akwedukt76 06.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam, od 2 miesiący jestem posiadaczem ww kotła na pellety firmy Elektromet. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z pracy, obsługi kotła jak i ceny. Jedyna rzecz , która mnie czasem niepokoi to wydobywający się czarny dym z komina. Z tego co wiem dym powinien miec biało-siwą barwę . podobno jest to wina zbyt małej ilosci powietrza- tzw "nadmiar powietrza pellet" Mam prośbę do uzytkowników owego kotła, aby podali swoje nastawy serwisowe ad. powietrza i dawki . Drugie pytanie kieruje do uzytkowników kotłów na pellet- jaką barwę powinien miec popiół? PS . Palę Barlinkiem -żadnych spieków itp. rzeczy Tylko ten czarny dym czasem .... pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaroslaw 27.07.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 WitamI jak z tym kotłem? Pytam ponieważ jestem zainteresowanym kupnem EKO-PEd na pellet. Proszę o info jak sie sprawuje, jak z serwisem itd.Znalazłem go w cenie 8700 a wcześniej planowałem kupić Heatmatriksa ale tam było 11000. Prosze o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 21.04.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I co kupiles ten kociol ? Tez mnie kusi lecz nie potrafie znalezc zadnej opini na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 21.04.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I co kupiles ten kociol ? Tez mnie kusi lecz nie potrafie znalezc zadnej opini na jego temat. Spójrz na datę, wpis jest z 2012... możliwe że nie dostaniesz odpowiedzi. A propo Heatmatixa to producent się zawinął, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 21.04.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Zauważyłem że z 2012. ale może kolo kupił elektrometa i sie podzieli wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 22.04.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Może nie kupił, Elektromet raczej nie specjalizuje się w pellecie i sprzedają parę sztuk kotłow na pellet rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 22.04.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Może nie kupił, Elektromet raczej nie specjalizuje się w pellecie i sprzedają parę sztuk kotłow na pellet rocznie. W sumie to już nie aktualne ponieważ obejrzałem sobie tego elektrometa i mnie nie przekonał. Na razie pozostaje przy Lazarze smartfire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts