Aggula 09.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam! Mam ofertę na pompę CTA - ceny identyczne jak Danfoss, Alpha Innotec, a firma szwajcarska, podobno topowa. Nie widzę żadnych opinii w sieci, z tego co wiem, chcą się dopiero wprowadzić na nasz rynek. Czy ktoś coś o nich wie? Z jednej strony może to dobra oferta cenowa, bo dopiero wchodzą na nasz rynek i warto skorzystać? Z drugiej - nie wiem, jak wygląda ich serwis w PL i czy wystarczy mi kontrola instalatora? Warto w to wchodzić? Czy lepiej wybrać produkowanego u nas Danfossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazimierz901 24.01.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 mam dwie zainstalowane solanka/woda i powietrze/woda / super / jestem bardzo zadowolony , to są top produkty i cena była też OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 24.01.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 mam dwie zainstalowane solanka/woda i powietrze/woda / super / jestem bardzo zadowolony , to są top produkty i cena była też OK pozdrawiam Czyżbyś Kazimierzu zarejestrował się na forum dziś o 15.50 tylko po to żeby pochwalić ten produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majschi 25.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) ktos kto inwestuje w dwie pompy ciepla w jednym domu napewno zna sie na temacie i wie ile przeplacil na tej inwestycjii napewno nie sprawia mu wielkiego problemu utworzenie nowego konta na forum aby udowodnic sens wydania swoich mniej lub ciezej wydanych pieniedzy Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez majschi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 25.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Przecież to jasne jak słońce. Akurat dzisiaj rano znowu dostałem kolejnego maila reklamowego. Oto fragment:"Dodawania wpisów opiniotwórczych (tekstowych i zdjęciowych) na ok. 20 forach dyskusyjnych budujących markę Państwa produktuJeśli są Państwo zainteresowani poznaniem tego co wyróżnia naszą ofertę prosimy o wysłanie zwrotnej wiadomości TAK." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 26.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Przecież to jasne jak słońce. Akurat dzisiaj rano znowu dostałem kolejnego maila reklamowego. Oto fragment: "Dodawania wpisów opiniotwórczych (tekstowych i zdjęciowych) na ok. 20 forach dyskusyjnych budujących markę Państwa produktu Jeśli są Państwo zainteresowani poznaniem tego co wyróżnia naszą ofertę prosimy o wysłanie zwrotnej wiadomości TAK." Czyli monterzy podejmujący współpracę z konkretną marką, są zobligowani do "bezinteresownego" udzielania się na forach internetowych. Miki wziął to niezmiernie poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts