IvanS 07.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witajcie Z góry przepraszam jeśli już temat był ale nie znalazłem odpowiedzi. Jeśli był proszę o link Czytałem trochę o drenażu opaskowym w gruncie nieprzepuszczalnym - takowy posiadam + dom podpiwniczony. Moje pytanie, wszędzie na rysunkach jest pokazane że dolna krawędź podsypki filtrującej jest na poziomie dolnej krawędzi ławy. Na mój rozum powinno być wyżej, przecież całości wody nie zbierze drena a to czego nie zbierze może upłynnić ławę - dobrze kombinuję czy przesadzam ?? Bardzo proszę o wskazówki pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanS 15.04.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 nikt nie ma doświadczenia? wiedzy teoretycznej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts