NatkaB 09.04.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dużo opinii negatywnych, sporo pozytywnych. Jaki panel prysznicowy macie/polecacie? Do użytkowania w mieszkaniu. Jak działa system anti-calc w takim panelu? Na czym polega? Z gory dziękuję za wszystkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 09.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Po zadaniu takiego pytania dostaniesz milion postów z propozycjami.Postaraj się sprecyzować swoje oczekiwania to będzie nam łatwiej.Czy to ma byc panel tani,czy droższy, z deszczownica czy bez? etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.04.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Po zadaniu takiego pytania dostaniesz milion postów z propozycjami.Postaraj się sprecyzować swoje oczekiwania to będzie nam łatwiej.Czy to ma byc panel tani,czy droższy, z deszczownica czy bez? etc... Musiałabym doprecyzowywac dakej - pojęcie tani/drogi jest subiektywne Chodzi mi po panel z deszczownicą, jakieś dysze masujące, coś, co nie zepsuje się za kilka tygodni, z systemem anti calc (ciekawam jak cos takiego w takim sprzęcie działą? na czym polega) Co do ceny - to cos w rozsądnych granicach - 1500 - 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 w tej cenie chyba aż tak wielofunkcyjnego i niezawodnego nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 09.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 prysznic i dysza to jest coś az tak wielofunkcyjnego? Ja chyba jednak nie wiem co to jest "panel prysznicowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 natka, ja będę mieć taki, kupiony, ale jeszcze nie zamontowany. Cena ok. 1500zł. Można znaleźć sporo drożej Nie wiem, jak się będzie sprawował. Aniula_bl, ekspert od łazienkowych sprzętów i baterii na tym forum, twierdzi, ze nie miała na razie na te panele reklamacji. Nie byłam przekonana do Deante, ale... pasował mi stylistycznie do łazienki i udało mi się znaleźć w dobrej cenie, więc zaryzykowałam. Deante Jaguar Industrio http://www.lazienkiabc.pl/photo/productGallery/f600x600/Panel-natryskowy-Deante-JAGUAR-INDUSTRIO-NQI-651K-czarno-bialy-24495.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.04.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 natka, ja będę mieć taki, kupiony, ale jeszcze nie zamontowany. Cena ok. 1500zł. Można znaleźć sporo drożej Nie wiem, jak się będzie sprawował. Aniula_bl, ekspert od łazienkowych sprzętów i baterii na tym forum, twierdzi, ze nie miała na razie na te panele reklamacji. Nie byłam przekonana do Deante, ale... pasował mi stylistycznie do łazienki i udało mi się znaleźć w dobrej cenie, więc zaryzykowałam. Deante Jaguar Industrio http://www.lazienkiabc.pl/photo/productGallery/f600x600/Panel-natryskowy-Deante-JAGUAR-INDUSTRIO-NQI-651K-czarno-bialy-24495.jpg Dziękuję Wczoraj wpadł mi w oko inny model Deante - Toscano. Cena bardzo ciekawa. Ten Twoj Jaguar tez mi pasuje do łazienki. Czy Aniula_bl wypowiadałą się ogólnie na temat Deante? czy tego konkretnego modelu, który wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 natka, nie wiem. Może napisz do niej na priv? Tak chyba najwięcej się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Tak zrobie, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 14.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Panele Deante sa niezłej jakości.Jak o wszystko musisz dbać .system anti calc w róznych firmach ma różne własciwosci ale zasadniczo chodzi o to żeby kamień nie osadzał się na wylotach dysz i deszczownicy co zapeniaja delikatne,miekkie gumowe wypustki,od których pod wpływem dotyku osadzony kamien po prostu odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 15.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Użytkuję deante toscano od lipca 2010 i już był naprawiany termostat na gwarancji w ubiegłym roku w wakacje. Nie mam specjalnych filtrów na instalację w domu a woda jakoś specjalnie twarda nie jest. Pan, który naprawiał powiedział, ze to z powodu kamienia. Mąż obserwował, jak pan naprawia i powiedział, że jak gwarancja się skończy będzie umiał naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 20.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Woda specjalnie twarda nie jest a termostat szlag trafił od kamienia??? Znaczy,że jednak filtry by się przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakaga 05.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 mam pytanie czy ktoś widział Deante Jaguar Industrio w kolorze czarno-białym? wydaje mi się, ze na wszystkich zdjęciach jest czarno-srebrny nawet jak jest napisane "biały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts