfikowanych norm moralnych, mimo całego inwentarza dorobku kultuowego, w pewnych okolicznościach stajemy się zwierzętami. Bo i zabić umiemy i kanibalem być potrafimy. Z tego jak dla mnie płyną dwa podstawowe wnioski. Po pierwsze najsilniejszym instynktem jest instynkt przetrwania. Zarówno w wymiarze przekazania genów jak i samozachowawczym (w tym wypadku istnieją wyjątki spowodowane miłością macierzyńską). A najdziwniejsze jest to, że bardziej nieprzewidywalny jest człowiek jako człowiek, a nie człowiek jako zwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no i mam potwierdzenie mojej teorii Właśnie. Ciekawi mnie, czy ktos zna faworyzowane córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wniosek jeden: dzieci trudno jest wychować. Ja mam jeszcze inny problem: wciąż nie mam czasu dla swojego dziecięcia. Jak mawia Superniania : wychowanie dzieci jest dziecinnie proste Wystarczy je mocno kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.04.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Ciekawi mnie, czy ktos zna faworyzowane córki. A ja znam, to moja szwagierka. Przez ponad 30 lat bacznie się jej przyglądam, mamusine słoneczko..kurde bele. Parę rozwodów, dużo przygód - generalnie panieńka przez całe życie robiła wszystko dla swojego zadowolenia. Byle ona, byle jej. Zadziwiające jest to, że zawsze i wszędzie teściowa stała okoniem za córunią. Kiedy nawet owa zarobiła 3 bęcki pod oczy od żony następnej przystawki, ta biadoliła że ta suka jej kuku poczyniła. Bo Ona ma prawo do szczęścia.. Ostatnio nawet usłyszałam , że ja na stare lata nie będę mieć co wspominać, bo u mnie monotonia. Ze złości nawet nie wiedziałam jak jej odpysknąć. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 No nudne masz życie Ziaba. Ja podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Amalfi, w takim razie proponuję Ci lesbijski sex wirtualny. Będzie i smaczliwie i udokumentowanie. No i wydrukować można. Ku pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Amalfi, w takim razie proponuję Ci lesbijski sex wirtualny. Będzie i smaczliwie i udokumentowanie. No i wydrukować można. Ku pamięci. No i ciekawe, co teściowa powie..... Ziaba, jesteś niemożliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No i ciekawe, co teściowa powie..... Jak co powie ? że w moim wieku, z moją urodą i figurą tylko na takie coś mnie stać..:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak co powie ? że w moim wieku, z moją urodą i figurą tylko na takie coś mnie stać..:lol: Na takie coś w miim wieku i z moją figurą. :D Moja jak miałam z 10 lat mniej, to mówiła, że mi w tym wieku w szortach nie wypada chodzić. Drugiej synowej, starszej ode mnie wypadało. Więc nie tylko dzieci się faworyzyje. Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Amalfi - na szczęście opinia Twojej teściowej to chyba nie kluczowa informacja, co ? Zdrówko Moja teściówka pojadła z nami karkówkę z grilla, sałatkę, pochwaliła bardzo i poszła sobie tv oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Zdrówko Nefer. Nie jest kluczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 29.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jak mawia Superniania : wychowanie dzieci jest dziecinnie proste Wystarczy je mocno kochać Ot, ale czy mozna za mocno? Pytam, bo mi to grozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ot, ale czy mozna za mocno? Pytam, bo mi to grozi... Za dużo to i świnia nie zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 a jak zeżre to się porzyga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 30.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 O rany dziewczyny, jak dobrze było Was poczytać Miłego długiego łikendu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts