oscar25 24.01.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Cikawe czy u mnie byś zrobił studnie za 1500 PLN Dziwne pytanie pewnie tak ,jeżeli nie mieszkasz na Kasprowym Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 24.01.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Dziwne pytanie pewnie tak ,jeżeli nie mieszkasz na Kasprowym A tak na poważnie . Jak masz jakieś pytania to pisz. Nie mam pytan. Nie mieszkam na kasprowym tylko pod Warszawa i studnie już mam. Mam jedynie zastrzeżenie do podawanej sztywno ceny 1500 za studnie do podlewania. Bo u mnie by to oznaczało że pracowałbyś za 20PLN z metra. W co nie chce mi się raczej uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oscar25 25.01.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Nie mam pytan. Nie mieszkam na kasprowym tylko pod Warszawa i studnie już mam. Mam jedynie zastrzeżenie do podawanej sztywno ceny 1500 za studnie do podlewania. Bo u mnie by to oznaczało że pracowałbyś za 20PLN z metra. W co nie chce mi się raczej uwierzyć. napisałem cenę studni Abisynki wierconej do 10 metra , nie głębinowej i oczywiście tego nie dodałem do mojego postu. Przepraszam Edytowane 25 Stycznia 2017 przez oscar25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts