Ryszard Szymik 06.04.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Ostanio widziałem siatkę ale takie gotowe sprzęsła - wyglądała jak w otulinie (bardzo ładne żywe kolory:zielony, żółty) , ktoś może takową posiada i powie gdzie można spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 06.04.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 obecnie w Castoramie ( przynajmniej w tej warszawskiej) jest siatka metalowa powlekana PCV : h=1,60m , dlug=10m, oczko 60mm w cenie 58zl/rolka! wygląda całkiem przyzwoicie! do oceny każdego indywidualnie! Pozdrawiam! nareszcie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witajcie, Nie wiem czy jeszcze potrzebna Wam ta informacja, może dotarliście sami, ale na wszelki wypadek podaję adres do Metalurgii S.A. w Radomsku, mają w swojej ofercie siatki leśne http://www.metalurgia.com.pl pozdro No proszę pani!!! Ale mi pani pomogła!!! Hadnlują też z firmą z Reguł więc jest to po ręką!! A tyle szukania !! Dzięki wielkie, prawdopodobnie skorzystam z oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivve 06.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Ależ proszę bardzo polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany tematem, polecam firmę zajmującą się wszelkimi ogrodzeniami: Siatka Ogrodzeniowa Włocławek Ty to się reklamujesz jako geodeta czy producent siatki ogrodzeniowej????????.Albo ściemniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-kuc 27.11.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Można jeszcze zaciągnąć siatkę leśną my tak mamy, jest dużo tańsza a u nas i tak przerośnie ją niedługo żywopłot;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts