Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

siatka ogrodzeniowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Autostradówka" na A2 ciągnięta była z Anglii więc tanio nie wypada.. ja polecam ocynk + powlekanie drut min 2,8mm, i musi być sostatecznie twardy, sztywny drut

No coś ty...

Przecież nikt nie miał tej konkretnej siatki rodem z A2 :o na myśli!!! Tak się tylko potocznie nazywa takie rozwiązanie!!!

A tanio jest bo nie trzeba tego ciągnąć z Anglii tylko mamy rodzimych producentów w Polsce!!

a znacie jakiegos producenta z okolic warszawy?

To jest chyba niedaleko Warszawy: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=606016

Tu jakieś ceny http://www.zowpol.isf.pl/

OK, tylko co to ma do rzeczy??? Te strony widziałem już dawno...nie wiem czy zauważyłeś, ale chodzi nam o siatkę tzw. "leśną", czy widziałeś tam taką??? Nie problem wpisać na Onecie "siatka"....

:wink: mik99

Podaj prosze dokladne namiary na Twojego wytworce siatki w Chotomowie (adres, telefon).

Dzieki i pozdrawiam

RAMZES

Nie mam telefonu, ani dokładnego adresu, ale postaram się wytłumaczyć:

Chotomów przejazd kolejowy droga w stronę Olszewnicy, należy jechać prosto ok. 700m po drodze po prawej stronie lasek i zaraz, jak się skończy odchodzi wzdłuż granicy lasu waska droga kostką wyłożona. Zakład (domm jednorodzinny) mieści się w pierwszym budynku przy tej drodze, można powiedzieć, że nie sposób nie trafić.

polecam :wink: