km017 08.04.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam, zamierzam wymienić dach na pomieszczeniu gospodarczym (stodoła). Będą tam składowane maszyny. Budynek jest bardzo dobrze przewietrzany. Proszę o poradę czy pod blachę trapezową ułożyć folię dachową. Jest to dodatkowy koszt, lecz czy warty zainwestowania. Spotkałem się z rożnymi odpowiedziami i teraz jestem w kropce. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Jak nie będziesz zakrywał tej folii od spodu to jej zastosowanie nie ma żadnego sensu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 20.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bez ocieplonego sufitu nie ma sensu dawać foli. Jak ktoś cię będzie przekonywał do zwykłej foli z żyłkami w środku to go nie słuchaj. Na niej też się wytrąca para wodna. U siebie mam położoną membranę bez osłonięcia w magazynie, ale tylko dlatego, że dostałem kiedyś 3 rolki od przedstawiciela po bardzo niskiej cenie. Zobaczymy co będzie za parę lat. Jeżeli boisz się kropel to zrób dobrą wentylację przy okapie i w kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts