Grimson 08.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Panie i Panowie, Jestem poważnie zainteresowany zakupem kominka z płaszczem wodnym firmy Buderus, seria Krommler Spectra.Urządzenie będzie pracować w domu szkieletowym jako główne źródło ciepła, piec gazowy ze względów ekonomicznych to alternatywa. Poproszę osoby użytkujące Buderusa o opinie, za które będę wdzięczny. Pozdrowienia, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grimson 11.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Czy naprawdę nikt nie użytkuje kominka Buderusa z płaszczem wodnym? Niekoniecznie chodzi mi o Krommler Spectra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 11.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam.Grimson ... to pojedyncze egzemplarze w ilości grubo ponad stu tysięcy kominków rocznie, jakie powstają w naszym kraju. Że trafisz akurat na FM ... raczej nie licz na to ... prędzej na forach niemieckich cokolwiek się dowiesz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mniej niemiecki od Spartherma. Nie wiem czy pojedyncze sztuki doNiemiec trafiają . Takie tam ambicje polskiej ekipy Buderusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 11.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam. No ale w Czechach (piecyki) też niczego się nie dowiesz bo tam "romki" bardziej popularne ... a z kolei wkłady to takie "tyły tyłów" polskiej myśli technicznej w naszej branży Pozdrawiam. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts