Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pompa CTA - ktoś słyszał?

Aggula

Recommended Posts

Witam! Mam ofertę na pompę CTA - ceny identyczne jak Danfoss, Alpha Innotec, a firma szwajcarska, podobno topowa. Nie widzę żadnych opinii w sieci, z tego co wiem, chcą się dopiero wprowadzić na nasz rynek.

Czy ktoś coś o nich wie? Z jednej strony może to dobra oferta cenowa, bo dopiero wchodzą na nasz rynek i warto skorzystać? Z drugiej - nie wiem, jak wygląda ich serwis w PL i czy wystarczy mi kontrola instalatora?

Warto w to wchodzić? Czy lepiej wybrać produkowanego u nas Danfossa?

• 9 months później...
  • 3 months później...

ktos kto inwestuje w dwie pompy ciepla w jednym domu napewno zna sie na temacie i wie ile przeplacil na tej inwestycji

i napewno nie sprawia mu wielkiego problemu utworzenie nowego konta na forum aby udowodnic sens wydania swoich mniej lub ciezej wydanych pieniedzy

Edytowane przez majschi

Przecież to jasne jak słońce.

Akurat dzisiaj rano znowu dostałem kolejnego maila reklamowego. Oto fragment:

"Dodawania wpisów opiniotwórczych (tekstowych i zdjęciowych) na ok. 20 forach dyskusyjnych budujących markę Państwa produktu

Jeśli są Państwo zainteresowani poznaniem tego co wyróżnia naszą ofertę prosimy o wysłanie zwrotnej wiadomości TAK."

Przecież to jasne jak słońce.

Akurat dzisiaj rano znowu dostałem kolejnego maila reklamowego. Oto fragment:

"Dodawania wpisów opiniotwórczych (tekstowych i zdjęciowych) na ok. 20 forach dyskusyjnych budujących markę Państwa produktu

Jeśli są Państwo zainteresowani poznaniem tego co wyróżnia naszą ofertę prosimy o wysłanie zwrotnej wiadomości TAK."

Czyli monterzy podejmujący współpracę z konkretną marką, są zobligowani do "bezinteresownego" udzielania się na forach internetowych.

Miki wziął to niezmiernie poważnie.