Makas 09.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 proszę o poradę czy należy się zgodzić, aby wykonawca ponownie użył maty typu Uni-Mata do ocieplenia poddasza. Dwa tygodnie temu praktycznie zmusiłem go do zdjęcia całego ocieplenia, gdyż stwierdziłem wilgoć pomiędzy deskami a warstwą maty (2x100 mm UniMata). Wilgoć pochodziła z parowania wylewki na parterze. Warstwy maty obecnie wyschły, czekamy na wyschnięcie desek (duże obszary sinizny). Mata obecnie nie wygląda najlepiej - jest postrzępiona, pognieciona oraz zabrudzona kurzem, drobnymi ścinkami drewna etc. wykonawca chce potwórnie ją używać, według mnie niezbyt się ona nadaje do potwórnego wykorzystania. Proszę o opinie Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 10.04.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 zalezy w jakim jest stanie - ale tak dokładnie - bo może nie miec juz takich własciwości izolacyjnych.jak Cię stac to połóż nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts