Mareczek7 06.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W łazience w domku letniskowym fachowiec, położył mi płytki ok. 6 miesięcy temu niestety osobiście prac nie odbierałam no i przyjeżdżam sobie wczoraj na Święta a tu na płytkach fuga, próbowałam to dziś zmywać specjalistycznymi środkami do zmywania fug, a tu ani rusz, jak macie jakiś pomysł jak to usunąć proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata03 07.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Fuga zementowa po 6 m-cach to wyzwanie. Znam jedyna skuteczna metode - czyszczenie produktami z firmy FINALIT. Zadzwon do dystrybutora - Firma Techniczno-Handlowa KRANTO S-ka z o.o. - niech Ci doradza jakiego srodka uzyc i kto w Twojej okolicy ma to w sprzedyzy. Nie sa to srodki tanie, ale za to bardzo skuteczne. FINALIT znany jest na calym swiecie - w Polsce jeszcze niestety malo popularny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 07.04.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dzięki Bardzo za radę, we wtorek tam tyrknę, bo do łazienki aż strach wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 jesli to cementowa fuga to jakos sie z tym uporasz, jesli epoksydowa to współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 07.04.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Fuga jest cementowa, i tam gdzie zostały grubsze kawałki nawet zeszła, najgorsze są smugi, no ale dzisiaj już nie szoruję, po Świętach jak dostanę jakieś środki za to się zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 09.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jeśli to nie pomoże możesz spróbować użyć środka do usuwania cementu.Do kupienia w każdym markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jeśli to nie pomoże możesz spróbować użyć środka do usuwania cementu.Do kupienia w każdym markecie. U mnie niestety nie zadziało, ale to w garażu, więc nie bardzo się znęcałam nad podłogą. Jakoś to przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts