surgi22 15.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ten się smieje kto się śmieje ostatni - porozmawiamy za 10 lat jak te cud, miód membrany ( położone bez deskowania ) popracują i zobaczymy jak będzie z ich szczelnością . PS chytry dwa razy traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Czy poza pustymi słowami potrafisz coś mądrzejszego napisać?! Zadałem Ci proste pytanie, czy potrafisz na nie odpowiedzieć? Jak potrafisz to podaj te zasady.Oczywiście możesz mieć inne zdanie na temat dachów i folii bo masz do tego niezbywalne prawo natomiast nie ma żadnej potrzeby abyś dodawał głupie komentarze do mojej osoby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 16.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rozumiem Panie Andrzeju że ta wypowiedź dotyczy tego co napisał firewall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Oczywiście! Po prostu nie przeskoczyłem na następną stronę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jangony 22.04.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziekuje za odpowiedzi na moje pytanie. Stalo jak sie stalo, pozostaje mi miec nadzieje ze to wszystko sie nie rozsypie i w przyszlosci przeciekow nie bedzie. Narazie zabezpiecze jak pisalem wczesniej i tak zostanie. Nie bede rozbieral tego co zostalo niedawno zrobione. W sprawie dyskusji na temat przenikalnosci UV przez szklo, to pamietam z lekcji fizyki ze szkoly ze, UV nie przenika przez szklo a opalanie sie za szyba nie przynosi rezultatow. Jak zauwazyl Andrzej W. nie tylko UV ale rowniez swiatlo moze szkodzic. Dowody: Kolory wyblakna, papier gazetowy robi sie kuchy i zolty, jest jednak cos na rzeczy. MOze membrana to nie papier.A jak to bylo kiedys, kryli dachowka membran nie znali , a poddasza zamieszkiwali.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts