kol 14.04.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 PIEC BĘDZIE BUDERUSA A CO DO RESZTY TO MUSZĘ POPYTAĆ MĘŻA GDYŻ JA TO JESTEM ZIELONA W TEJ SPRAWIE. ODPISZĘ CI PÓŹNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 14.04.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witam,Ja nie na temat. KOL - zapraszam do Klubu Budujacych "Trojmiasto i okolice"Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 26.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 niestety nie umiem wklejać zdięć na forum więc może podaj mi maila to wyślę ci zdięcia jak już będą scianki działowe. to zobaczysz jaka jest różnica z tarasem i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 26.04.2004 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 podałam Ci na priv, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 28.04.2004 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Kol, niestety, nie mogę otworzyć pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 29.04.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 zone nastepnego dnia wysłałam ci inne zdięcia. czy te mozesz otworzyć.jak teraz stoi parter, to dopiero widać jaki to jest dom. boję się że kuchnia jest trochę mała. jednak z projektu wynika że powinna mieć 12 metrów, więc chyba powinna starczyć. jak ty ją widzisz gdy wszystko jest juz zabudowane. narazie zrezygnowaliśmy z drzwi między kuchnią a korytarzem oraz ze ścianki działowej miedzy kuchnią a jadalnią. mam pytanie co do pokoju nad garażem. czy jest on zamknięty czy ma pełnić funkcję antresory. u nas na prospektach jest on zamknięty, jednak kierownik budowy twierdzi, że z planu wynika iż jest on bez jednej ściany, czyli otwarty na hol. czyzby się pomylił albo zamotał się już w tych projektach? pozdr gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.05.2004 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 cześć kol! dziękuję za zdjęcia, tym razem O.K. Fajnie popatrzeć na taki sam dom, choć miałam trochę trudności z odszyfrowaniem, co jest co, bo my mamy odbicie lustrzane... Tak jak pisałam my też zrezygnowaliśmy z drzwi między kuchnią a korytarzem oraz ze ścianki działowej między kuchnią i jadalnią, mamy jak widac podobne potrzeby . Mimo, że moja kuchnia nie jest jeszcze zabudowana, miałam juz robionych kilka projektów i wg mnie nie będzie za mała. Chcemy zabudować meblami dwie ścianki: tą przy kominie (tam będzie m.in. kuchenka elektryczne, wyciąg, szafki stojące i wiszące itd), zlew narożny i na drugiej ściance zmywarka, szafki lodówka w kącie - specjalnie przesunęliśmy trochę okno (tzn. okna) aby ją tam wstawić. Przy oknie od ogrodu chcemy mieć mały stolik, a dalej, vis a vis wejścia do kuchni - szafkę przeszkolną wiszącą. Perzemyślałam już wszystkie warianty i to wydaje mi sie optymalnym rozwiązaniem. Co do pomieszczenia nad garażem nie jest to broń Boże żadna antresola (chyba, że chcecie ją mieć) tylko normalny, zamykany pokój z małą garderobą. Będziemy mieć tam sypialnię bo pokój jest duży i fajny dzięki skosom. A łazienkę na dole robicie zgodnie z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.07.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 01.07.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Teraz tylko zdradź tajemnicę, kiedy przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 02.07.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 mam nadzieję, że na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 super, a dom okazały. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yolka 05.07.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czytam już od jakiegoś czasu posty zamieszczane w tym temacie, a to z tego między innymi powodu, że my również rozpoczelismy budowę domku dokładnie takiego jak Twój. Dlatego też z wielką sympatią oglądamy zdjęcia zmieszczone przez Ciebie. Miło jest popatrzeć na wspaniały efekt Waszej pracy, ogromnej pracy Teraz będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia wnętrz. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 02.08.2004 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 zapraszam do obejrzenia kolejnych zdjęć... jesteśmy na etapie wykańczania wnętrz, kominek, parkiety, malowanie ścian i można się wprowadzać. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=25045&q=kangoo&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 02.08.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 zły skrót, otwiera się strona do logowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 02.08.2004 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 prawidłowy adres: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=25045&q=kangoo&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 03.08.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Domek naprawdę super, bardzo podoba mi się zewnętrzne wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Gratuluję! Piękny dom, zazdroszczę takiego otoczenia, brzozy wokół - cudnie! Gdybym miała na swojej działce choć jedną taką Życzę szybkiej przeprowadzki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 04.08.2004 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Fajnie się ogląda takie urocze domki - super gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOA 17.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Ciekawy domek - mnie interesuje najbardziej oświetlenie tych schodów. Możesz po Krótce cos o tym powiedzieć. moj mejl [email protected]Pozdraiwam i powodzneia w wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts