BeataSlawek 09.04.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Tak jak w temacie budowlaniec mnie oszukał bo zadawałem mu pytanie i zwracałem uwagę na to żeby łączył działówki ze ścianą nośną, co drugi bloczek. Zapewniał mnie, że tak jak najbardziej używa do tego specjalnych blaszek itp. Po wybudowaniu zrezygnowałem z jednaj ze ścianek w kuchni i rozebrałem ją w trakcie okazało się, że murarz wciął tylko dwie górne warstwy resztę dokleił. No i teraz mam problem na ścianach już tynki a na piętrze w dwóch miejscach pojawiły się pęknięcia na spojeniach. Kierownik który to oglądał stwierdził, że pracuje więźba i pęknięcia są nie do uniknięcia. Mimo wszystko muszę coś z teraz tym zrobić nie chcę jednak poprzestać na zaklejeniu tego akrylem, Można taką ściankę już po wymurowaniu jakoś związać ze ścianą nośną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts