Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moe jednak ten karmnik za 70 :)

anSi, wezmę Cie na litość..he he (wszystkie chwyty dozwolone:rotfl:) - juz widze jak Franio przygląda się ptaszkom diobiacym ziarenka z karmnika za 80 zł:p

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tadammmm!!!! tadammmm!!!!:wave:

Licytacją rasi przekroczyliśmy 1400 zł + 10 zł na kieszonkowe:)

My mamy do spłacenia duży dług wdzięczności;)

Karmnik 110

:p

Będzie bolało :) Karmnik - 120 :) Do końca daleko :)

Kwota zebrana:). Podziękowana dla Niezawodnych Forumowiczów. Skoro aukcja trwa do niedzieli 22 kwietnia, do godziny 22 to - jak napisaliśmy - pieniądze dodatkowo zebrane przez Was będą wydane na uatrakcyjnienie pobytu wszystkich kolonistów. Edytowane przez Redakcja
Twarda z Ciebie zawodniczka;-)

Musze przegrupować siły. Przypuszczę atak, gdy sie będziesz najmniej tego spodziewała;-)

... i poszła zbierać kaskę :):):) i opracować chytry plan :)

... i poszła zbierać kaskę :):):) i opracować chytry plan :)

Jawohl. Już Ty wiesz z kim konsultuje strategię;-)

Fantastycznie, ze już jest potrzebna kwota! To teraz musimy sie spiąć, żeby turnusowiczom jakos czas dało sie umilić:)

Karmnik 130:p

Hurrraaaa....:wave:...trzy dni niebytu na forum a tu już cała suma zebrana.

Tylko ktoś mi podprowadził Edziowe Marcinki...:p

W takim razie poproszę różowy bezrękawnik za 30 zł coby dołożyć parę groszy na kieszonkowe.

a ja tak sobie myślę, że jak się napiję tego pysznego winka od Edzi, to przyda mi się kalendarzyk od Ani Wiśniewskiej - 40 zł :yes:, bo przecież mogę zapomnieć "którego dziś mamy" :lol: